Izabela124. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A moj Bobi to maniak wody, nigdy niV mogV go odciagnac od jeziora Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ares wejdzie na ptasią grypą, za patykiem, za mną, itp. a tak sam z siebie to niet :mad: Quote
LeCoyotte Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='bGirl']ale masz płetwonurka... moje czarne szczęście też czuje się jak rybka w wodzie no może wieloryb bardziej...:eviltong: Ty tez masz sznupiradlo czarne wielorybie? bo w podpisie masz calkiem bialo;) [quote name='bloody-minded'][SIZE=2]No a ja jeszcze Mopki nie testowałam ;) Może latem się gdzieś wybierzemy i sprawdzimy, czy tylko ja w duecie nie umiem pływać :P jeszcze Cie Mopka nauczy;) [quote name='Justa']Trochę poćwiczycie i będzie tak :cool3: klik nie watpie:D fajny tryptyk z Galina;) [quote name='Justa']Gala nawet w deszcz omija kałuże szerokim łukiem :evil_lol: /co z tego, że i tak cała jest mokra? :shake: / Takim samym łukiem omija studzienki na ulicy :evil_lol: Samba swego czasu omijala szerokim lukiem smakolyki rzucone na ziemie - to byla czesc cwiczenia w niezjadaniu wszytskich jadalnych smieci ;) [quote name='Justa']W jakim wieku jest Samba? :razz: za 3 tygodnie 3 latka :) dorosla z niej panna :evil_lol: ale niestety stara panna bo po sterylce;) [quote name='malawaszka']hahaha co racja to racja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Luna lubi się taplać - nie skacze do wody tak jak Gala, ale pływa za patykami, za ptasią grypą itd... i mokra trawa i błoto jej nie straszne :mad: sznaucer jak nie sznaucer, jakis zdegenerowany.. kazdy prawdziwy sznaucer nie boi sie prawie niczego! oprocz wody... :eviltong: a co robia wasze sznupki jak widza Was plywajacych w jeziorku? nie probowaly na poczatku ratowac Was czy cos w tym stylu? troche fotek spiacej Samby.. Samba spala w roznych miejsach na rozne pososby... prawie pod stolem.. pod biurkiem.. w drzwiach pod rowerem za rowerem... Quote
LeCoyotte Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 na swoim poslaniu na sloncu.. na plecach na lozku a poza tym.. pod lozkiem, na balkonie, na krzesle, na fotelu, na kanapie, na kolanach, na rekach, na stole, na zabawkach, pod stolem, pod krzeslem, w aucie, na gazetach, na parapecie i w lazience... i to by bylo na tyle;) Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 LeCoyotte napisał(a): a co robia wasze sznupki jak widza Was plywajacych w jeziorku? nie probowaly na poczatku ratowac Was czy cos w tym stylu? :evil_lol: ja jakoś w jeziorach nie pływam, ale w odkrytym basenie u Pysi pływałam i Luna miała na początku zajawki histerii żeby za mną skoczyć, ale tam od razu głęboka woda więc ograniczyła się do biegania w koło basenu :lol: Quote
LeCoyotte Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 od soboty zaczalem klikac wchodzenie tylem na pudelko - na poczatku na cienka ksiazke o sznaucerach, Samba w ogole bala sie ja dotknac lapka i omijala szerokim lukiem:evil_lol: ustawilem ja miedzy krzeslem a stolem wiec nie miala wyjscia i cofajac sie musiala trafic w ksiazke:) po kilkunastu sesjach doszlismy do tego: i filmiki http://www.youtube.com/watch?v=hqquKszrV_k http://www.youtube.com/watch?v=0LJCdCZOKjc Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 hahaha niesamowite :evil_lol: ja to mam wrażenie, że Luna prędzej by się nauczyłaa mówić i powiedziała mi żebym sobie po łbie naklikała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 hahahha...ale się uśmiałam jak w jakimś transie:evil_lol: Quote
