Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bGirl']

ale masz płetwonurka...
moje czarne szczęście też czuje się jak rybka
w wodzie no może wieloryb bardziej...:eviltong:

Ty tez masz sznupiradlo czarne wielorybie? bo w podpisie masz calkiem bialo;)

[quote name='bloody-minded'][SIZE=2]No a ja jeszcze Mopki nie testowałam ;)
Może latem się gdzieś wybierzemy i sprawdzimy, czy tylko ja w duecie nie umiem pływać :P

jeszcze Cie Mopka nauczy;)

[quote name='Justa']Trochę poćwiczycie i będzie tak :cool3:
klik

nie watpie:D fajny tryptyk z Galina;)

[quote name='Justa']Gala nawet w deszcz omija kałuże szerokim łukiem :evil_lol: /co z tego, że i tak cała jest mokra? :shake: /
Takim samym łukiem omija studzienki na ulicy :evil_lol:

Samba swego czasu omijala szerokim lukiem smakolyki rzucone na ziemie - to byla czesc cwiczenia w niezjadaniu wszytskich jadalnych smieci ;)

[quote name='Justa']W jakim wieku jest Samba? :razz:

za 3 tygodnie 3 latka :) dorosla z niej panna :evil_lol: ale niestety stara panna bo po sterylce;)

[quote name='malawaszka']hahaha co racja to racja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Luna lubi się taplać - nie skacze do wody tak jak Gala, ale pływa za patykami, za ptasią grypą itd... i mokra trawa i błoto jej nie straszne :mad:

sznaucer jak nie sznaucer, jakis zdegenerowany.. kazdy prawdziwy sznaucer nie boi sie prawie niczego! oprocz wody... :eviltong:

a co robia wasze sznupki jak widza Was plywajacych w jeziorku? nie probowaly na poczatku ratowac Was czy cos w tym stylu?

troche fotek spiacej Samby..

Samba spala w roznych miejsach na rozne pososby...

prawie pod stolem..

pod biurkiem..

w drzwiach

pod rowerem

za rowerem...

Posted

na swoim poslaniu

na sloncu..

na plecach

na lozku

a poza tym.. pod lozkiem, na balkonie, na krzesle, na fotelu, na kanapie, na kolanach, na rekach, na stole, na zabawkach, pod stolem, pod krzeslem, w aucie, na gazetach, na parapecie i w lazience...
i to by bylo na tyle;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):

a co robia wasze sznupki jak widza Was plywajacych w jeziorku? nie probowaly na poczatku ratowac Was czy cos w tym stylu?

:evil_lol: ja jakoś w jeziorach nie pływam, ale w odkrytym basenie u Pysi pływałam i Luna miała na początku zajawki histerii żeby za mną skoczyć, ale tam od razu głęboka woda więc ograniczyła się do biegania w koło basenu :lol:

Posted

od soboty zaczalem klikac wchodzenie tylem na pudelko - na poczatku na cienka ksiazke o sznaucerach, Samba w ogole bala sie ja dotknac lapka i omijala szerokim lukiem:evil_lol: ustawilem ja miedzy krzeslem a stolem wiec nie miala wyjscia i cofajac sie musiala trafic w ksiazke:) po kilkunastu sesjach doszlismy do tego:

i filmiki

http://www.youtube.com/watch?v=hqquKszrV_k

http://www.youtube.com/watch?v=0LJCdCZOKjc

Posted

LeCoyotte napisał(a):
nie watpie:D fajny tryptyk z Galina;)

E tam fajny, początek mojej kariery z Nikonem :evil_lol:

LeCoyotte napisał(a):
za 3 tygodnie 3 latka :) dorosla z niej panna :evil_lol: ale niestety stara panna bo po sterylce;)

Wcale nie stara - Galinie lada chwila 5 stuknie :roll:
A wciąż zachowuje się jak nieopierzony podrostek..

LeCoyotte napisał(a):

No ja właśnie w ten okrutny sposób Galine nauczyłam pływać:evil_lol:
Młody człowiek to i głupi był..
Ale efekt osiągnięty:evil_lol:

Posted

Jaka slodka czarnulka :loveu:!

Justa napisał(a):

Justa, ona juz ma 5 lat :crazyeye: ????? Alez ten czas szybko leci :shake: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

Justa, ona juz ma 5 lat :crazyeye: ????? Alez ten czas szybko leci :shake: .

Noo, a jeszcze niedawno przywizłam małe czarne do domu :roll:

Posted

Przejrzałam calusieńką galerię Samby i stwierdzam że jes prześliczna :angel: Najbardziej urzekło mnie to zdjęcie http://lh5.google.com/vertobi/RtsxBJ-R16I/AAAAAAAAE4E/jfz7KBe54X4/IMG_2679.jpg?imgmax=640 cudo :loveu:
Wchodzenie tyłem na pudełko niezła sztuczka. A może uda Wam się opanować 'włażenie' na ścianę tylnymi łapkami :cool3: (już widziałam cyrkowca który robił taką sztuczkę) :eviltong:

Posted

Pasavera napisał(a):
A może uda Wam się opanować 'włażenie' na ścianę tylnymi łapkami :cool3: (już widziałam cyrkowca który robił taką sztuczkę) :eviltong:

hha a u Samby widać że dałaby radę bo machała tymi łapkami wysoko :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha niesamowite :evil_lol: ja to mam wrażenie, że Luna prędzej by się nauczyłaa mówić i powiedziała mi żebym sobie po łbie naklikała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Lune tez by sie dalo tego nauczyc:cool3: Pepe pewnie tez. Potem by sie po scianach tylem gonily;)

[quote name='Justa']E tam fajny, początek mojej kariery z Nikonem :evil_lol:

to wcale nie znaczy, ze niefajny;)
[quote name='Justa']

hehehe takie zachowanie jest normlane u sznaucerow w kazdym wieku:diabloti:

[quote name='Ka-Vanga']Jaka slodka czarnulka :loveu:!

:) mi sie bardzo podoba Twoja Belladonka (ladnie zbudowana jest jak dla mnie) to ona? klik :cool1:

[quote name='Pysia']http://lh6.google.com/vertobi/Rnu0q-o7eDI/AAAAAAAAC6Q/ByHMYFskPAI/IMG_11885.jpg?imgmax=640
Fajnie wyglada :evil_lol:
A widziałaś kiedyś mokrego niufa? :diabloti: Łapy namakają a grzbiet nie :diabloti: I jest wielkie futro na cieńkich nóżkach :evil_lol: A z grzbietu spada woda jak z kaczki ;)

niestety nie widizalem, ale wyobrazam sobie ten widok:cool3: masz jakies przykladowe fotki? chetnie zobacze dla poprawy humoru;)

[quote name='Pasavera']A może uda Wam się opanować 'włażenie' na ścianę tylnymi łapkami :cool3:

[quote name='malawaszka']hha a u Samby widać że dałaby radę bo machała tymi łapkami wysoko :loveu:

to jest moj cel:cool3:

[quote name='Pasavera']Przejrzałam calusieńką galerię Samby i stwierdzam że jes prześliczna :angel:

[quote name='Dinka']Witam! Kojot gratuluję pieska... :evil_lol: Zabójcze..

dzieki (:

poklikaj mnie w koncuuuuu :placz::placz::placz:

(Samba czekala na klikanie;))

Posted

Justa napisał(a):
A ja Galinie klikać nie mogę, bo ona głupia na 'klik' z podkulonym ogonem ucieka :eviltong:

Samba tez uciekala jak tylko uslyszla klik... a teraz co? szaleje za nim:diabloti: zacznij od czegos cichszego, moze jakas pstrykajaca zakretka, owin kliker w szmatke.. i przekup Galine czyms co uwielbia;) tylko pewnie nie masz czasu jak na razie..

Posted

LeCoyotte napisał(a):
Samba tez uciekala jak tylko uslyszla klik... a teraz co? szaleje za nim:diabloti: zacznij od czegos cichszego, moze jakas pstrykajaca zakretka, owin kliker w szmatke.. i przekup Galine czyms co uwielbia;) tylko pewnie nie masz czasu jak na razie..

Próbowałam, cuda niewidy, szmatki, klikałam korkami od frugo, bo cichsze :evil_lol:
Ale gdzie tam. Ona woli piłkę i móg głos :diabloti: Co za sznup..

Posted

[quote name='LeCoyotte']:) mi sie bardzo podoba Twoja Belladonka (ladnie zbudowana jest jak dla mnie) to ona? klik :cool1:
Tak tak to moj Bangitos :multi:. Strasznie sie ciesze, ze Ci sie moj lobuziak podoba :loveu:. A skad ta fotka????? Gdzies nas upolowalas????? Na jakichs zawodach moze???????
A jesli masz ochote obejrzec wiecej fotek to serdecznie zapraszam do naszej galerii :razz: ;).

Buziak w sliczny Sambusiowy nosek od mojej czarnej bandy :loveu:.

Posted

Justa napisał(a):
Próbowałam, cuda niewidy, szmatki, klikałam korkami od frugo, bo cichsze :evil_lol:
Ale gdzie tam. Ona woli piłkę i móg głos :diabloti: Co za sznup..

a to sznupiradlo:mad: chcesz sie zamienic? bedziesz miala zarosnietego obrosnietego gestymi wlosami sznupa chodzacego tylem po scianie:diabloti:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
a to sznupiradlo:mad: chcesz sie zamienic? bedziesz miala zarosnietego obrosnietego gestymi wlosami sznupa chodzacego tylem po scianie:diabloti:

Eee tam, za dużo czesania, opłukiwania z błota, śniegu, liści, gałęzi i czego tam pozbiera po ziemi :diabloti: A ja zajęty człowiek jestem (jeszcze..)
Samba by do reszty znienormalniała i jakbyś chciał ją odebrać łaziłaby już po suficie - i bynajmniej nie od klikania :eviltong::evil_lol: