Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
(...) ale mnie one zawsze bawiły :oops::lol:

Powiem szczerze, że ja osobiście nie widze nic zabawnego w stwierdzeniu, że zdjęcie jest zaszumione... Poza tym wole się troche wysilić i napisać coś więcej niż tylko "świetne zdjęcie :crazyeye:"

Posted

malawaszka napisał(a):
nie niee ja nie o tym :evil_lol: bo landszafty zwłaszcza takie świetne są jak najbardziej superanckie, tylko piszę o komantarzach - za dużo szumu, za dużo czegośtam w rogu itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: baby bez urazy oczywiście bo pisać może kazdy co chce, tym badziej jak Kojot chce takich opinii, ale mnie one zawsze bawiły :oops::lol:

z tego co wiem Kojot się fotografią interesuje, sam fotki komentuje więc nie wiem co w tym śmiesznego.
Konstruktywny komentarz, to budujący komentarz ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Powiem szczerze, że ja osobiście nie widze nic zabawnego w stwierdzeniu, że zdjęcie jest zaszumione... Poza tym wole się troche wysilić i napisać coś więcej niż tylko "świetne zdjęcie :crazyeye:"

Justa napisał(a):
z tego co wiem Kojot się fotografią interesuje, sam fotki komentuje więc nie wiem co w tym śmiesznego.
Konstruktywny komentarz, to budujący komentarz ;)

a ja pisałam, żeby się nie obrażać :p Wam wolno komentować, mnie wolno się pośmiać - proste ;)

Posted

ja też nic śmiesznego nie widzę w tym, al jak ktoś chce się pośmiać - proszę bardzo, śmiech to zdrowie:evil_lol:
wracając z uczelni, takie 3 żyjątka napatoczyły mi się przed obiektyw.. całkiem przypadkowo:lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
kurde a ja dzis po lakach lazilam i nie napotkalam innych zyjatek niz dwu- i czteronogi znaczy sie sabaki ;) :placz:

No co ty ! Ja wczoraj nietoperze widziałam :lol:

Posted

bognik napisał(a):
haha, i aparat na uczelnię zabiera :razz:

Pozdrawiam!

No faktycznie :eviltong:
Ja go podziwiam - chce mu się dźwigać (?) :cool1:

Posted

gassira napisał(a):
ale motylek najbardziej do mnie przemawia:loveu:

najłatwiej ufocić:eviltong:

Ka-Vanga napisał(a):
Allllllle cudne foteczki :loveu:

kurde a ja dzis po lakach lazilam i nie napotkalam innych zyjatek niz dwu- i czteronogi znaczy sie sabaki ;) :placz:

trzeba być cierpliwym, a samo wyjdzie z nory:evil_lol:

Justa napisał(a):
To co Ty masz uczelnie w lesie? :p

bognik napisał(a):
haha, i aparat na uczelnię zabiera :razz:

Justa napisał(a):
No faktycznie :eviltong:
Ja go podziwiam - chce mu się dźwigać (?) :cool1:

noo uczelnie to mam w miescie akurat, ale czsami wracam przez park i można tam takie zwierze spotkać;)

betty_labrador napisał(a):

co to? gronostaj?

chyba tak;)