Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co jakiś czas spotykam rodzinkę Dziecka i wygląda na to, że gnojek przewrócił im życie do góry nogami :evil_lol:
Wkrótce powinna dostać cieczkę.

• 2 months later...
  • Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianką to tak w realu ona nigdy nie była :evil_lol: Wołaliśmy ją Dziecko, a teraz jest Tina.

Teraz jakoś na czasie ma mieć sterylkę, więc może i fotki będą. Jest wielka jak labek :)

Posted

Zaczęłam czytać wątek przez przypadek i tak się wciągnęłam,że siedziałam przy nim z 1,5 godziny.Także muszę zobaczyć nowe zdjęcia Dzieciaka,bo NIE POPUSZCZĘ:mad::diabloti:

Posted

Byłoby super:multi:.To już nie dziecko,a psia panienka:loveu:Mam szczylka przed oczami jak ją do domu przytargałaś taką tyciusieńką,teraz to pewnie całkiem spora pannica:razz:

Posted

Zdradzę jedną smutną rzecz.
Mama dziecka, ta suczka z pijackiej meliny, znowu jest w ciąży. Albo już urodziła. Pani, która znalazła dziecko mieszka niedaleko i widzi co się tam dzieje. Wypuszczają ją jak ma cieczkę, potem jest ciąża a potem nagle nie ma maluchów. Albo zostaje jeden, dwa, które potem plątają się po mieście (kiedyś zgłosiła się do nas osoba, która znalazła szczeniaka, w pierwszej i drugiej chwili myślałam ,że to dziecko właśnie! już łapałam za telefon z awanturą, kiedy zobaczyłam siuraka ;)).

No więc ta suczka-mama jest już starsza, wyeksploatowana porodami co cieczkę. Tam są jeszcze koty, które też się mnożą, a kocięta są zakopywane żywcem. Jeśli akurat menele są zbyt pijane, żeby wykopać dołek na kociaczki, to je zabijają łopatami po prostu :-(

Ta pani to wszystko widzi, ale się boi. Okropnie żal mi tej suczki, jakie ona ma tam życie... i ile rodzeństwa dziecka zostało zabitych brutalnie albo skazanych na poniewierkę :-(

Posted

Na takie dziadostwo nie ma bata niestety.Żal okropny tej starej suczki,jej zamordowanych dzieci,tych bezbronnych kociaków.Jedyna nadzieja,że te mendy się kiedyś zapiją na śmierć i przestaną dręczyć bezbronne zwierzaki...

Posted

Nadzieją by były sterylki tych zwierzaków...

Dobrze, że chociaż dziecko nie spotka taki los, jej rodzinka jest znowu "w drugą stronę" ;)