Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelina15051985 napisał(a):
no właśnie wczoraj wypadł pierwszy ząbek (górna jedynka) i nawet zadawałam tu na forum pytanie jak tym kiełkom pomóc wypaść, puźniej właśnie wyczytałam że dobrze jeśli będzie miała taką kostkę do gryzienia i żeby była ona duża.
Fifi już dwie takie kostki w swoim życiu ma za sobą a dzisiaj będąc w zoologicznym po szelki-przypomniało mi się o kostce:lol::lol::lol::lol:A ile spokoju :lol::lol::lol:

Przeciągaj się z nią zabawkami (szmatka, stara skarpetka, jakieś pluszaki)- to bardzo pomaga, mój Toro dzięki takim szarpaninom ze mną sam zgubił wszystkie mleczaki.;)

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje bardzo za radę:lol:-a z tym przeciąganiem to nie będzie problemu-to jej ulubiona zabawa-tylko że najbardziej lubi rękawy-pewnie po mleczakach będę musiała wybrać się na jakieś zakupy, bo zostanę bez bluzek-chociaż w sumie bez rękawów- a to może nie będzie tak źle bo lato idzie :razz::razz::razz:

Posted

Dziękuje bardzo za radę:lol:-a z tym przeciąganiem to nie będzie problemu-to jej ulubiona zabawa-tylko że najbardziej lubi rękawy-pewnie po mleczakach będę musiała wybrać się na jakieś zakupy, bo zostanę bez bluzek-chociaż w sumie bez rękawów- a to może nie będzie tak źle bo lato idzie :razz::razz::razz:

Hihi ale czegóż się nie robi dla zwierzaków, co tam rękawy:evil_lol:, skoro dzięki temu psina się ząbków pozbędzie:evil_lol:

Posted

Ja do takich zabaw ubieram bluze TZa :roflt::roflt: A kość taką Jessi miala tylko jedną w swoim życiu - strasznie po niej smierdziały jej włosy przy mordce :shake: Wole kurze nóżki, Denta stix też jest dobry jeśli chodzi o pomoc w wypadaniu ząbków- Jessi tak pozbyła się jednego :multi:

EDIT: Zapomniałam o tym rośnięciu .. , że do 6 m-ca to g*** prawda ale tu jest wielleee szkół i teorii .. Ja Przystaję do tej,ze rosną do 10-12 m-ca lub do pierwszej cieczki - no ale nie jeśli cieczka bedzie akurat w 6 m-cu .. Róznie to bywa - z każdym psem jest inaczej. Suczki po porodzie tez przybierają na wadze ale w góre się nie pną

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja do takich zabaw ubieram bluze TZa :roflt::roflt: A kość taką Jessi miala tylko jedną w swoim życiu - strasznie po niej smierdziały jej włosy przy mordce :shake: Wole kurze nóżki, Denta stix też jest dobry jeśli chodzi o pomoc w wypadaniu ząbków- Jessi tak pozbyła się jednego :multi:

EDIT: Zapomniałam o tym rośnięciu .. , że do 6 m-ca to g*** prawda ale tu jest wielleee szkół i teorii .. Ja Przystaję do tej,ze rosną do 10-12 m-ca lub do pierwszej cieczki - no ale nie jeśli cieczka bedzie akurat w 6 m-cu .. Róznie to bywa - z każdym psem jest inaczej. Suczki po porodzie tez przybierają na wadze ale w góre się nie pną

Właśnie też wydawało mi się to jakieś nie realne żeby rosła do 6 miesiąca-w każdym bądź razie waży już prawie tyle co twoja Jessi-a ty się dziwiłaś że mówię na twojego szkraba-maleństwo:lol::lol::lol:

Posted

Dzień Doberek
Troszkę nas nie było z powodu pracy i wyjazdów co dzień od samego rańca.
Fotek narazie nie ma, ale dziś wyjeżdżamy do Niemiec więc po powrocie na pewno coś wkleimy z wyjazdu.Trochę się obawiam długiej drogi bo wiem jak Fifi to ostatnio zniosła ale myślę że nie będzie tak źle.
Buziaki dla wszystkich:lol:

Posted

:smilecol::kiss_2:Obejrzalam calego photobloga od pierwszej strony:cool1:, jest super piesio poprostu zachwycający, kocham yorki:loveu:. Widze ze jest tu kilka komentujacych bardzo fajnych dziewczyn, chetnie was poznam. Ucałuj ode mnie psiaczka:kiss_2:, czekam na wiecej fotecek.

Pe.Es. a ta historia z szelkami jest wstrzasajaca, ja mialam podobnie tylko z ratlerkiem mojej cioci, pojechalam na wies z moja ciocia do jej rodzinki a mojej kolezanki, i poszlysmy z kilerkeim na spacerek. Natalka chciala wziac go na rece wiec ja odpielam smycz ale ona nie zdazyla go zlapac, i zaczal uciekac tylko ze kilerek uciegal srodkiem drogi:placz::placz:, ja nie biegam tak szybko wiec Natalka zaczela za nim biec, on ma 10 centymetrow od podloza, a tu na wprost niego jadzie samochod, kilerek dalej biegnie na wprost niego:mdleje: naszczescie kierowca zalowazyl natalie ktora byla zaraz za nim i zatrzymal sie a kiler w ostatniej chwili ominal samochod, ale uzulysmy strachu, grrr:eek2::painting:. Jak by Marta(corka mojej cioci, ktora nie byla wtedy z nami)dowiedziala sie ze Kilerka samochod przyjechał to by nas ostatecznie pozbijala :boom:

Posted

Witamy wszystkich i dziękujemy wszystkim za wpisy:lol::lol::lol: i odwiedzinki na naszym blogu.
Troszkę nas tu nie było ale postaramy nadrobić zaległości.
No więc odnośnie wyjazdu w weekend to Fifi jednak została pod opieką cioci-i po mimo tego że bardzo się martwiłam to po powrocie byłam bardzo zadowolona ponieważ Fifi nic się nie stało a wręcz nie chciała wyjść od ciotki więc chyba było jej tam dobrze:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='ewelina15051985']
Mała jest super, nie moge wytrzymac, jaka ona fajniutka jest^_^.Cudeńko poprostu,hihi:cool3:.Fifi niezle sie musiala za toba stensknic:lmaa:.Ale fajnie ze bylo jej dobrze tam gdzie byla:lol!:

Posted

Witamy, witamy i dziekujemy tobie i Bobikowi ze do nas wpadacie:lol::lol::lol:i oczywiscie za zawsze mile slowa:lol::lol::lol:

Och jak mi pochlebiasz:loveu::loveu::loveu: