pati-c Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Kubuś-Farciarz ;) Mam nadzieję,że Mrówa też będzie farciarą i znajdzie suuuuper domek! A tz faktycznie wyjątkowy -wrażliwy na cudze nieszczęście- a ta cecha nie jest szczególnie "popularna" wśród ludzi.. Quote
pati-c Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Może mam szczęście do poznawania dobrych ludzi.. ;) :-) Quote
maggiejan Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 To jest tych ludzi więcej...?:cool3: A jak poznałaś TZ? Quote
pati-c Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Wydaje mi się,że całkiem sporo... Wystarczy rozejrzeć się na dogo ;) :lol: A poznaliśmy się na imprezie u wspólnej znajomej :) Quote
maggiejan Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Myślałam, że miałaś jakiś specjalny sposób na poznanie go.;) Quote
pati-c Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 No niestety..to było takie zwyczajnie nadzwyczajne poznanie ;) Quote
pati-c Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Taki mały farcik.. ;) Coś tematyka tego wątku zboczyła na dziwne tory..:roll: ;) A przecież to Mrówa PILNIE POSZUKUJE DOMU,a nie ja z tz-tem :siara: Quote
pati-c Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Rana wygląda całkiem przyzwoicie :multi: ,suńka cały czas dostaje antybiotyk -w tabletkach, w domu,więc od wt.już nie jeżdżę codziennie do weta. Energię ma niesamowitą, apetyt także- ma już idealną wagę i nikt, patrząc na nią, nie podejrzewałby,że jeszcze niedawno był z niej taki szkieletorek. Jest niesamowicie towarzyska- uwielbia jak wpadają do nas znajomi- zawsze to dodatkowe mizianko i extra smakołyki :razz: Tak więc, jeśli ktoś szuka stróża, to nie ten adres, bo mała kocha wszystkich ludzi :loveu: Quote
maggiejan Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Jest nadzieja, że wreszcie z tą raną będzie spokój :multi: A miłość do ludzi to niebagatelna zaleta i znowu nie tak często spotykana ;) Quote
pati-c Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Dokładnie.. Mrówa przypomina się z rana! :Dog_run: Quote
pati-c Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 A tak Mrówencja prezentuje się w swoim "kaftaniku bezpieczeństwa": A tu na dzień dobry "motyw wiosenny".. Quote
Dorothy Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 o rany jakie piekne:loveu: a portret Mrowy dostaniemy? Quote
maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Pati, nie wiem czy powinnaś kompromitować Mrówę publikując w sieci jej zdjęcia w podobnym stroju :evil_lol: Quote
majqa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 maggiejan napisał(a):Pati, nie wiem czy powinnaś kompromitować Mrówę publikując w sieci jej zdjęcia w podobnym stroju :evil_lol: Nie zgadzam się! :shake: Czuję, że ten strój stanie się ostatnim krzykiem mody!!! Quote
pati-c Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 maggiejan- że niby kolorek nietwarzowy..? :sg168: Mrówa ,to sławna na całe dogo trendsetterka i proszę tu nie podważać jej wyczucia stylu i smaku :mad: :-P Dorothy-portretów Mrówy na wątku już sporo,ale oczywiście dorzucę jeszcze jeden jak tylko bedę miała dostęp do swojego kompa :) Quote
majqa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Pilnie poszukiwany DS dla Mrówy!!! DT w kropce z dniem 10.04.!!! Quote
Dorothy Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 poszukałam portretó, Boze jaki to piekny pies!! Ona jest wielkosci normalnej ONki? Quote
pati-c Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Mrówa do góry,bo sprawa robi się pilna!! Sunia jest mniejsza i o wiele drobniejsza niż standardowy ONek. Na zdjęciach wygląda na dużą,ale w rzeczywistości jest delikatnej budowy. Ludzie spotykani na spacerach myślą,że to wyrośnięty szczeniak :roll: W kłębie sięga ciut ponad moje kolano,a ja mam 167cm wzrostu. Na żywo jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach :loveu: Quote
Folen Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Widzę, że ja to jakieś zaległości mam jeśli chodzi o Mrówę.. Quote
pati-c Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 dwie fotki na których widać niesamowicie śnieżnobiałe ząbki Mrówencji: Quote
Recommended Posts