Diana S Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jaka jestes sliczna Bianko malutka.... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ulaa Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 BIANKA1 napisał(a):Pozdrowienia od wójcia Rokiego :loveu: (foto) Ty masz także dobka :crazyeye: ale baryłka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: saganka napisał(a):Ale czaderskie zdjecia z Sonia!! Przejela role mamci!! Cudne sa obie!! Tak, Sonia ma teraz motywację do życia, już nie leży całymi dniami w fotelu i nie obżera się. Stała się bardziej aktywna i więcej czasy spędza także na polku. Mamusiowanie jej służy :) Quote
BIANKA1 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jaka baryłka :cool1: To moja myszka maleńka :loveu: Mam go już 8 lat . Quote
Ulaa Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Od wieczora do tej pory poszły 2 rolki ręczników papierowych. Mała jest jak rurka. Z jednej strony się wlewa, z drugiej za chwilę wylewa się 2x więcej (przynajmniej tak się czuje ciągle przeprowadzając jej toaletę, kiedy nie ma Soni). Nie sądziłam, że można spłukac się na ręcznikach papierowych. A jednak można :-o :niewiem: Quote
emilia2280 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 widzisz Ula, to dopiero poczátek. ale mala jest tak odkarmiona ze w jej lsniácym futerku mozna sié przejrzec jak w lustrze! Quote
BIANKA1 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ulaa napisał(a):Od wieczora do tej pory poszły 2 rolki ręczników papierowych. Mała jest jak rurka. Z jednej strony się wlewa, z drugiej za chwilę wylewa się 2x więcej (przynajmniej tak się czuje ciągle przeprowadzając jej toaletę, kiedy nie ma Soni). Nie sądziłam, że można spłukac się na ręcznikach papierowych. A jednak można :-o :niewiem: pomnóż wszystko razy 8 :cool1: , bo tyle mam od wczoraj szczeniaków Quote
Diana S Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 BIANKA1 napisał(a):pomnóż wszystko razy 8 :cool1: , bo tyle mam od wczoraj szczeniaków :crazyeye: toż to mamuśka jestes na całego.... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ulaa Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 BIANKA1 napisał(a):pomnóż wszystko razy 8 , bo tyle mam od wczoraj szczeniaków O nie, moja jaźń nie sięga tak daleko :cool1::-o Quote
Weronikaa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dobrze Ulaa, że ta sunia jest u Ciebie i przy twojej suni. :p Miała szczęście, :) Quote
Ulaa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Przedwczoraj skończyło się mleko i teraz mamy inne. Chyba Royala. Bianka przeżyła szok, bo tamto mleczko było słodkie a to jest gorzkie i nie smakuje jej :roll: Wybrzydza i pluje :roll: Ale kupy lepsze, a właściwie to prawie ich nie ma - tylko raz dziennie taka już normalniejsza, a nie rzadkie wybuchające jak dynamit (smacznego, jakby ktoś niedzielne śniadanko spożywał :evil_lol: ale to wątek dziecko to i o kupach obowiązkowo). Jest wielka i tłusta :loveu: I sika już sama, stała się bardzo ruchliwa i silna, trzeba jej pilnowac bo śmiga jak szczurek :evil_lol: Cała rodzina moja i cała rodzina TZ-ta się nią opiekuje, jak dzidziusiem. Oczko w głowie :loveu: Czegoś takiego sie nie spodziewałam, a TZ to już normalnie przechodzi samego siebie :-o Wstaje w nocy, tuli ją, robi mleczko. Quote
dariaopole Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ale fajna kluseczka !!! słodycz do kwadratu. Ulaa nie zazdroszczę zarwanych nocek ale sama chętnie poniańczyłabym takiego oseska...tylko że ja bym pewnie nie oddała....no chyba że siłą by mi ją odebrano:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 dariaopole jak ci malo twoich czworonogow to my jestesmy zawsze chetne do podrzucenia jakies bidy:evil_lol: Quote
Ulaa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Już niedługo otworzymy oczka i uszka!!!!! :multi: Quote
BIANKA1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ulaa napisał(a):Już niedługo otworzymy oczka i uszka!!!!! :multi: I będziemy lać po podłogach :diabloti: Quote
halbina Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 i już nie będziemy pełzać, tylko pędrakować... i o wiele mniej spać! :eviltong: Quote
Ulaa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 halbina napisał(a):i już nie będziemy pełzać, tylko pędrakować... i o wiele mniej spać! :eviltong: właśnie śpimy coraz więcej :cool3::roll: i ROŚNIEMY i TYJEMY. To chyba jakiś labek będzie :roll: Ada-jeje, czy będę mogła wziąć kojec, kiedy dziecko zacznie łazić? Quote
hanek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ulaa napisał(a):właśnie śpimy coraz więcej :cool3::roll: Bąbelek wie co dobre. Quote
Ulaa Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Oczka i uszka się otwierają!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
BIANKA1 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Ulaa']Oczka i uszka się otwierają!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Gratulacje :loveu: Quote
dariaopole Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ada-jeje napisał(a):dariaopole jak ci malo twoich czworonogow to my jestesmy zawsze chetne do podrzucenia jakies bidy:evil_lol: jakbym tylko miała miejsce i więcej czasu i siły to chętnie ;) Bianka - :klacz: Quote
Weronikaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Oczka i uszka się otwierają!!!!!! :multi::multi::multi::multi: No to GRATULACJE !!! Quote
Ulaa Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Jutro albo pojutrze :) Na razie jest tak zszkowana, że nawet jeść nie chce. Cały czas śpi a jak się obudzi to piszczy i się rozgląda intensywnie. Niech się oswoi z nowymi wrażeniami, zwłaszcza że jednocześnie otwiera uszka - więc naraz ma niesamowitą ilość nowych bodźców :roll: A dziś pierwszą osobą jaką zobaczyła (nie licząc mnie) była ciocia Hanek! :multi: Quote
Recommended Posts