Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maggiejan- bo Iwona przypomniała sobie,że ma znajomą,która nie ma w domu zwierzaków i może przechować Mrówę.. no i darowałyśmy sobie dodatkowe stresowanie psów i kotów..

żeby sie jeszcze tak znalazł dom stały...:roll:

Posted

No i Mrówa wylądowała tymczasowo u Ali :lol:
Mam nadzieję,że będzie grzeczna i nie sprawi kłopotu..
Mrówa zachowywała sie wzorowo (pomijając próbę zwinięcia ciastek ze stolika :evil_lol: ), przywitała się merdając ogonkiem i była spokojniutka. Dostała na powitanie kocyk i jedzonko :smile:

Qrcze,to naprawdę fajna psina...szkoda,że nikt jej nie chce..:-(
B.ładnie jechała windą, nie reagowała na psa ujadającego po drugiej stronie jezdni jak szłyśmy do Ali.. mądra z niej panienka..

Iwona-nie ma sprawy,wyślij jak będziesz miała kapkę wolnego czasu :smile:

i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za pomoc!!

Posted

pati-c napisał(a):
(...)pomijając próbę zwinięcia ciastek ze stolika(...)

No tem razem ja sobiem wypraszam :evil_lol:...wszak takie zachowanie świadczy wyłącznie o inteligencji !!! :evil_lol: ;) Sama, w miarę takiej sposobności, zwinęłabym bez cackania ciacho, gdzie by nie było !!! Moja krew !!! :multi:

Posted

SUPER Mrówa poszukuje SUPER DOMU!

Mrówencja nadal u Ali, ma się dobrze, bidulka b.się ucieszyła jak mnie dzis zobaczyła (dostawa jedzonka) i chciała koniecznie ze mną wyjść :-( Strasznie mi jej szkoda- ma już chyba totalny mętlik w głowie -domek docelowy pilnie potrzebny, by mała w końcu zaznała spokoju i miała poczucie bezpieczeństwa..

Posted

maggiejan- nie ma takiej opcji :shake:

Mrówa od nd.jest znowu u mnie. Dostała u Ali rozwolnienia i niestety dwa razy załatwiła sie w domu i Ala poprosiła,abym ją zabrała. Na szczęście dziś widzę,że skończyła sie Mrówie cieczka..ufff!
Mrówa została przestawiona na pokarm dla szczeniaków i brzusio działa już ok. Po tych m-cach głodu,które przeżyła trzeba b.uważać co daje się jej do jedzenia.

Niestety nikt nie dzwoni w sprawie suni.. :-(
Kompletna cisza.. Coraz bardziej zaczyna mnie to martwić..

Za 2-3tyg.chcielibyśmy Mrówę wysterylizować.
Gdzie w W-wie wykonują ten zabieg dobrze i tanio?
Bylibyśmy także b.wdzięczni za pomoc finansową!!

Posted

a z "ciekawostek"- byłam z sunią w pn.u weta po frontline,bo mała bardzo się drapała i ją zważyłam- było 15,a teraz jest 20kg :multi:
z Mrówy robi się b.zgrabniutka panienka :razz:

Posted

maggiejan- jeszcze raz dziękuję! :-)

oktawia-mocne...i niestety prawdziwe.. :shake::-(
tak patrzę na Mrówę-szczęściarę i w środku mnie ściska z bólu,że tyle psiego nieszczęścia zostało w Krzyczkach i cierpi potworne męki...niech świat się dowie co tam się dzieje!

Posted

pati-c napisał(a):

maggiejan- jeszcze raz dziękuję! :-)

oktawia-mocne...i niestety prawdziwe.. :shake::-(
tak patrzę na Mrówę-szczęściarę i w środku mnie ściska z bólu,że tyle psiego nieszczęścia zostało w Krzyczkach i cierpi potworne męki...niech świat się dowie co tam się dzieje!

Tak Pati-niech ludzie wiedzą o tym syfie!

Czy ona nadal tak wpatruje się w Ciebie jak w bóstwo?:razz::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='pati-c']
Za 2-3tyg.chcielibyśmy Mrówę wysterylizować.
Gdzie w W-wie wykonują ten zabieg dobrze i tanio?
Bylibyśmy także b.wdzięczni za pomoc finansową!!

:shake:najwczesniej zabieg po dwoch miesiacach po cieczce, serio.

A tu masz spis klink bioracych udzial w akcji i wynika,ze sunia na akcje 'nie załapie", powina miec zabieg ok. 10 kwietnia, najwczesniej.

http://www.arkastrefa.fora.pl/spis-klinik-bioracych-udzial-w-akcji-sterylizacji-2008,22/2008-wojewodztwo-mazowieckie,231.html

Ale moze cos wymyslimy aby byla jeszcze potraktowana ulgowo, daj znac jesli, któras z klink Ci pasuje;)

Posted

ARKA- dzięki za info! w razie czego będę się odzywać

oktawia- strasznie się zżyła bidulka..i dlatego dobrze by było jakby w końcu pojawił sie JEJ CZŁOWIEK, bo im dłużej jest u nas,tym większym stresem będzie kolejna przeprowadzka :shake: