hanek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ada-jeje napisał(a):Hanek ty skarzypyto :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kopcicie jak smoki! A mogłybyście sobie np. radośnie pogryzać marchewki! Quote
Ada-jeje Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ok na nastepne spotkanie przynosisz marchewke, chyba ze bedzie slonko swiecic to otworzymy balkon i caly dym pojdzie sobie :mad: precz.:angryy: Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ada i Ula! Moje siostry w nałogu!:evil_lol: Hanek tak ślicznie to ujeła-kopcicie:evil_lol: To juz wiem skąd taka podświadoma moja słabość do Was! Ale przy Hanek nie kopćcie!! Moja siostra nie paląca i dlatego rzadko ją odwiedzam,bo to dla mnie katorga siedziec przy kawie bez papieroska! Quote
saganka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Bez papieroska da sie zyc, mowie Wam... :-D A Ludzkie Dziecko podmienione!! Jakies takie wielkie!! Quote
hanek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 epe napisał(a):Ada i Ula! Moje siostry w nałogu!:evil_lol: Hanek tak ślicznie to ujeła-kopcicie:evil_lol: To juz wiem skąd taka podświadoma moja słabość do Was! Ale przy Hanek nie kopćcie!! Moja siostra nie paląca i dlatego rzadko ją odwiedzam,bo to dla mnie katorga siedziec przy kawie bez papieroska! Epe, skoro Ty poświęcasz wizyty u własnej siostry dla papierochów (ale to brutalnie zabrzmiało:eviltong:), to trudno oczekiwać, żeby Ulaa i Ada-jeje ograniczyły przy jednym małym hanku palenie:evil_lol: Ale ja też mam do Ulii i Ady-jeje słabość, więc wytrwam! Quote
Ulaa Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 To ja dla Hanka niemal zawsze się w aucie powstrzymuję aż mnie stopy swędzą, a tutaj taki nóż w plecy :mdleje: Quote
Ulaa Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Dzisiaj dostałam zawał serca. Spójrzcie! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9940820 Klon normalnie :-o Quote
Ada-jeje Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ulka to nie ten link, przemeczenie i tobie daje sie we znaki.:evil_lol: Quote
Ulaa Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Przypadkowe spotkanie :loveu: Dziecko na spacerku ze swoimi młodymi paniami :lol: Tak jak przypuszczałam, dziecko jest baaardzo labkowate :) A najlepsze jest to, że wcale nie zdaje sobie z tego sprawy i myśli, że nadal jest malutkim pieskiem: śpi na krześle, pakuje się na kolana. Dostało eksmisję z łóżek, po tym jak kilka razy zasikało całe łóżko :razz: Quote
IKA & SONIA Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 :-o ale pannica pięknie urosła:loveu::loveu: jest niesamowita, ale z tym łóżkiem to przesadziła:p Quote
Ulaa Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 To jest dla niej najbezpieczniejsze miejsce na świecie. Przecież praktycznie od urodzenia żyła w łóżku :lol: a zmiana domu (i to tak diametralnie różniącego się) to był spory stres. No cóż. Dziecko kochane, pora dorosnąć :razz: Quote
Weronikaa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Aaaaleeeee zmieniona ! Metamorfoza na 100 % !!!! :lol::lol::lol: Chociaż te oczęta.. skądś ja je znam :cool3::cool3::cool3: Ach, Dziecko-Bianeczko kochana, ale masz fajnie !! :multi::multi::multi: Quote
Ulaa Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 e tam, jaka metamorfoza? po prostu urosła. moja siostra jak zobaczyła przypadkowo fotki, od razu poznała i znudzonym głosem, bez zaskoczenia: "o, dziecko. nic się nie zmieniła". pewnie, że nic. tylko trochę szersza :p Quote
saganka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ale ona juz wieeeeelka!!!! Ale sliczna i ludzka jak zwykle :-D Quote
Ada-jeje Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Jeszcze troche i nie wyjdziemy na ulice, zeby nie natknac sie na psy przez nas wyadoptowane. :loveu: Quote
saganka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ada-jeje napisał(a):Jeszcze troche i nie wyjdziemy na ulice, zeby nie natknac sie na psy przez nas wyadoptowane. :loveu: I o to chodzi!! Aby tylko byly szczesliwe !! :loveu: Quote
Weronikaa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ulaa napisał(a):e tam, jaka metamorfoza? po prostu urosła. moja siostra jak zobaczyła przypadkowo fotki, od razu poznała i znudzonym głosem, bez zaskoczenia: "o, dziecko. nic się nie zmieniła". pewnie, że nic. tylko trochę szersza :p Hm, być może, dla Ciebie to ona się nie zmienia tak bardzo, bo miałaś ją od małego i wychowałaś :loveu::loveu::loveu: Ale tak na serio, to faktycznie urosła baba i ładna, - mi też przypomina Labusia :lol::lol::lol: Quote
zasadzkas Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Łał, jakie duże wyrosło to dziecko :crazyeye: Ulkaa, a jak się ma babcia takiego wielkiego dziecka? ;) Happy end w pełnym wydaniu. Quote
Ulaa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 zasadzkas napisał(a):Łał, jakie duże wyrosło to dziecko :crazyeye: Ulkaa, a jak się ma babcia takiego wielkiego dziecka? ;) Happy end w pełnym wydaniu. A która babcia? Bo kilka ich się przyznaje do takiej wnuczki :eviltong: Quote
Ulaa Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Dzisiaj dziecko zrobiło siku na mój widok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Weronikaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ulaa napisał(a):Dzisiaj dziecko zrobiło siku na mój widok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z wrażenia :D:D:D hahaha :D że zobaczyło swoją dawną 'mamusię' ! :loveu: Quote
Ada-jeje Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Raczej z emocji, bo jak piewszy raz dziecko spotkalo Ulke to w pierwszej chwili uciekalo od niej i obszczekalo dokladnie. Quote
Weronikaa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ada-jeje napisał(a):Raczej z emocji, bo jak piewszy raz dziecko spotkalo Ulke to w pierwszej chwili uciekalo od niej i obszczekalo dokladnie. Dziecko, co z Tobą :-D:-D:-D Quote
Recommended Posts