pati-c Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 maggiejan- bo Iwona przypomniała sobie,że ma znajomą,która nie ma w domu zwierzaków i może przechować Mrówę.. no i darowałyśmy sobie dodatkowe stresowanie psów i kotów.. żeby sie jeszcze tak znalazł dom stały...:roll: Quote
maggiejan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ach tak... No, dom stały byłby najlepszy... A może Mrówa spodoba się na tym bezpsowym DT...;-) Quote
czarna anda Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :) pati mialam urwanie glowy - juterka zeskanuje zdjecia i przesle ... daj znaka jak Mrowka u Ali :) Quote
pati-c Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 No i Mrówa wylądowała tymczasowo u Ali :lol: Mam nadzieję,że będzie grzeczna i nie sprawi kłopotu.. Mrówa zachowywała sie wzorowo (pomijając próbę zwinięcia ciastek ze stolika :evil_lol: ), przywitała się merdając ogonkiem i była spokojniutka. Dostała na powitanie kocyk i jedzonko :smile: Qrcze,to naprawdę fajna psina...szkoda,że nikt jej nie chce..:-( B.ładnie jechała windą, nie reagowała na psa ujadającego po drugiej stronie jezdni jak szłyśmy do Ali.. mądra z niej panienka.. Iwona-nie ma sprawy,wyślij jak będziesz miała kapkę wolnego czasu :smile: i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za pomoc!! Quote
majqa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 pati-c napisał(a):(...)pomijając próbę zwinięcia ciastek ze stolika(...) No tem razem ja sobiem wypraszam :evil_lol:...wszak takie zachowanie świadczy wyłącznie o inteligencji !!! :evil_lol: ;) Sama, w miarę takiej sposobności, zwinęłabym bez cackania ciacho, gdzie by nie było !!! Moja krew !!! :multi: Quote
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Tak, za ciastko nie można jej winić...! To odruch bezwarunkowy... Quote
pati-c Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 SUPER Mrówa poszukuje SUPER DOMU! Mrówencja nadal u Ali, ma się dobrze, bidulka b.się ucieszyła jak mnie dzis zobaczyła (dostawa jedzonka) i chciała koniecznie ze mną wyjść :-( Strasznie mi jej szkoda- ma już chyba totalny mętlik w głowie -domek docelowy pilnie potrzebny, by mała w końcu zaznała spokoju i miała poczucie bezpieczeństwa.. Quote
maggiejan Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Pati, a Ala napewno nie zatrzyma Mrówy...?:razz: Quote
pati-c Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 maggiejan- nie ma takiej opcji :shake: Mrówa od nd.jest znowu u mnie. Dostała u Ali rozwolnienia i niestety dwa razy załatwiła sie w domu i Ala poprosiła,abym ją zabrała. Na szczęście dziś widzę,że skończyła sie Mrówie cieczka..ufff! Mrówa została przestawiona na pokarm dla szczeniaków i brzusio działa już ok. Po tych m-cach głodu,które przeżyła trzeba b.uważać co daje się jej do jedzenia. Niestety nikt nie dzwoni w sprawie suni.. :-( Kompletna cisza.. Coraz bardziej zaczyna mnie to martwić.. Za 2-3tyg.chcielibyśmy Mrówę wysterylizować. Gdzie w W-wie wykonują ten zabieg dobrze i tanio? Bylibyśmy także b.wdzięczni za pomoc finansową!! Quote
maggiejan Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Szkoda, bo tymczasy czasem się zako****ą w psie... Pati, mogę Cię poratować 20zł, to nie wiele...ale może na dobry początek... Jest gdzieś podany nr konta? Quote
pati-c Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 maggiejan- DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE! każda złotówka się przyda! :-) nr konta: Dariusz Płoński 5010 205 558 111 110 5537 600 560 z dopiskiem "sterylka" Quote
pati-c Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 a z "ciekawostek"- byłam z sunią w pn.u weta po frontline,bo mała bardzo się drapała i ją zważyłam- było 15,a teraz jest 20kg :multi: z Mrówy robi się b.zgrabniutka panienka :razz: Quote
pati-c Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 wiadomo gdzie najwygodniej :cool1: Quote
oktawia6 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 pokaz slajadów - które zrobiła Follen wg mojego projektu i chwała jej za to (będzie tylko później modyfikacja tego hymnu-wg wersji orginalnej-to pieśn żałobna stworzona pierwotnie dla żołnierzy amerykańskich): KRZYCZKI-slajdy -"schronisko" dla zwierząt Quote
maggiejan Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pati, wysłałam Ci 20zł. Mrówa pięknieje w oczach...:lol: Quote
pati-c Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 maggiejan- jeszcze raz dziękuję! :-) oktawia-mocne...i niestety prawdziwe.. :shake::-( tak patrzę na Mrówę-szczęściarę i w środku mnie ściska z bólu,że tyle psiego nieszczęścia zostało w Krzyczkach i cierpi potworne męki...niech świat się dowie co tam się dzieje! Quote
oktawia6 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 pati-c napisał(a): maggiejan- jeszcze raz dziękuję! :-) oktawia-mocne...i niestety prawdziwe.. :shake::-( tak patrzę na Mrówę-szczęściarę i w środku mnie ściska z bólu,że tyle psiego nieszczęścia zostało w Krzyczkach i cierpi potworne męki...niech świat się dowie co tam się dzieje! Tak Pati-niech ludzie wiedzą o tym syfie! Czy ona nadal tak wpatruje się w Ciebie jak w bóstwo?:razz::evil_lol::loveu: Quote
ARKA Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='pati-c'] Za 2-3tyg.chcielibyśmy Mrówę wysterylizować. Gdzie w W-wie wykonują ten zabieg dobrze i tanio? Bylibyśmy także b.wdzięczni za pomoc finansową!! :shake:najwczesniej zabieg po dwoch miesiacach po cieczce, serio. A tu masz spis klink bioracych udzial w akcji i wynika,ze sunia na akcje 'nie załapie", powina miec zabieg ok. 10 kwietnia, najwczesniej. http://www.arkastrefa.fora.pl/spis-klinik-bioracych-udzial-w-akcji-sterylizacji-2008,22/2008-wojewodztwo-mazowieckie,231.html Ale moze cos wymyslimy aby byla jeszcze potraktowana ulgowo, daj znac jesli, któras z klink Ci pasuje;) Quote
pati-c Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 ARKA- dzięki za info! w razie czego będę się odzywać oktawia- strasznie się zżyła bidulka..i dlatego dobrze by było jakby w końcu pojawił sie JEJ CZŁOWIEK, bo im dłużej jest u nas,tym większym stresem będzie kolejna przeprowadzka :shake: Quote
pati-c Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 spacerek... Mrówka-ryjówka :loveu: Quote
Recommended Posts