goldenka245 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/fr/PICT5970x800.jpg Piękny kot:loveu: A Sandy nad wyraz urocza:lol::loveu: Quote
LeCoyotte Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='malawaszka']ten kot ma tatuaż w uchu>? ano ma;) [quote name='bognik']Kojotku - nie udawaj, że nie czytałeś :diabloti: Wstawiaj jakąś Twoją fotkę, co by pokazać, że jesteś w tej Francji :eviltong: Pozdrawiam! czytałem:diabloti: ale nie mam żadnej fotki nadającej się do tego celu:p [quote name='karja']może miec bo to pewnie rasowy francuski wiejski kot:evil_lol:;) nierasowy miejski:diabloti: Quote
bognik Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 LeCoyotte napisał(a): czytałem:diabloti: ale nie mam żadnej fotki nadającej się do tego celu:p To co za problem zrobić :eviltong: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 bognik napisał(a):To co za problem zrobić :eviltong: podpisuję się pod tym jakże mądrym podusmowaniem :razz: Quote
ariss Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 przepraszam z góry że wszystkiego nie nadrobie,ale tyle tu nagadane że nie jestem w stanie:diabloti::evil_lol::evil_lol: gdzie się podziewasz???? Quote
anetta Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kojot, nie ociągaj się :razz: Cześć i czołem! Quote
LeCoyotte Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='gassira']przepraszam z góry że wszystkiego nie nadrobie,ale tyle tu nagadane że nie jestem w stanie:diabloti::evil_lol::evil_lol: ja też bym wymiękł po jednym poście:evil_lol: gdzie się podziewasz???? na odwyku:evil_lol: [quote name='anetta']Kojot, nie ociągaj się :razz: Cześć i czołem! cześć!;) Samba wyprana, wytrymowana, wystrzyżona - normalnie francuski piesek:loveu::evil_lol: tylko zdjęć nie ma komu zrobić;) ale może przekupie Was chwastem:razz: tak mi się pstryknęło:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 na czarnym mówisz... mówisz i masz! :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 JA chce Sambe odpicowana, a nie chwasty :placz::placz::placz: łeeeeee jak Ty te tla zmieniasz, bo mi cos nie wychodzi :placz: Quote
LeCoyotte Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 gassira napisał(a):ślicznie:loveu: karja napisał(a):fajny chwast:evil_lol: dzięki;) Ka-Vanga napisał(a):JA chce Sambe odpicowana, a nie chwasty :placz::placz::placz: łeeeeee jak Ty te tla zmieniasz, bo mi cos nie wychodzi :placz: tzn jaki masz problem?:cool3: wystarczy podmienić tło z tyłu róży na inny.. czyli np zamiast na białej kartce, kładziesz różę na czarną kartkę i robisz zdjęcie:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 LeCoyotte napisał(a): tzn jaki masz problem?:cool3: wystarczy podmienić tło z tyłu róży na inny.. czyli np zamiast na białej kartce, kładziesz różę na czarną kartkę i robisz zdjęcie:diabloti: Ty nas nie 'zapychaj' chwastami, tylko Sambinkę pokazuj:mad::loveu::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 LeCoyotte napisał(a):tzn jaki masz problem?:cool3: wystarczy podmienić tło z tyłu róży na inny.. czyli np zamiast na białej kartce, kładziesz różę na czarną kartkę i robisz zdjęcie:diabloti: hahaha nie cfaniakuj :eviltong:, myslalam ze tak sprytnie w PS robisz (albo innym programie) :evil_lol: gdzie foty odpicowanej Samby :eviltong: :mad: Quote
LeCoyotte Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Helga&Ares napisał(a):Ty nas nie 'zapychaj' chwastami, tylko Sambinkę pokazuj:mad::loveu::diabloti: Ka-Vanga napisał(a):hahaha nie cfaniakuj :eviltong:, myslalam ze tak sprytnie w PS robisz (albo innym programie) :evil_lol: sugerujesz, że wszystkie moje foty nabazgrałem w PS?:eviltong: taki fotomontaż nie?:eviltong: gdzie foty odpicowanej Samby :eviltong: :mad: zdjęcia jakieś zaraz się wkleją Justa napisał(a):a komu tego chwaścika kupiłeś? :cool3: nie nie Justa, to nie to co myślisz:eviltong: ani ode mnie ani dla mnie:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 a ja cały czas czekam na Twoje zdjęcie:mad: Samba śliczna:loveu: tylko chyba oślepła o jej oczy zasłania coś : P Quote
karja Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 czesc:p ale ona ma fajna brode taka długaaa:evil_lol: Kojot nie czaj sie wrzuc fotke Quote
Ka-Vanga Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 LeCoyotte napisał(a):sugerujesz, że wszystkie moje foty nabazgrałem w PS?:eviltong: taki fotomontaż nie?:eviltong: zdjęcia jakieś zaraz się wkleją ja nic nie sugeruje :evil_lol: ZA MALO zdjec :mad: Quote
LeCoyotte Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Tinka:) napisał(a):a ja cały czas czekam na Twoje zdjęcie:mad: Samba śliczna:loveu: tylko chyba oślepła o jej oczy zasłania coś : P to jest grzywka, a nie coś:mad: prawie najważniejsza część ciała sznaucera:diabloti: karja napisał(a):czesc:p ale ona ma fajna brode taka długaaa:evil_lol: Kojot nie czaj sie wrzuc fotke tak, to jest najważniejsza część ciała sznaucera Ka-Vanga napisał(a):ja nic nie sugeruje :evil_lol: ZA MALO zdjec :mad: jak wrócę będzie więcej:cool3: betty_labrador napisał(a):hehe grzywka jej klapła :P po ostatniej kapieli tak się układa ;P Pozdrowienia z Kotliny Kłodzkiej:loveu::p Quote
Justa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 najważniejsza cześć ciała sznaucera to wielkie serducho :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 LeCoyotte napisał(a):to jest grzywka, a nie coś:mad: prawie najważniejsza część ciała sznaucera:diabloti: to jest długie COŚ:diabloti: Justa napisał(a):najważniejsza cześć ciała sznaucera to wielkie serducho :loveu: jak każdego piesa:loveu: Quote
Recommended Posts