Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie
Jesteśmy nowi i chcieli byśmy się wam przedstawić.
Pańcia czyli ja-na imię ma Ewelina i Moja kochana sunia FIFI która urodziła się 4.10.2007 r i z dnia na dzień jest coraz bardziej szalona :evil_lol:ale i kochana:loveu:

Postaramy się często wklejać fotki i zdawaćrelacje z tego co dzieje się w życiu mojego skarba:):):)

No to zaczynamy:)

Tak nasza Fifi wyglądała zaraz po przywiezieniu jej do naszego domu (była troszke wystraszona)

http://img85.imageshack.us/img85/3745/collage9qz0.jpg

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To zdjecie zrobione kilka dni przed wigilią u dziadków- tam to moje maleństwo ma gdzie pobiegać...
A tutaj to już u siebie w domku

:diabloti: Urwisek wypijał wszystką wode z choinki a bombki latały po całym mieszkaniu...oj działo się działo hihih;)

A tu już troszke zmęczona do snu się układam:)

Posted

[quote name='ewelina15051985']No właśnie jeszcze nie podziękowałam Tigruniu za pomoc-więc teraz to robie:):):)
Wkońcu i ja i Fifi zawdzięczamy tobie to że tu jesteśmy:):):)
pozdrawiam
Ależ nie ma za co :) Ciesze się, że mogłam pomóc :)

Posted

DZIEŃ DOBEREK WSZYSTKIM:lol:

Niedawno wstałyśmy z Fifi i zjadłyśmy śniadanko, i musze stwierdzić że moje maleństwo jakoś ostatnio straciło apetyt:puppydog::puppydog: co u niej jest dziwnym zachowaniem.
Zawsze była bardzo chętna do jedzonka....hmmm może niedługo zacznie zmieniać ząbki i to jest powodem mniejszego apetytu...
Wczoraj pstrykneliśmy kilka fotek więc zaraz je dodam.:lol:

Miałam wieczorkiem zrobić jej zdjęcie na spacerku ale tak wiało, że tylko zrobiła siusiu i uciekłyśmy do domu:painting:

*Tu szaleje z diddlem na fotelu

A tutaj zauważyła że chcem pstruknąć fofe i zaczeła się denerwować:evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ale ona jest świetna :loveu: Taki mały bąbelek :loveu:

A dziękować, dziękować:biggrina:
Chciała bym żeby już taka mała i szlona została no ale jak patrze np na twoje maleństwo to już się ne moge doczekać kiedy troche urośnie i bedzie miała takie piękne rozwiane włoski jak na twoich ostatnich fotkach:loveu:.:loveu:

Posted

ewelina15051985 napisał(a):
A dziękować, dziękować:biggrina:
Chciała bym żeby już taka mała i szlona została no ale jak patrze np na twoje maleństwo to już się ne moge doczekać kiedy troche urośnie i bedzie miała takie piękne rozwiane włoski jak na twoich ostatnich fotkach:loveu:.:loveu:

Moje maleństwo jest ciągle maleństwem :loveu: Nic nie rośnie szkrab mały tylko jej włosów przybywa :loveu: A na ostatnich fotach bez kitki była dlatego tak jej ciężko było mordkę dojrzeć :evil_lol: