pati-c Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 dziękuję :-) no fakt,nasze niedopatrzenie-przecież seledynowe koopy,to fenomen na skalę światową! :angryy::angryy::angryy: Quote
oktawia6 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 pati-c napisał(a): dziękuję :-) no fakt,nasze niedopatrzenie-przecież seledynowe koopy,to fenomen na skalę światową! :angryy::angryy::angryy: tak Pati-skala światowa no i Twoja MRówa nie wygląda - jak to ładnie ujmowałyśmy: "drobniutka-w stylu Charta" - teraz wygląda jak pies:loveu::cool3:-Owczarek Niemiecki!:p słuchaj.....a może oni myślą, że mają królii zamiast psów i dlatego takie porcje im dają? to bardzo możliwe! Quote
pati-c Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 "myślą" mówisz...? hmm...:hmmmm: Quote
oktawia6 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='pati-c'] "myślą" mówisz...? hmm...:hmmmm: aaaaa masz rację: to zbyt złożony proces!!!:shake::diabloti: Quote
pati-c Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 a propos myślenia- "myśląca" Mrówka.. :evil_lol: piłeczka?? Quote
oktawia6 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 pięknie wygląda! i jak inteligentnie!:razz: do tego przy tych ciepłych pastelowych kolorach-bajka:loveu: Quote
majqa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Otwieraj oczka Mrówciu, nowy dzionek!!! Quote
maggiejan Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 majqa napisał(a):Otwieraj oczka Mrówciu, nowy dzionek!!! Mrówa tak wcześnie wstaje? 7.27...? Moja suczka nie wstaje przed 9.00... to jaśnie panienka ze schronu.... Quote
oktawia6 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mróweczka-Mrówa czuje się dzisiaj lepiej po zabiegu Pati ? Quote
pati-c Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Mrówa do góry! Mała czuje się dobrze- wszystko ładnie się zagoiło. Jedyne co mnie zastanawia,to b.duża ilość wody jaką wypija. Poza tym reszta ok. Quote
pati-c Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Picie wróciło do normy..uff.. Mrówa wystąpiła dziś w tv i zadzwoniło kilka osób chętnych do adopcji. Dwie całkiem interesujące :razz: Na sb.jestem umówiona na spotkanie -zobaczymy co z tego wyjdzie.. Jutro za to jadę z Mrówą do weta- coś niedobrego zaczęło się dziać z jej pokrojonym brzucholkiem- wszystko wyglądało już b.ładnie,a dziś ma zaczerwienione i trochę spuchnięte :shake: A minęło już 1,5tyg.od operacji.. :shake::shake: Quote
majqa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 O cholerka, może jakaś infekcja miejscowa? Trzymam kciuki za sb.! Quote
pati-c Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Doszłam do wniosku,że nie będę czekać i pojechałam do weta wczoraj. Okazało się,że od rozpuszczalnych szwów zrobił się stan zapalny i przetoka. Zostało to przepłukane i Mrówa dostała dwa zastrzyki z antybiotykiem. Dziś wieczorem jedziemy na kolejne płukanie i zastrzyk. Quote
majqa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Czyli tak jak myślałam...stan zapalny. Dobrze, że nie czekałaś... Quote
pati-c Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Nie wyglądało to ładnie i czekanie byłoby czystą głupotą. Tym bardziej,że już się tak dobrze goiło i nagle coś takiego..:shake: Quote
pati-c Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 No i wyszło wczoraj szydło z worka..,a raczej sznurek z Mrówki :lying: Wetka usuwała wczoraj ropę i nagle ukazała się naszym oczom nić chirurgiczna,która teoretycznie powinna się była rozpuścić.. Jednak się nie rozpuściła.. Została ona usunięta i mamy nadzieje,że nie zostały w środku jeszcze jakieś jej kawałki :shake: Dziś wieczorem kolejna wizyta u weterynarza. Quote
Folen Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 :shake: nie wiem co napisać... Mrówka "weź się uspokój" psino... Quote
majqa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 To nie "wina" Mróweńki...Zdrowiej kochaniusiu!!! Quote
maggiejan Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Znacie najnowsze wiadomości z Krzyczek? Podobno L. rezygnuje, a Pruszków wymówił umowę Krzyczkom!:multi: Quote
pati-c Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Super,w końcu coś drgnęło :multi: Kto przejmie w takim razie schronisko? Quote
Recommended Posts