Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hahaha jak ja kocham ta pozycje u psiakow :loveu: :lol: :lol:
Ostatnio też pstryknęłam parę fotek moich długaśnych w równie efektownej pozycji :evil_lol:

Posted

Gonia napisał(a):
Hahahaaaaaaaa,ulubiona pozycja jamników"do góry kołami":loveu: Neris napisz jak się nazywa ta słodycz?

Słodycz ha ha ha... ryje dziury w ogrodzie i na łące nad Narwią, boję się że ktoś w to kiedyś wpadnie, ale co, nie będę zakopywać, musiałabym z łopatą jak wiatrak za nią biegać...
Łapie myszy, obgryza im głowy i przynosi resztę...
Połyka w całości jaszczurki (no, po ostatniej awanturze chyba tego więcej nie zrobi)
Huśta się na ogrodowej huśtawce wydając z siebie przeraźliwe skowyty (jak nie lubi, to po co tam włazi???)

To cała ona - jedyna w naszym domu długowłosa A GDYBY TAK INKA Catonium

Posted

To znaczy się słodycz jest normalna:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Moje już przekopały ogródek,a jakby tego było mało to Ali poluje na komary i muchy:razz: Ściany mam tak wymazane,że wyć się chce:placz:

Posted

A ja myślałam, że tylko mój Teddy taki trzepnięty na punkcie kopania. Rozkopie wszystko, co tylko się da :evil_lol:

Posted

Viz napisał(a):
A ja myślałam, że tylko mój Teddy taki trzepnięty na punkcie kopania. Rozkopie wszystko, co tylko się da :evil_lol:

Carmelka, wczoraj w Toruniu zaczeła przekopywać boisko na której była wystawa. Jeszcze nas obciążą za zniszczoną murawę !?

Posted

[quote name='AMIŚKA']moja ZINKA z Końskiego Raju w swojej klasie wzrostu wzięla wszystko:lol:

to moja MISTRZYNI AGILITY:lol: :-o :lol:

a ja jeszcze nie gratulowałam więc robie to teraz!!!!!!!
:klacz: :klacz: :klacz: Szacuneczek dla wielkiego duchem psiaka w małym ciałku:klacz: :klacz: :klacz:

Posted

to ja wam zademonstruje postawe jamnika ktora moj parow bardziej preferuje
Jurek przy ulubionym zajeciu czyli spiacy piesss

Posted

Amiśka,bo on tu już odpoczywa po ciężkiej pracy:loveu: Ja jak się zmęczę to też tak zalegam w pościeli:evil_lol: Tylko mi przy robocie uszy tak nie latają jak Twojej Zince:evil_lol:

Posted

No co wy dziewczyny taki śpiący jamniś naprawdę cuężko w czasie snu pracuje:evil_lol:
a te wzdychania,przebieranie lapkami ,poszczekiwania,warczenia,przewracania oczkami to naaaprrrawdę ciężka praca;) ;) ;) ;)

Posted

oj tak ile w tych psich snach jest warkow mrukow machania lapkami z reszta komu ja to pisze macie w swoich lozkach to samo:p:eviltong:

Posted

Dawno nas nie ogladaliście, więc się na siłę Wam pokażemy :evil_lol:
Parę fotek sprzed jakiś dwóch tygodni z iście forumowego spacerku z Talutem i jej beaglem ;) Przyjechały do Sopotu z Wawy, więc grzechem było nie przejść się razem. Skończyło się na 4 godzinach :lol:

Próbujemy się ustawiać :cool3:

Szaleństwa Hrabiego z Moną. Hrabia próbował upodobnić się do królika :lol:

A tu buziak od kolegi, 6-miesięcznego doga niemieckiego o imieniu Zahir :lol:

Posted

Viz Hrabia jest prze uroczy a króliczkowe zdjecia wprost cudowne jak ja kocham te uchole
Byla taka piosenka bodaj Hyry "... Uszy ma takie wielkie jak kapcie a oczka calkiem malenkie..." ja sie zawsze smieje ze to o wszystkich jamniorach tekst.

A teraz fotka z wczoraj. Moje przeurocze chlopaki blizniaki

A zeby nie bylo ze Jurek to tylko śpi to niuchac w trwace tez potrafi. Niuchanie z wieksza choc mlodsza siostra jest wspaniale

Posted

A ja mam kilka nowych zdjęć szczeniaczków. Małe ZAZO-SANTOSIE już patrzą na świat, rosną jak na drożdżach, pewnie dlatego, że mają stały dostęp do świeżego mleczka :cool3:

Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę te małe szkraby " na żywo" :p :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...