Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kubuś-Farciarz ;)

Mam nadzieję,że Mrówa też będzie farciarą i znajdzie suuuuper domek!

A tz faktycznie wyjątkowy -wrażliwy na cudze nieszczęście- a ta cecha nie jest szczególnie "popularna" wśród ludzi..

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki mały farcik.. ;)

Coś tematyka tego wątku zboczyła na dziwne tory..:roll: ;)
A przecież to Mrówa PILNIE POSZUKUJE DOMU,a nie ja z tz-tem :siara:

Posted

Rana wygląda całkiem przyzwoicie :multi: ,suńka cały czas dostaje antybiotyk -w tabletkach, w domu,więc od wt.już nie jeżdżę codziennie do weta.
Energię ma niesamowitą, apetyt także- ma już idealną wagę i nikt, patrząc na nią, nie podejrzewałby,że jeszcze niedawno był z niej taki szkieletorek.
Jest niesamowicie towarzyska- uwielbia jak wpadają do nas znajomi- zawsze to dodatkowe mizianko i extra smakołyki :razz:
Tak więc, jeśli ktoś szuka stróża, to nie ten adres, bo mała kocha wszystkich ludzi :loveu:

Posted

maggiejan napisał(a):
Pati, nie wiem czy powinnaś kompromitować Mrówę publikując w sieci jej zdjęcia w podobnym stroju :evil_lol:

Nie zgadzam się! :shake: Czuję, że ten strój stanie się ostatnim krzykiem mody!!!

Posted

maggiejan- że niby kolorek nietwarzowy..? :sg168:
Mrówa ,to sławna na całe dogo trendsetterka i proszę tu nie podważać jej wyczucia stylu i smaku :mad: :-P

Dorothy-portretów Mrówy na wątku już sporo,ale oczywiście dorzucę jeszcze jeden jak tylko bedę miała dostęp do swojego kompa :)

Posted

Mrówa do góry,bo sprawa robi się pilna!!

Sunia jest mniejsza i o wiele drobniejsza niż standardowy ONek. Na zdjęciach wygląda na dużą,ale w rzeczywistości jest delikatnej budowy. Ludzie spotykani na spacerach myślą,że to wyrośnięty szczeniak :roll: W kłębie sięga ciut ponad moje kolano,a ja mam 167cm wzrostu.
Na żywo jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach :loveu: