Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłoby super..

Chociaż cały czas liczę,że jednak znajdzie się dom stały.. Nigdy nie zajmowałam się "psami w potrzebie" poza sezonem zimowym,bo jak już kiedyś pisałam dużo wyjeżdżam..no i teraz zrobił się niestety w zw.z tym wielki problem.. Mrówa jest b.ładna i kontaktowa i naprawdę jestem w szoku,że jest takie zerowe zainteresowanie :shake: :-(

Posted

A miłośnicy owczarków z dogo nie chcą pomóc znaleźć domu?

Ja wpłacę na Mrówci tymczas np. na dwie raty ( w tym i przyszłym miesięcu), może ktoś się jeszcze dorzuci...?

Posted

Bardzo Ci dziękuję :calus: Kurcze,mam nadzieję,że to się wszystko jednak dobrze skończy..

Mrówa była ogłaszana na forum owczarków,ale jakoś bez odzewu.. Może to nie to forum..? Nie jestem tak obcykana w psich stronach..

Posted

Ja też, to śliczna panienka... Pati, naprawdę podziwiam Cię, że wzięłaś Mrówcię z tego obozu zagłady i to bez żadnego wsparcia, na swoje ryzyko i odpowiedzialność :Rose:. A przy psach Krzyczkowych wydatki zawsze są spore...

Posted

pati-c napisał(a):

Mrówa była ogłaszana na forum owczarków,ale jakoś bez odzewu.. Może to nie to forum..? Nie jestem tak obcykana w psich stronach..

Potrafię wstawiać psy tylko na gumtree...

Posted

majga- Mrówa była już tam ogłaszana- zero odzewu :shake: Ona była już w tylu miejscach ogłaszana...chyba się ludziom nie podoba..:-( Po świętach spotkam sie jeszcze z panem z Wawra- zobaczymy..choć raczej nic z tego nie będzie..

Czy ktoś mógłby ogłosić ją na allegro? Nie mogę skontaktować się z osobą,która poprzednio ją tam ogłaszała.

Jak na razie,to i tak na pierwszym miejscu jest jej zdrowie.

maggiejan- co to jest gumtree?

Posted

pati-c napisał(a):

maggiejan- co to jest gumtree?

To strona z drobnymi ogłoszeniami lokalnymi (dla poszczególnych miast), jest też dział "zaadoptuj psa". Nie jest chyba bardzo popularna, ale na tych popularnych trudno się przebić, tyle psów.

Posted

pati-c napisał(a):
maggiejan- może warto i tam spróbować..

Qrcze,przecież gdzieś na pewno jest "mrówkowy Człowiek"..!

Dam tam Mrówkę, ale zdjęcia by się przydały, może podeślę Ci link.
A człowiek Mrówkowy napewno jest, dajmy mu szansę, aby odnalazł swoją drugą połówkę :lol: