Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte napisał(a):

a tak na serio - jest jakaś rada na osiwiałego sznaucera??

Rwać, rwać, rwać - na łyso - poprawi pigment i prać w szamponie dla czarnych piesiów, np. KW:p

A kropę ( kropenieczkę) znalazłam za pierwszym wejściem:diabloti:
3473:eviltong:

Posted

Ona jest taka wypłowiała, a ja myślałam, że to wina Twoich zdjęć :roflt:
I Ty mówisz, że czarnego psa się ciężko fotografuje :diabloti:

Posted

BBeta napisał(a):
Ona jest taka wypłowiała, a ja myślałam, że to wina Twoich zdjęć :roflt:
I Ty mówisz, że czarnego psa się ciężko fotografuje :diabloti:

ej ej jaka wypłowiała:roll: w tytule wątku jest napisane wyraźnie czarna Samba:diabloti: podwozie ma troche osiwiałe, reszta czarniutka;) a jeśli chodzi o zdjęcia to tak-ciężko się robi czarnemu psu:diabloti:

malawaszka napisał(a):
Czekam na Sambę dokończoną :cool3:

nieprędko.. ale na pewno w przyszłym tygodniu

jeszcze mam problem z wyskubaniem Samby do końca, zostały najniższe partie boków, ale Sambe to chyba boli, bo ucieka jak tylko coś stamtąd wyrwę:roll: a tam ma same siwe i nie wiem co z tym zrobic

Matusz napisał(a):
Bryyy :multi:

3481:loveu:

bryyy:diabloti:

Justa napisał(a):
Aaaaaaaj ! :multi:

:loveu:

anetta napisał(a):
:mdleje: W końcu znalazłam :roflt:
3482

brawo:eviltong:

na drugim zdjęciu widać co ma siwe a co nie;) uszy, grzbiet, broda i grzywka i czesciowo łapki ma całkowicie czarne, a że na zdjęciu nie są czarne, to zamierzony efekt;) ale jednak troche za jasno wyszło..

Posted

A może pokręć trochę poziomami w PS bo mam wrażenie, że coś nie tak z tymi kolorami :razz:

W przyszłym tygodniu ?! Miałeś dziś ją kończyć :placz:

Posted

LeCoyotte napisał(a):

jeszcze mam problem z wyskubaniem Samby do końca, zostały najniższe partie boków, ale Sambe to chyba boli, bo ucieka jak tylko coś stamtąd wyrwę:roll: a tam ma same siwe i nie wiem co z tym zrobic

Luna w tych samych miejscach też ma gorsze i mocniej trzymające się włosy :shake: ja jej to zostawiam bo lepiej żeby miała siwe niż żeby ją bolało :shake:

Posted

Justa napisał(a):
A może pokręć trochę poziomami w PS bo mam wrażenie, że coś nie tak z tymi kolorami :razz:

W przyszłym tygodniu ?! Miałeś dziś ją kończyć :placz:

wywolalem rawa jeszcze raz, lepiej?:cool3:

hm dzisaj ją może jeszcze skończe, ale jeśli już to wieczorem, wcześniej byliśmy na długim spacerze na deszczu, wróciliśmy zmoknieci, zmęczeni ale happy:evil_lol: żałośnie ona wyglądała, w końcu cała mokra;) po spacerze chyba nie miała dość bo szalała z godzine za piłką :lol: więc na razie nie będę jej jeszcze męczyć strzyżeniem, śpi ledwo żywa;) nawet jakbym ją dzisiaj skończył, to trudno o zdjęcia w taką pogodę..

malawaszka napisał(a):
Luna w tych samych miejscach też ma gorsze i mocniej trzymające się włosy :shake: ja jej to zostawiam bo lepiej żeby miała siwe niż żeby ją bolało :shake:

jak widzę, że ją boli to nie ruszam tego miejsca i robie tam gdzie nie boli;)

Posted

Justa napisał(a):

Galina właśnie z działki wróciła. Podsumuję to krótko - nie.ma.psa :evil_lol:

cały dzień bez psa.. to musi być straszne;) moje sie juz obudziło i mam psa z powrotem:multi::evil_lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
ej ej jaka wypłowiała:roll: w tytule wątku jest napisane wyraźnie czarna Samba:diabloti:

No to czas zmienić tytuł galerii :diabloti: :cool3: