Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Pozdrowienia od wójcia Rokiego :loveu:
(foto)

Ty masz także dobka :crazyeye: ale baryłka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

saganka napisał(a):
Ale czaderskie zdjecia z Sonia!! Przejela role mamci!! Cudne sa obie!!

Tak, Sonia ma teraz motywację do życia, już nie leży całymi dniami w fotelu i nie obżera się. Stała się bardziej aktywna i więcej czasy spędza także na polku. Mamusiowanie jej służy :)

Posted

Od wieczora do tej pory poszły 2 rolki ręczników papierowych. Mała jest jak rurka. Z jednej strony się wlewa, z drugiej za chwilę wylewa się 2x więcej (przynajmniej tak się czuje ciągle przeprowadzając jej toaletę, kiedy nie ma Soni).

Nie sądziłam, że można spłukac się na ręcznikach papierowych. A jednak można :-o :niewiem:

Posted

Ulaa napisał(a):
Od wieczora do tej pory poszły 2 rolki ręczników papierowych. Mała jest jak rurka. Z jednej strony się wlewa, z drugiej za chwilę wylewa się 2x więcej (przynajmniej tak się czuje ciągle przeprowadzając jej toaletę, kiedy nie ma Soni).

Nie sądziłam, że można spłukac się na ręcznikach papierowych. A jednak można :-o :niewiem:

pomnóż wszystko razy 8 :cool1: , bo tyle mam od wczoraj szczeniaków

Posted

Przedwczoraj skończyło się mleko i teraz mamy inne. Chyba Royala. Bianka przeżyła szok, bo tamto mleczko było słodkie a to jest gorzkie i nie smakuje jej :roll: Wybrzydza i pluje :roll:
Ale kupy lepsze, a właściwie to prawie ich nie ma - tylko raz dziennie taka już normalniejsza, a nie rzadkie wybuchające jak dynamit (smacznego, jakby ktoś niedzielne śniadanko spożywał :evil_lol: ale to wątek dziecko to i o kupach obowiązkowo).
Jest wielka i tłusta :loveu: I sika już sama, stała się bardzo ruchliwa i silna, trzeba jej pilnowac bo śmiga jak szczurek :evil_lol:

Cała rodzina moja i cała rodzina TZ-ta się nią opiekuje, jak dzidziusiem. Oczko w głowie :loveu: Czegoś takiego sie nie spodziewałam, a TZ to już normalnie przechodzi samego siebie :-o Wstaje w nocy, tuli ją, robi mleczko.

Posted

ale fajna kluseczka !!! słodycz do kwadratu. Ulaa nie zazdroszczę zarwanych nocek ale sama chętnie poniańczyłabym takiego oseska...tylko że ja bym pewnie nie oddała....no chyba że siłą by mi ją odebrano:evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
i już nie będziemy pełzać, tylko pędrakować... i o wiele mniej spać! :eviltong:

właśnie śpimy coraz więcej :cool3::roll: i ROŚNIEMY i TYJEMY. To chyba jakiś labek będzie :roll:

Ada-jeje, czy będę mogła wziąć kojec, kiedy dziecko zacznie łazić?

Posted

Ada-jeje napisał(a):
dariaopole jak ci malo twoich czworonogow to my jestesmy zawsze chetne do podrzucenia jakies bidy:evil_lol:

jakbym tylko miała miejsce i więcej czasu i siły to chętnie ;)

Bianka - :klacz:

Posted

Jutro albo pojutrze :) Na razie jest tak zszkowana, że nawet jeść nie chce. Cały czas śpi a jak się obudzi to piszczy i się rozgląda intensywnie.
Niech się oswoi z nowymi wrażeniami, zwłaszcza że jednocześnie otwiera uszka - więc naraz ma niesamowitą ilość nowych bodźców :roll:

A dziś pierwszą osobą jaką zobaczyła (nie licząc mnie) była ciocia Hanek! :multi: