Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:grin::grin::grin:
no to muszę przyznać,że u Ciebie większa różnorodność :evil_lol: :lol:
u mnie zamiast kotów są całe kolonie myszy w ogródku :roll: Mrówka nawet próbowała je łapać,ale coś marnie jej to szło i szybko sobie darowała..

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
u mojej tymczasówki tez dzisiaj wyraźniejsza poprawa, wczoraj leżała jak placek cały dzień.

Ja zawsze mowie tak: ciekawe czy ja bym skakala dzien po zabiegu-chyba tez nie, wiecej ,pewnie rozczulalabym sie nad soba z tydzien. Leki p/bolowe dziaja kojaco i muląco.;)
Poza tym zabieg zaraz prawie po cieczce i moze ciezarnej suki to jednak bardziej obciązajacy zabieg-wszystko jest przekrwione, wiekszy uplyw krwi:shake:

Posted

majqa napisał(a):
Ło matko, to rzeczywiście było na co popatrzeć! Aż Ci zazdroszczę, choć u mnie nie było gorzej, bo było - wyrko, 3 psy i 2 koty, a na ścianie pająk. ;)

Majgo, pająka masz na tymczasie, czy to dom stały...?

Posted

maggiejan napisał(a):
Majgo, pająka masz na tymczasie, czy to dom stały...?

Otóż właśnie się zasiedział od ubiegłego roku, nie może być dwóch aż tak podobnych. Tamtemu darowałam walnięcie z kapcia i dobrze się przyjrzałam, temu również, a że był nieco ośmielony zaczynam mieć pewność, że to ten sam.:evil_lol:

Jejku, z wątku suni zrobił się owadzi, a ffffeeee...

SUNIEŃKO, W GÓRĘ !!! HM...ONA TEŻ MA OWADZIE IMIĘ !!! :roll:

Posted

majga- pająk najlepszym przyjacielem człowieka :evil_lol:

Mrówka-Prawie-Owad do góry!! :lol:

Nie jest źle- mała odzyskała w pełni apetyt i rzuca się na żarełko tak jak przed zabiegiem :evil_lol:

Posted

[quote name='pati-c']
Mrówa do góry!

Ze wzgl.na podejżenie ciąży sunia została dziś ciachnięta.
Tanitka- b.dziękuję za pomoc!!

Mała odsypia właśnie narkozę.. Mam nadzieję,że wszystko będzie ok..

:crazyeye:o f..ck!!! czyżby debile ze schronu? no tak-wszystko możliwe bo tam takie bystre, że psy z sukami trzymają-oczywiśce niekastrowane gwoli ścisłości:angryy::angryy::angryy:

pati-c: robiłaś jej badania krwii przed zabiegiem i od razu w sumie do dokumentacji medycznej, czy wet. wydał swoje oświadczenie o ogólnym stanie psa po wzięciu jej ze schroniska?

Posted

oktawia- mam u siebie wyniki badań krwi- wyszły ok, wet ocenił ogólny stan suni jako dobry-z wątrobą ok,ze skórą,uszami,zębami,oczami też wszystko w porządku; mówią szczerze,to sama się dziwiłam ,że przy tak koszmarnym wychudzeniu jej organizm tak świetnie się trzymał :-o
silna z Mrówy dziewucha :razz:

Posted

hopamy na pierwszą!

dzwonił do mnie pan- mieszka w domku z ogrodem, miał jamnika,który odszedł ze starości, po wymianie informacji pan powiedział,że porozmawia z żoną i jakby co,to będzie jeszcze dzwonił...

coś w końcu drgnęło..
Folen- masz dar! :razz:

Posted

:oops: to ja mam nadzieję, że drgnie bardziej..
Mrówka zapadła mi w serce...
Zresztą można porównać jej podobieństwo do mojej Indii na tym wątku z fotkami ;)

Posted

pati-c napisał(a):
(...)Folen- masz dar! :razz:

No ba, a niby po co ją Tu zwabiłam??? ;) :evil_lol: ;)

Oby ten domek, gdyby okazał się dobrym, wypalił, jejku !!!

Posted

no ładnie! widzę,że to jakaś zmowa i podstępne działanie :diabloti: :lol: :loveu:

Folen- widziałam to niesamowite stworzonko :razz: :loveu: dziewczyno,za co Ty tego psa tak ciągałaś za te biedne uszy?!:eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

Tak, przyznaję się, to zmowa, ja za Majqą "chodzę" :]

Ja nie wiem o co chodzi z tymi uszami, przecież one malutkie są :oops:
I ja Indusię wychowuję bezstresowo, bo ona i tak się wszystkiego boi :-(

Posted

tiaa,one są wyjątkowo malutkie :roll: :evil_lol:
a nie widać po niej ,że taka z niej cykorka...

to całe szczęście,że ze sobą "chodzicie" -skuteczna z Was parka :razz: :lol: :loveu: