Ulaa Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Co jakiś czas spotykam rodzinkę Dziecka i wygląda na to, że gnojek przewrócił im życie do góry nogami :evil_lol: Wkrótce powinna dostać cieczkę. Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Przeczytałam wątek od deski do deski!Ulaa jesteś super!macie może nowe fotki Dziecka?Zmienili jej imię,czy została Bianką? Quote
Ulaa Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Bianką to tak w realu ona nigdy nie była :evil_lol: Wołaliśmy ją Dziecko, a teraz jest Tina. Teraz jakoś na czasie ma mieć sterylkę, więc może i fotki będą. Jest wielka jak labek :) Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Zaczęłam czytać wątek przez przypadek i tak się wciągnęłam,że siedziałam przy nim z 1,5 godziny.Także muszę zobaczyć nowe zdjęcia Dzieciaka,bo NIE POPUSZCZĘ:mad::diabloti: Quote
Ulaa Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 No to pięknie :evil_lol: Po południu zadzwonię więc, zobaczymy czy mi pozwolą zinwigilować dziecko ;) Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Byłoby super:multi:.To już nie dziecko,a psia panienka:loveu:Mam szczylka przed oczami jak ją do domu przytargałaś taką tyciusieńką,teraz to pewnie całkiem spora pannica:razz: Quote
Ulaa Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Zdradzę jedną smutną rzecz. Mama dziecka, ta suczka z pijackiej meliny, znowu jest w ciąży. Albo już urodziła. Pani, która znalazła dziecko mieszka niedaleko i widzi co się tam dzieje. Wypuszczają ją jak ma cieczkę, potem jest ciąża a potem nagle nie ma maluchów. Albo zostaje jeden, dwa, które potem plątają się po mieście (kiedyś zgłosiła się do nas osoba, która znalazła szczeniaka, w pierwszej i drugiej chwili myślałam ,że to dziecko właśnie! już łapałam za telefon z awanturą, kiedy zobaczyłam siuraka ;)). No więc ta suczka-mama jest już starsza, wyeksploatowana porodami co cieczkę. Tam są jeszcze koty, które też się mnożą, a kocięta są zakopywane żywcem. Jeśli akurat menele są zbyt pijane, żeby wykopać dołek na kociaczki, to je zabijają łopatami po prostu :-( Ta pani to wszystko widzi, ale się boi. Okropnie żal mi tej suczki, jakie ona ma tam życie... i ile rodzeństwa dziecka zostało zabitych brutalnie albo skazanych na poniewierkę :-( Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Na takie dziadostwo nie ma bata niestety.Żal okropny tej starej suczki,jej zamordowanych dzieci,tych bezbronnych kociaków.Jedyna nadzieja,że te mendy się kiedyś zapiją na śmierć i przestaną dręczyć bezbronne zwierzaki... Quote
Ulaa Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Nadzieją by były sterylki tych zwierzaków... Dobrze, że chociaż dziecko nie spotka taki los, jej rodzinka jest znowu "w drugą stronę" ;) Quote
Recommended Posts