Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tinka:)']mój tak samo- urwie sobie gruszkę, polata z nią i bierze następną:roll:

fajny nietoperek : P

jakie dziwne rzeczy potrafią sobie psy znaleźć do zabawy:cool1: owoce niby powinno sie jeść:diabloti: kiedyś Samba bawiła się znalezioną małą śrubką ok. 0.5cm:roll: i jeszcze wiele innych dziwnych przedmiotów służyło jej za zabawkę:evil_lol:

przyniosła sobie to samo jabłko do domu i kontynuowała szaloną zabawę:evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']5085:diabloti: - melduję, że byłam;)

jeszcze ktoś pamięta o kropce.. :p

[quote name='anetta']Co za marnotrawstwo:shake::evil_lol:

za to w domu za kawałek jabłka zrobi wszystko, ostatnio skakała na tylnych nóżkach, z przednimi w górze:diabloti:

[quote name='gassira']co to za starocie...aparat do łapki,fajny pomysł i bach....a później my podziwiamy:eviltong:

stare, ale.. :diabloti: a aparat w łapki wpadnie może jutro.. chyba że padać będzie, no to nie wpadnie;)

Posted

malawaszka napisał(a):
a dzisiaj co? taka piękna pogoda była :razz:

trudno się biega z aparatem na plecach:diabloti:
dzisiaj dobiegliśmy do jeziorka i Samba się wykąpała:cool3: ale jak poszuła wodę na klacie to się wycofała:evil_lol:

Justa napisał(a):
W domu też pada? :diabloti:

Fotek :placz:

jutro się postaram:cool3:

Posted

[quote name='gassira']5091a ja sobie kropkam i czekam cały czas na następny levvvel:eviltong:

szybko nie będzie nowego levela;)

[quote name='Karolina_Nett']Mówicie że wam sznupy kozy przypominają, a zgadnicjie czemu kiedyś miałam nick kudłata_koza i kudłatego sznupa w avku :eviltong::evil_lol:

no bo jesteś mądra i wiesz, że sznaucer to mutacja kozy:diabloti:

[quote name='Justa']już jest jutro.. :roll:

masz rację, dzisiaj jest już jutro:diabloti: jeszcze przez ponad 2 gdziny:razz:

(w końcu się doczekałyście:eviltong:)

ostatnio wyskubałem Sambie to co zostawiłem przy ostatnim przetrymowaniu, oczywiście cała łysa nie jest, ale dużo jej ubyło;) a dzisiaj skończyłem prawy bok, na którym wcześniej trudno było coś skubnąć, bo ją to bolało, teraz nie reagowała wcale na to, że jej włosy wyrywam (tylko kilka na raz), tak jej dobrze było, że aż zasnęła i coś jej się śniło:cool3::evil_lol: jutro kolej na drugi bok..
a no i bym zapomniał-Sambie spodobały się bardzo lśniące czerwone wozy strażackie:diabloti::evil_lol: świetnie się je goni i na dodatek wyją... :roll:

Posted

efekt dzisiejszej sesji jest świetny:crazyeye::loveu::loveu:chyba muszę odkurzyć Nikusia i wziąść się do roboty:evil_lol:bo inaczej będę tylko zazdrościć:roll:;)

Posted

[quote name='malawaszka']http://img90.imageshack.us/img90/9767/pict3662x640vq3.jpg

cuuudnaaaaa :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Justa']Ale oczko :loveu:

[quote name='gassira']efekt dzisiejszej sesji jest świetny:crazyeye::loveu::loveu:chyba muszę odkurzyć Nikusia i wziąść się do roboty:evil_lol:bo inaczej będę tylko zazdrościć:roll:;)

dzięki:loveu:;)

no Gass odkurzaj Nikusia i psa i do roboty, bo Ci talent ucieka:lol:

jeszcze coś się znajdzie na dobranoc:cool3:

(znudzona pozowaniem:evil_lol:)

Posted

[quote name='gassira']Nie,ta dobranockowa mnie powaliła jeszcze bardziej:crazyeye::loveu:teraz będę miała same kolorowe sny:loveu::loveu::loveu:

i co? były kolorowe?:cool3:

na dobry wieczór:p

a dzisiaj Samba mnie pozytywnie zaskoczyła, a mianowicie była strasznie nakręcona na mnie i zabawę czymkolwiek (np moją reką:evil_lol: albo gałką bosmańską :diabloti: albo zwykłym patykiem;)) i się przy tym strasznie naszczekała i naskakała i w goóle wyszalała:lol: a jeszcze wczoraj narzekałem, że w ogóle się w ten sposób nie zachowuje na spacerach.. fotek niet, bo biegaliśmy:cool1: Sambie się to strasznie podoba, że może biec razem ze mną, a jak się zatrzymujemy to pogania mnie czasami :lol:
hmm Samba zaczęła wcinać trawę... wie ktoś coś na ten temat? je to samo co zawsze, może tylko więcej się rusza. A to zauważyłem pierwszy raz odkąd chodzimy w pobliże stajni, żeby Sambę oswoić z kuniami:cool3: qnie strzygą ciągle trawę, a jak podeszliśmy dość blisko (jakieś 2m od konia) to Samba chyba podpatrzyła co one robią, bo zaczęła też ją delikatnie podstrzygać tak jak one:evil_lol: no i w ten sposób mam trawożera:diabloti: