Ulaa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Po długiej przerwie na dogo mamy masę postępów :multi: Maleństwo już bardzo sprawnie chodzi. Nauczyła się siedziec - bo wcześniej była albo pozycja "bach" albo dreptanie. Teraz sobie siedzi i rozgląda się po świecie :p I warczy :loveu: jak Sonia ją liże to czasami taki kochany warkocik z siebie wydaje :loveu: O jaka groźna jestem :evil_lol: Jednak najlepiej ze wszystkiego potrafi wrzeszczec o jedzenie!!!! :razz: Wczoraj niezły numerek zrobiła:roll: Wróciłam do domu, a gnojka nie ma. Chodzimy z Sonią po mieszkaniu, szukamy w ulubionych kryjówkach. Nie ma. Ileż można szukac paskudy, pomyślałam, jak zgłodnieje to włączy syrenę i sama się znajdzie. I usiadłam do kompa. A tutaj naraz jakieś chroboty w pobliżu. Senne stękanie i drapanie. Zbyt wiele zakamarków nie ma w tym miejscu, przejrzałam wszystkie i nic... Haluny pewnie. Znów usiadłam i nagle taki metaliczny chrobot :diabloti: Już wiem!! Głuptas wszedł .......do komputera! I tam sobie spała w środku w kompie! Dobrze, że nie nalała :roll:. Wariatka. Dzisiaj idziemy do weta po raz 1-szy w życiu :p Quote
hanek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Bianka kochana! W kompie sobie spała:loveu: A to aparatka! Quote
Ulaa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Mleczko nam się kończy... zostało na kilka dni jeszcze... maxymalnie :shake::shake::shake: Quote
hanek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ojejuś, Ulaa! Teraz mnie Szmer oświecił! Podobno napięcie zgromadzone w wyłączonym zasilaczu komputronowym spokojnie wystarczy, żeby zabić człowieka! Zabezpiecz komputer, bo jak Bianeczka postanowi się tam odsikać, to może być bardzo źle. Quote
Ulaa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Człowieka ale nie czarnego diabła :evil_lol: Już tam nie wejdzie, od razu po wyplątaniu gnojka z kabli, zapchałam poduszkami :roll: Quote
hanek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ulaa napisał(a):Człowieka ale nie czarnego diabła :evil_lol: Już tam nie wejdzie, od razu po wyplątaniu gnojka z kabli, zapchałam poduszkami :roll: Czyli tylko ja taka ciemnota jestem, że nie wiedziałam, że nie można spać w komputerach. Quote
Ulaa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Bianka też nie wiedziała :diabloti: Quote
sugarr Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ulaaa widze, że jesteś mamą :cool3: Teraz narzekanie, ale uważaj, jak mi zabrali moje dwa maluchy odkarmiane w wakacje to szok - zabrali mi dzieci! :evil_lol: Ja bym chętnie jakieś zdjęcia zobaczyła jak maleństwo rośnie Quote
Ulaa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Witaj ciociu Sugarr :multi: Na razie nie chcę myślec o oddawaniu, mamy jeszcze miesiąc :razz: Dzisiaj Bianeczka była u weta :) Dostała psika do buzi na odrobaczanie, a zaraz natychmiast się przyssała Mackowi do palca :evil_lol: No i zasnęła. Foteczki będą jutro :p Quote
saganka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No masz Ula szczescie ;-), ale jak jutro nie pokazesz Bianki, to zobaczysz... Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dzisiaj koniec mleka. Jak nie znajdę u naszych wetów ani w sklepach, to robię wyprawę gdzieś dalej :razz: Kurcze myślałam, że mam jeszcze jeden woreczek. Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dziecko dzisiaj po raz pierwszy zjadło!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Mięso z kurczaka :):):) Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 gdzie są wszyscy? no co, nikt mnie nie nakarmi??? oo tam ktoś jest! idę zaraz cię znajdę.... zaczekaj! może ty mnie nakarmisz?? no, gdzie masz coś do cycania...? memlanie uszka Rudzi Quote
saganka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Sama mi sie geba smieje do tych zdjec!! I coz za socjalizacja!! Czy koty tez doi? ;-) Slicznotka z niej!! Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 saganka napisał(a):Sama mi sie geba smieje do tych zdjec!! I coz za socjalizacja!! Czy koty tez doi? ;-) Slicznotka z niej!! Koty reagują na nią...hmmm... obrzydzeniem :evil_lol: Takie małe wrzeszczące, lepiej trzymać się z dala :roll: Quote
BIANKA1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Moje koty też są zdegustowane szczeniakami :cool3: śliczna ta małpka :loveu: Ona będzie taka troszkę większa chyba :lol: Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Bianka1 - tak, Bianka będzie chyba średnio-średnia albo większa-niż-mała :lol: Może by i była mniejsza gdyby się trochę pohamowała :razz: przed chwilą wrąbała cały talerzyk gotowanej piersi z kurczaka (razem z talerzykiem) i całą butelkę mleka (przedostatnią, bo koniec mleka). Proszę o rady doświadczonych - co dawać temu gnojkowi? Bo mleka dla szczeniąt już nie będę kupować. I czemu ona się tak stale drze?? Już nie "jeść" tylko "na rączki"!!! :mad::mad::mad: 2 ostatnie noce spała z nami w łóżku, bo tak się darła. Teraz też się drze, bo zdjęłam z kolan. Małpiszon. Do budy na łańcuch pójdzie. Quote
Ada-jeje Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Masz racje Ulka do budy na lancuch, :mad: a co tam sie moze drzec:angryy: Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 ciekawe czy udałoby się jej zagłuszyć mego nowego tymczasa w kojcu zanim sąsiedzi wezwaliby policję :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dawaj jej kaszkę mleczno-ryżową dla dzieci . Może jeść puszki dla szczeniąt lub kociąt potaplane widelcem i gotowany ryż z mielonym mięsem z indyka lub wołowiną i tartymi marchewkami . Quote
Ada-jeje Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 O qurde teraz Ulka to sie juz w kucharke zamieniaj, to bedzie twoj nowy zawod, bedzie sie jak znalazl.:evil_lol: Quote
Ulaa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 No to jutro idziemy na zakupki dla dzidziuni :loveu::multi: Quote
BIANKA1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ulaa napisał(a):No to jutro idziemy na zakupki dla dzidziuni :loveu::multi: Nie zapomnij o gryzaczkach :evil_lol: Quote
hanek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pogapiłam się na fotki Bianeczki i tak mi jakoś dobrze:loveu: Quote
Recommended Posts