Justa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 LeCoyotte napisał(a):nie watpie:D fajny tryptyk z Galina;) E tam fajny, początek mojej kariery z Nikonem :evil_lol: LeCoyotte napisał(a):za 3 tygodnie 3 latka :) dorosla z niej panna :evil_lol: ale niestety stara panna bo po sterylce;) Wcale nie stara - Galinie lada chwila 5 stuknie :roll: A wciąż zachowuje się jak nieopierzony podrostek.. LeCoyotte napisał(a):a co robia wasze sznupki jak widza Was plywajacych w jeziorku? nie probowaly na poczatku ratowac Was czy cos w tym stylu? No ja właśnie w ten okrutny sposób Galine nauczyłam pływać:evil_lol: Młody człowiek to i głupi był.. Ale efekt osiągnięty:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jaka slodka czarnulka :loveu:! Justa napisał(a):Wcale nie stara - Galinie lada chwila 5 stuknie :roll: A wciąż zachowuje się jak nieopierzony podrostek.. Justa, ona juz ma 5 lat :crazyeye: ????? Alez ten czas szybko leci :shake: . Quote
basia bonnie Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 łaaaał :) suuuper się cofa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://lh6.google.com/vertobi/Rnu0q-o7eDI/AAAAAAAAC6Q/ByHMYFskPAI/IMG_11885.jpg?imgmax=640 Fajnie wyglada :evil_lol: A widziałaś kiedyś mokrego niufa? :diabloti: Łapy namakają a grzbiet nie :diabloti: I jest wielkie futro na cieńkich nóżkach :evil_lol: A z grzbietu spada woda jak z kaczki ;) Quote
Justa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ka-Vanga napisał(a): Justa, ona juz ma 5 lat :crazyeye: ????? Alez ten czas szybko leci :shake: . Noo, a jeszcze niedawno przywizłam małe czarne do domu :roll: Quote
Pasavera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Przejrzałam calusieńką galerię Samby i stwierdzam że jes prześliczna :angel: Najbardziej urzekło mnie to zdjęcie http://lh5.google.com/vertobi/RtsxBJ-R16I/AAAAAAAAE4E/jfz7KBe54X4/IMG_2679.jpg?imgmax=640 cudo :loveu: Wchodzenie tyłem na pudełko niezła sztuczka. A może uda Wam się opanować 'włażenie' na ścianę tylnymi łapkami :cool3: (już widziałam cyrkowca który robił taką sztuczkę) :eviltong: Quote
Dinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witam! Kojot gratuluję pieska... :evil_lol: Zabójcze.. Quote
malawaszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Pasavera napisał(a):A może uda Wam się opanować 'włażenie' na ścianę tylnymi łapkami :cool3: (już widziałam cyrkowca który robił taką sztuczkę) :eviltong: hha a u Samby widać że dałaby radę bo machała tymi łapkami wysoko :loveu: Quote
Ishimaru Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jeszcze trochę a z Samby spidermana zrobicie :D Quote
LeCoyotte Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha niesamowite :evil_lol: ja to mam wrażenie, że Luna prędzej by się nauczyłaa mówić i powiedziała mi żebym sobie po łbie naklikała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lune tez by sie dalo tego nauczyc:cool3: Pepe pewnie tez. Potem by sie po scianach tylem gonily;) [quote name='Justa']E tam fajny, początek mojej kariery z Nikonem :evil_lol: to wcale nie znaczy, ze niefajny;) [quote name='Justa'] Wcale nie stara - Galinie lada chwila 5 stuknie :roll: A wciąż zachowuje się jak nieopierzony podrostek.. hehehe takie zachowanie jest normlane u sznaucerow w kazdym wieku:diabloti: [quote name='Ka-Vanga']Jaka slodka czarnulka :loveu:! :) mi sie bardzo podoba Twoja Belladonka (ladnie zbudowana jest jak dla mnie) to ona? klik :cool1: [quote