Helga&Ares Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 a tak a propos kleszczy - w wlkp. jest ich najmniej, Ares w swoim życiu miał tylko jednego, złapanego nad Bałtykiem;) Quote
LeCoyotte Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 bognik napisał(a):Oko ostre? :eviltong: Pozdrawiam! noooo:diabloti: ja wiem! Wy poprostu przywykłyście do ostrej optyki za kilka tysięcy, więc fota z kitowego obiektywu nie robi na Was wrażenia:cool3: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 LeCoyotte napisał(a):noooo:diabloti: ja wiem! Wy poprostu przywykłyście do ostrej optyki za kilka tysięcy, więc fota z kitowego obiektywu nie robi na Was wrażenia:cool3: ja się z Tobą łączę w bólu bo też tylko kita posiadam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tinka:) napisał(a):ja się z Tobą łączę w bólu bo też tylko kita posiadam :evil_lol: a ja nie mam nic! kto sie ze mna połączy? :razz: :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 betty_labrador napisał(a):a ja nie mam nic! kto sie ze mna połączy? :razz: :eviltong: nikt:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tinka:) napisał(a):nikt:evil_lol: wredna @ z Ciebie paskudo! Quote
Justa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 LeCoyotte napisał(a):noooo:diabloti: ja wiem! Wy poprostu przywykłyście do ostrej optyki za kilka tysięcy, więc fota z kitowego obiektywu nie robi na Was wrażenia:cool3: jedni wolą mieć 5 obiektywów a inni jeden ale za to jaki fajny :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Justa napisał(a):jedni wolą mieć 5 obiektywów a inni jeden ale za to jaki fajny :diabloti: inni chcą mieć fajny obiektyw ale nie mają za co go kupić:diabloti: Quote
Justa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tinka:) napisał(a):inni chcą mieć fajny obiektyw ale nie mają za co go kupić:diabloti: ja nie czekałam aż mi pieniądze z nieba spadną :diabloti: lata wyrzeczeń się kłaniają.. Quote
LeCoyotte Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 ja mam obiektyw za 43zł :evil_lol: trochę ponarzekam, ale da się używać;) Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Justa napisał(a):ja nie czekałam aż mi pieniądze z nieba spadną :diabloti: lata wyrzeczeń się kłaniają.. ja też nie czekam;) LeCoyotte napisał(a):ja mam obiektyw za 43zł :evil_lol: trochę ponarzekam, ale da się używać;) ja muszę przejściówkę kupić do heliosa, później chyba tamrona 70-300 kupię:roll: Quote
bognik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 LeCoyotte napisał(a):ja wiem! Wy poprostu przywykłyście do ostrej optyki za kilka tysięcy, więc fota z kitowego obiektywu nie robi na Was wrażenia:cool3: No skąd :-o A gdzie ja bym miała do czynienia z optyką za kilka tysięcy? :razz: Raz tylko 'bawiłam' się u znajomego Canon'em 40D z dwoma szkiełkami za ok. 2k każdy :diabloti: Ja mam fatalną Sigmę i fajnego, taniutkiego Nikkor'a 50/1.8 za 444 zł :eviltong: Pozdrawiam! Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Bry :multi: zdjecia zalegle obejrzalam - suuuuperowe :loveu: :cool3:! Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 łomatko nie mogłam dojść co to na tym cropie :crazyeye: w końcu przeczytałam coście nabazgrali :eviltong::lol: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Elo! Super piłeczkowe fotki :multi: Ja właśnie pracuję nad nakręcaniem Dirki na bieganie za piłkami i w sumie za czymkolwiek. Kilka razy pobiegnie ale bez pasji :roll: Sama jestem sobie winna bo Bunia i Sympa są aż nadto najarane na aporty i chciałam mieć normalniejszego psa co umie się sam sobą zająć na spacerze a nie tylko się gapi, idzie tyłem i czeka na rzut :diabloti: A teraz mi tego u Dirki brakuje :evil_lol: Quote
Bursztynka13 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Samba jest piękna:loveu: Zapraszam do mojej galeri: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116252 Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Kojocik, co tam u Was? :) nieładnie zaniedbywać galerie :razz: ;) Quote
LeCoyotte Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Hej wszystkim:multi: co u nas? a biegamy sobie po łąkach, lasach i polach;) trawa bardzo wysoka;) dzisiaj ja przeskubałem do połowy i ostrzygłem, nareszcie wygląda jak rasowy pies (w końcu musimy się dosotosować do zmian na dogo, co kundle do rasowców zaliczają;)) Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 LeCoyotte napisał(a):Hej wszystkim:multi: co u nas? a biegamy sobie po łąkach, lasach i polach;) Czyli wakacjujecie sie ;) http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/PICT5362x800.jpg sliczne:loveu::loveu: reszta tez piekna !! Quote
anetta Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No jesteśta :) Ale piękne te pierwsze zdjęcie, takie, takie....mniamniuśne :evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 :loveu::loveu::loveu: piękne łąkowe szaleństwa :loveu::loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Myslalam, ze bede miala maaaaase zdjec do nadrobienia, a tu tylko kilka doslownie, OBIJASZ sie :mad: - chce wiecej :eviltong: Quote
Recommended Posts