ewelina15051985 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Dzień Doberek wszystkim:lol: Kilka dni nas tu nie było ponieważ musieliśmy wyjechać do Niemiec i musze powiedzieć że jeszcze nigdy nie było mi tak szkoda mojego maleństwa-w czasie podróży (8 godzin) fifi nie hcciała pić, jeść i tylko bidulka leżała na podusi-wyglądała fatalnie:-( Tak było mi jej żal:-( Ale kiedy wróciliśmy do domku i weszła do mieszkania to poprostu była taka szczęśliwa, że opisać się tego nie da... Zaczeła podskakiwać w góre jak nigdy, biegała od pokoju do pokoju-skakała na łóżko no poprostu szał pał:lol: Najgorsze w tym wszystkim jest to że co jakiś czas niestety ale musimy tam jeździć i już mi się źle robi na samą myśl o następnym wyjeździe:shake: Chyba będe musiała ją następnym razem zostawić u kogoś-hmm problem tkwi w tym że jakoś nie mam zaufania do nikogo bo jak była malutka to kilka razy zdarzyło się że ktoś wzioł ją na ręce i oczywiście wypadła-naszczęscie nic się nigdy nie stało ale wiem że nikt nie będzie miał ją tak na oku jak ja... Uff ale się rozpisałam-kończe Quote
ewelina15051985 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Fifi dostała od Pancia swojego podusie na walentynki;) wiec musialam pstryknac kilka fotek Quote
madziasto4 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ewelina15051985 napisał(a):Dzień Doberek wszystkim:lol: Kilka dni nas tu nie było ponieważ musieliśmy wyjechać do Niemiec i musze powiedzieć że jeszcze nigdy nie było mi tak szkoda mojego maleństwa-w czasie podróży (8 godzin) fifi nie hcciała pić, jeść i tylko bidulka leżała na podusi-wyglądała fatalnie:-( Tak było mi jej żal:-( Ale kiedy wróciliśmy do domku i weszła do mieszkania to poprostu była taka szczęśliwa, że opisać się tego nie da... Zaczeła podskakiwać w góre jak nigdy, biegała od pokoju do pokoju-skakała na łóżko no poprostu szał pał:lol: Najgorsze w tym wszystkim jest to że co jakiś czas niestety ale musimy tam jeździć i już mi się źle robi na samą myśl o następnym wyjeździe:shake: Chyba będe musiała ją następnym razem zostawić u kogoś-hmm problem tkwi w tym że jakoś nie mam zaufania do nikogo bo jak była malutka to kilka razy zdarzyło się że ktoś wzioł ją na ręce i oczywiście wypadła-naszczęscie nic się nigdy nie stało ale wiem że nikt nie będzie miał ją tak na oku jak ja... Uff ale się rozpisałam-kończe Jeździcie samochodem do Niemiec? Jeśli tak, to trzebaby maleństwo stopniowo przyzwyczajać do jazdy samochodem:), bo jeśli dobrze zrozumiałam mała była zaniepokojona, zestresowana? Quote
ewelina15051985 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 madziasto4 napisał(a):Jeździcie samochodem do Niemiec? Jeśli tak, to trzebaby maleństwo stopniowo przyzwyczajać do jazdy samochodem:), bo jeśli dobrze zrozumiałam mała była zaniepokojona, zestresowana? Hej Jeśli chodzi o przyzwyczajenie jej do jazdy to wydawalo mi sie ze juz ja przyzwyczailismy-czesto z nami jezdzi i jak dotad wcale tego tak zle nie znosiła tyle ze jest różnica 40 km a 800 km. A co do Fifi to nie tyle była zestresowana raczej wyglądała jakby w ogóle nie miała sił-nie chciała się podnieść, nie cieszyła się, nie bardzo chciała pić a o jedzeniu to w ogóle nie było mowy. Myślałam że trochę pośpi ale ona nie spała-cały czas miała otwarte oczka. Quote
Izabela124. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Czesc Ale piekna podusie dostala Fifi Quote
ewelina15051985 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Kilka nowych fotek z dzisiejszej zabawy:lol: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ewelina15051985 napisał(a):Hej Jeśli chodzi o przyzwyczajenie jej do jazdy to wydawalo mi sie ze juz ja przyzwyczailismy-czesto z nami jezdzi i jak dotad wcale tego tak zle nie znosiła tyle ze jest różnica 40 km a 800 km. A co do Fifi to nie tyle była zestresowana raczej wyglądała jakby w ogóle nie miała sił-nie chciała się podnieść, nie cieszyła się, nie bardzo chciała pić a o jedzeniu to w ogóle nie było mowy. Myślałam że trochę pośpi ale ona nie spała-cały czas miała otwarte oczka. A więc przychodzi mi do głowy pomysł częstszych postojów:) Hihi ale piłeczkowa zabawa :grins: Quote
Iza. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Jaka ona maleńka :cool3: A jak się fajnie bawi piłeczką :loveu: Quote
ewelina15051985 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 madziasto4 napisał(a):A więc przychodzi mi do głowy pomysł częstszych postojów:) Hihi ale piłeczkowa zabawa :grins: Hej Wiesz chyba nie będę miała serca ją następnym razem zabierać ze sobą. Zostawię ją u moich rodziców. Pozdro Quote
Kincia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jak sie fajnie bawi piłeczką :eviltong::loveu: Quote
ewelina15051985 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dzień Dobryyy wszystkim:lol: Poniżej kilka nowych fotek. Zabawa rękawem Pańci :evil_lol: Quote
ewelina15051985 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 A teraz coś z serii "Śpiąca Fifi" Quote
ewelina15051985 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Mycie dupki i nie tylko...;) Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witanko nie ma to jak rekaw panci hihi Jaki fajny mokry szczyl Quote
ewelina15051985 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Zabawa...dziś mamy wenę do robienia fotek;) Quote
ewelina15051985 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko nie ma to jak rekaw panci hihi Jaki fajny mokry szczyl Hehe Niom rękaw panci jest lepszy nawet od piłeczki:lol: Quote
ewelina15051985 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Witanko Dziś cały dzień spędziłyśmy na wsi:lol: u moich rodziczków. Moja mamcia wkońcu wróciła z Niemiec po 3 miechach nieobecności i musiałyśmy się nagadać:lol: Myślałam że Fifcia się ucieszy z trawki itp ale ta moja mała dzikuska od trawki wolała drzwi do domu:cool3: Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dobry wieczór! Mała może sobie w klasy grać na tych płytkach podłogowych:evil_lol: Quote
ewelina15051985 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Boziu co to się działo że tyle czasu nie dało rady tu się dostać? Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Witamy meleńką Fifi:loveu: po długiej przymusowej przerwie od dogo:mad: Quote
Recommended Posts