bognik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Fotki leżącej Samby w kolorze są też OK :-) Teraz widać jakie ona ma kolorowe wąsy :diabloti: Pozdrawiam! Quote
ariss Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='LeCoyotte']o zdjęciach;) http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7247x640.jpg dzisiaj przycięta grzywka i broda:cool1: a ja o Sambie:eviltong: pokazuj Sambe z profilu:razz:tą brode chce zobaczyć:diabloti: a co do grzywki to ja wole dłuższe:eviltong::loveu:i coś mi się wydaje,że z jednej strony jest jej trochę więcej????ale może tylko tak się ułożyła??? Quote
LeCoyotte Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Bogni, to pasemka, najmodniejsze w tym sezonie:cool3: Z wierzchu ma takie brązowe, ale co ciekawe pod spodem ma idealnie czarne. ariss napisał(a):a ja o Sambie:eviltong: pokazuj Sambe z profilu:razz:tą brode chce zobaczyć:diabloti: a co do grzywki to ja wole dłuższe:eviltong::loveu:i coś mi się wydaje,że z jednej strony jest jej trochę więcej????ale może tylko tak się ułożyła??? jutro cos postaram się zrobić. Co do grzywki - jednak ma z jednej strony troszkę wiecej, ale nie aż tak jak się ułożyła na zdjęciu. Ja wolę krótszą grzywkę - lepiej widać psie oczy:p Brodę zostawiłem dłuższą: Quote
Unbelievable Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 bognik napisał(a):Te przebarwienia powstają na skutek moczenia tej długiej, owłosionej brody w jedzeniu? :eviltong: Pozdrawiam! bardziej stawiam na słońce :cool3: Quote
bognik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 LeCoyotte napisał(a):Z wierzchu ma takie brązowe, ale co ciekawe pod spodem ma idealnie czarne. Te przebarwienia powstają na skutek moczenia tej długiej, owłosionej brody w jedzeniu? :eviltong: Pozdrawiam! Quote
SZPiLKA23 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Kojot co Ty robisz temu psu ze jest taki smutny:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Kojot co Ty robisz temu psu ze jest taki smutny:diabloti: nie Ty pierwsza zadajesz mi to pytanie;) a ja po prostu nie wiem, czemu tak ona wygląda. bognik napisał(a):Te przebarwienia powstają na skutek moczenia tej długiej, owłosionej brody w jedzeniu? :eviltong: Pozdrawiam! Stawiam na wodę, którą przy pomocy swojej brody rozlewa po całym domu:diabloti: I słońce pewnie też - pod spodem ma całkiem czarne bez przebarwień:hmmmm: Quote
Justa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 LeCoyotte napisał(a): Stawiam na wodę, którą przy pomocy swojej brody rozlewa po całym domu:diabloti: I słońce pewnie też - pod spodem ma całkiem czarne bez przebarwień:hmmmm: Od samej wody nie. Od słońca nie sądzę, bo wtedy miałaby przebarwioną nie tylko brodę ;) Woda+ślina+resztki jedzenia+wszystkie syfy które zbiera po drodze - to wszystko wchodzi ze sobą w reakcje chemiczne, które powodują przebarwienia. W ślinie są enzymy, które rozkładają resztki jedzenia no i kółko się kręci ;) A Sambinka faktycznie smutna :shake: Weź Ty ją na spacer a nie w domu męczysz aparatem :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Justa napisał(a):Od samej wody nie. Od słońca nie sądzę, bo wtedy miałaby przebarwioną nie tylko brodę ;) Woda+ślina+resztki jedzenia+wszystkie syfy które zbiera po drodze - to wszystko wchodzi ze sobą w reakcje chemiczne, które powodują przebarwienia. W ślinie są enzymy, które rozkładają resztki jedzenia no i kółko się kręci ;) całkiem mozliwe;) Jej główne zajęcie na spacerach to zamiatanie brodą okolicy:evil_lol: I pewnie też jakieś genetyczne predyspozycje:hmmmm: A Sambinka faktycznie smutna :shake: Weź Ty ją na spacer a nie w domu męczysz aparatem :diabloti: no pewnie, biję ją tym aparatem:eviltong: A smutna pewnie dlatego, że śpiąca, a ja ją ciągle czyms zaczepiałem, żeby się popatrzała w obiektyw. W innych sytuacjach nie zrobię jej takiego zdjęcia - nie usiedziała by na miejscu;) Quote
ariss Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7260x640.jpg śliczna:loveu: dużo osób woli krótkie grzywki,a ja mam jakiś taki sentyment do niej,poza tym gass sobie ją tak na bok zrzuca i takich słodziak się z niej robi:loveu: Quote
betty_labrador Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Samba jest bardzo empatyczna albo poprostu romantyczna :loveu: Quote
eria Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 poza tym gass sobie ją tak na bok zrzuca i takich słodziak się z niej robi:loveu: misiocyt też :loveu: poza tym to olbrzym i grzywki dużo MUSI mieć i basta:loveu: Kojot co Ty robisz temu psu ze jest taki smutny jak to co, zamiast lecieć z psem do lasu pobiegać to każde leżeć na kanapie i sie nie ruszać ! :evil_lol::evil_lol: Quote
bognik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Justa napisał(a):Od samej wody nie. Od słońca nie sądzę, bo wtedy miałaby przebarwioną nie tylko brodę ;) Woda+ślina+resztki jedzenia+wszystkie syfy które zbiera po drodze - to wszystko wchodzi ze sobą w reakcje chemiczne, które powodują przebarwienia. W ślinie są enzymy, które rozkładają resztki jedzenia no i kółko się kręci ;) I Justa rozwiała wszelkie wątpliwości :eviltong: Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 ariss napisał(a):http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7260x640.jpg śliczna:loveu: tak jest!;) zrobiłem jej to zdjęcie z profilu, ale jako że nie chciała wpółpracować to wyszła niekorzystnie:diabloti: eria napisał(a): misiocyt też:loveu: poza tym to olbrzym i grzywki dużo MUSI mieć i basta:loveu: jak to co, zamiast lecieć z psem do lasu pobiegać to każde leżeć na kanapie i sie nie ruszać ! :evil_lol::evil_lol: no jak to, przecież byłem dzisiaj na 2godzinnym spacerze, więc Samba nie ma co narzekać:eviltong: bognik napisał(a):I Justa rozwiała wszelkie wątpliwości :eviltong: Pozdrawiam! hehe wszystko razem tworzy taką przemiłą mieszankę;) bleee:diabloti: Quote
bognik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7252x640.jpg - :-o Boskie! Wstawiaj więcej takich zdjęć, w kolorze! :loveu: Kadr, modelka i jej spojrzenie, kolory - wyszło genialnie! Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 dzięki!:) Reszty jeszcze nie obrobiłem i grzeją miejsce na karcie;) Jutro zrobię podobną sesję, ale spróbuje wykombinować inne światło i tło zmienić;) Quote
bognik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 W takim razie czekam :multi: Pozdrawiam! Quote
ariss Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a ja dalej czekam na ten profil:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 no to tak: dla bognik dla ariss... :grins: obróbka mi nie idzie dzisiaj:shake: Quote
malawaszka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 teraz widać jakie ma pasemka :loveu: Quote
LeCoyotte Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 To takie największe jasne na środku to kiedyś były regularnie przycinane na krótko włosy na czubku kufy, od roku sobie rosną na luzie i na tym przykładzie wyraźnie widać jak przycinanie niszczy włos i jego kolor;) Quote
LeCoyotte Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Dama pełna geba.... pełną włochata szczęką:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 znowu posty latają nie tam gdzie trzeba:angryy: Quote
ariss Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jak masz odwage to możesz jej ją jeszcze skrócić od szyjki po skosie w dół...wtedy wyrównasz(bo ona chyba ma teraz 2 długości)jak zacznie odrastać to powinien się zrobić taki czubek;) możesz lekko te rudości podtrymowywać,tylko delikatnie i systematycznie;)wtedy jest szansa na poprawe:razz: Tu widać o co mi chodzi a u mnie w galerii ostatnio były foty brody która już odrosła;) Quote
Recommended Posts