pati-c Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 muszę..fakt..tylko jakoś chętnych brak... Quote
maggiejan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nie pamiętam, na jak długo wyjeżdżasz? Może płatny tymczas? Quote
pati-c Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Na ok.2-3tyg. Płatny odpada- brak kasy- forsa na weta leci jak woda z kranu,a wszystko płacimy z własnej kieszeni. Quote
maggiejan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Może by się złożyć na Mrówcię? Jest tu parę osób... Quote
pati-c Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Byłoby super.. Chociaż cały czas liczę,że jednak znajdzie się dom stały.. Nigdy nie zajmowałam się "psami w potrzebie" poza sezonem zimowym,bo jak już kiedyś pisałam dużo wyjeżdżam..no i teraz zrobił się niestety w zw.z tym wielki problem.. Mrówa jest b.ładna i kontaktowa i naprawdę jestem w szoku,że jest takie zerowe zainteresowanie :shake: :-( Quote
maggiejan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A miłośnicy owczarków z dogo nie chcą pomóc znaleźć domu? Ja wpłacę na Mrówci tymczas np. na dwie raty ( w tym i przyszłym miesięcu), może ktoś się jeszcze dorzuci...? Quote
pati-c Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Bardzo Ci dziękuję :calus: Kurcze,mam nadzieję,że to się wszystko jednak dobrze skończy.. Mrówa była ogłaszana na forum owczarków,ale jakoś bez odzewu.. Może to nie to forum..? Nie jestem tak obcykana w psich stronach.. Quote
maggiejan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja też, to śliczna panienka... Pati, naprawdę podziwiam Cię, że wzięłaś Mrówcię z tego obozu zagłady i to bez żadnego wsparcia, na swoje ryzyko i odpowiedzialność :Rose:. A przy psach Krzyczkowych wydatki zawsze są spore... Quote
pati-c Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 To była kwestia życia lub śmierci Mrówy.. Nie mogłam jej tam zostawić.. :-( Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pati, rozważ proszę zmianę tytułu na prośbą o wsparcie w leczeniu tego cholerstwa. To nie będą małe wydatki, niestety. Quote
pati-c Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Wielkie dzięki za pomoc! Tak,konto to samo. Quote
pati-c Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 A tak pięknie było na dzisiejszym spacerku.. Quote
maggiejan Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 pati-c napisał(a): Mrówa była ogłaszana na forum owczarków,ale jakoś bez odzewu.. Może to nie to forum..? Nie jestem tak obcykana w psich stronach.. Potrafię wstawiać psy tylko na gumtree... Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pati, zarejestruj się i zrób jej wątek na www.vegie.pl. Wstawka fotek tam o niebo prostsza niż na dogo. Quote
pati-c Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 majga- Mrówa była już tam ogłaszana- zero odzewu :shake: Ona była już w tylu miejscach ogłaszana...chyba się ludziom nie podoba..:-( Po świętach spotkam sie jeszcze z panem z Wawra- zobaczymy..choć raczej nic z tego nie będzie.. Czy ktoś mógłby ogłosić ją na allegro? Nie mogę skontaktować się z osobą,która poprzednio ją tam ogłaszała. Jak na razie,to i tak na pierwszym miejscu jest jej zdrowie. maggiejan- co to jest gumtree? Quote
maggiejan Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 pati-c napisał(a): maggiejan- co to jest gumtree? To strona z drobnymi ogłoszeniami lokalnymi (dla poszczególnych miast), jest też dział "zaadoptuj psa". Nie jest chyba bardzo popularna, ale na tych popularnych trudno się przebić, tyle psów. Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nie do wiary, że nikogo nie urzekła Twoja uroda!:shake: Quote
pati-c Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 maggiejan- może warto i tam spróbować.. Qrcze,przecież gdzieś na pewno jest "mrówkowy Człowiek"..! Quote
pati-c Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 taka jestem rozkoszna :laugh2_2: i mam bajeranckie ciuchy :evil_lol: :lol: Quote
maggiejan Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 pati-c napisał(a):maggiejan- może warto i tam spróbować.. Qrcze,przecież gdzieś na pewno jest "mrówkowy Człowiek"..! Dam tam Mrówkę, ale zdjęcia by się przydały, może podeślę Ci link. A człowiek Mrówkowy napewno jest, dajmy mu szansę, aby odnalazł swoją drugą połówkę :lol: Quote
maggiejan Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Acha, tel. do Ciebie, przyślij mi na pw i imię. Quote
Recommended Posts