name='Pysia']http://lh6.google.com/vertobi/Rnu0q-o7eDI/AAAAAAAAC6Q/ByHMYFskPAI/IMG_11885.jpg?imgmax=640 Fajnie wyglada :evil_lol: A widziałaś kiedyś mokrego niufa? :diabloti: Łapy namakają a grzbiet nie :diabloti: I jest wielkie futro na cieńkich nóżkach :evil_lol: A z grzbietu spada woda jak z kaczki ;) niestety nie widizalem, ale wyobrazam sobie ten widok:cool3: masz jakies przykladowe fotki? chetnie zobacze dla poprawy humoru;) [quote name='Pasavera']A może uda Wam się opanować 'włażenie' na ścianę tylnymi łapkami :cool3: [quote name='malawaszka']hha a u Samby widać że dałaby radę bo machała tymi łapkami wysoko :loveu: to jest moj cel:cool3: [quote name='Pasavera']Przejrzałam calusieńką galerię Samby i stwierdzam że jes prześliczna :angel: [quote name='Dinka']Witam! Kojot gratuluję pieska... :evil_lol: Zabójcze.. dzieki (: poklikaj mnie w koncuuuuu :placz::placz::placz: (Samba czekala na klikanie;)) Quote
Justa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A ja Galinie klikać nie mogę, bo ona głupia na 'klik' z podkulonym ogonem ucieka :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Justa napisał(a):A ja Galinie klikać nie mogę, bo ona głupia na 'klik' z podkulonym ogonem ucieka :eviltong: Samba tez uciekala jak tylko uslyszla klik... a teraz co? szaleje za nim:diabloti: zacznij od czegos cichszego, moze jakas pstrykajaca zakretka, owin kliker w szmatke.. i przekup Galine czyms co uwielbia;) tylko pewnie nie masz czasu jak na razie.. Quote
Justa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 LeCoyotte napisał(a):Samba tez uciekala jak tylko uslyszla klik... a teraz co? szaleje za nim:diabloti: zacznij od czegos cichszego, moze jakas pstrykajaca zakretka, owin kliker w szmatke.. i przekup Galine czyms co uwielbia;) tylko pewnie nie masz czasu jak na razie.. Próbowałam, cuda niewidy, szmatki, klikałam korkami od frugo, bo cichsze :evil_lol: Ale gdzie tam. Ona woli piłkę i móg głos :diabloti: Co za sznup.. Quote
basia bonnie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 aaa co za minka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='LeCoyotte']:) mi sie bardzo podoba Twoja Belladonka (ladnie zbudowana jest jak dla mnie) to ona? klik :cool1: Tak tak to moj Bangitos :multi:. Strasznie sie ciesze, ze Ci sie moj lobuziak podoba :loveu:. A skad ta fotka????? Gdzies nas upolowalas????? Na jakichs zawodach moze??????? A jesli masz ochote obejrzec wiecej fotek to serdecznie zapraszam do naszej galerii :razz: ;). Buziak w sliczny Sambusiowy nosek od mojej czarnej bandy :loveu:. Quote
LeCoyotte Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Justa napisał(a):Próbowałam, cuda niewidy, szmatki, klikałam korkami od frugo, bo cichsze :evil_lol: Ale gdzie tam. Ona woli piłkę i móg głos :diabloti: Co za sznup.. a to sznupiradlo:mad: chcesz sie zamienic? bedziesz miala zarosnietego obrosnietego gestymi wlosami sznupa chodzacego tylem po scianie:diabloti: Quote
Justa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 LeCoyotte napisał(a):a to sznupiradlo:mad: chcesz sie zamienic? bedziesz miala zarosnietego obrosnietego gestymi wlosami sznupa chodzacego tylem po scianie:diabloti: Eee tam, za dużo czesania, opłukiwania z błota, śniegu, liści, gałęzi i czego tam pozbiera po ziemi :diabloti: A ja zajęty człowiek jestem (jeszcze..) Samba by do reszty znienormalniała i jakbyś chciał ją odebrać łaziłaby już po suficie - i bynajmniej nie od klikania :eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts