LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 :thumbs: za łatwy level? :eviltong: Quote
Matusz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 LeCoyotte napisał(a)::thumbs: za łatwy level? :eviltong: trochę się naszukałem :evil_lol::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Matusz napisał(a):trochę się naszukałem :evil_lol::evil_lol: to się jeszcze naszukasz:diabloti: Quote
ariss Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 LeCoyotte napisał(a):to się jeszcze naszukasz:diabloti: mi to też troszkę zajeło:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 LeCoyotte napisał(a): a tak na serio - jest jakaś rada na osiwiałego sznaucera?? Rwać, rwać, rwać - na łyso - poprawi pigment i prać w szamponie dla czarnych piesiów, np. KW:p A kropę ( kropenieczkę) znalazłam za pierwszym wejściem:diabloti: 3473:eviltong: Quote
goldenka245 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Hej! http://lh5.google.com/vertobi/R9qWpXadsyI/AAAAAAAAHiw/98LLihqbA54/PICT3027.jpg?imgmax=640 :loveu: Quote
LeCoyotte Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Doginka napisał(a):Rwać, rwać, rwać - na łyso - poprawi pigment i prać w szamponie dla czarnych piesiów, np. KW:p podwozia nie wyrwę:eviltong: A kropę ( kropenieczkę) znalazłam za pierwszym wejściem:diabloti: 3473:eviltong: :thumbs: goldenka245 napisał(a):Hej! http://lh5.google.com/vertobi/R9qWpXadsyI/AAAAAAAAHiw/98LLihqbA54/PICT3027.jpg?imgmax=640 :loveu: Hej:diabloti: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Na podwozie farba:diabloti::diabloti::diabloti: 3475 Quote
BBeta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ona jest taka wypłowiała, a ja myślałam, że to wina Twoich zdjęć :roflt: I Ty mówisz, że czarnego psa się ciężko fotografuje :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 BBeta napisał(a):Ona jest taka wypłowiała, a ja myślałam, że to wina Twoich zdjęć :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3479 :loveu: :multi: Czekam na Sambę dokończoną :cool3: Quote
Justa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 LeCoyotte napisał(a):kropka Ci do tego nie potrzebna:evil_lol: Aaaaaaaj ! :multi: Quote
LeCoyotte Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 BBeta napisał(a):Ona jest taka wypłowiała, a ja myślałam, że to wina Twoich zdjęć :roflt: I Ty mówisz, że czarnego psa się ciężko fotografuje :diabloti: ej ej jaka wypłowiała:roll: w tytule wątku jest napisane wyraźnie czarna Samba:diabloti: podwozie ma troche osiwiałe, reszta czarniutka;) a jeśli chodzi o zdjęcia to tak-ciężko się robi czarnemu psu:diabloti: malawaszka napisał(a):Czekam na Sambę dokończoną :cool3: nieprędko.. ale na pewno w przyszłym tygodniu jeszcze mam problem z wyskubaniem Samby do końca, zostały najniższe partie boków, ale Sambe to chyba boli, bo ucieka jak tylko coś stamtąd wyrwę:roll: a tam ma same siwe i nie wiem co z tym zrobic Matusz napisał(a):Bryyy :multi: 3481:loveu: bryyy:diabloti: Justa napisał(a):Aaaaaaaj ! :multi: :loveu: anetta napisał(a)::mdleje: W końcu znalazłam :roflt: 3482 brawo:eviltong: na drugim zdjęciu widać co ma siwe a co nie;) uszy, grzbiet, broda i grzywka i czesciowo łapki ma całkowicie czarne, a że na zdjęciu nie są czarne, to zamierzony efekt;) ale jednak troche za jasno wyszło.. Quote
Justa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 A może pokręć trochę poziomami w PS bo mam wrażenie, że coś nie tak z tymi kolorami :razz: W przyszłym tygodniu ?! Miałeś dziś ją kończyć :placz: Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 LeCoyotte napisał(a): jeszcze mam problem z wyskubaniem Samby do końca, zostały najniższe partie boków, ale Sambe to chyba boli, bo ucieka jak tylko coś stamtąd wyrwę:roll: a tam ma same siwe i nie wiem co z tym zrobic Luna w tych samych miejscach też ma gorsze i mocniej trzymające się włosy :shake: ja jej to zostawiam bo lepiej żeby miała siwe niż żeby ją bolało :shake: Quote
LeCoyotte Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Justa napisał(a):A może pokręć trochę poziomami w PS bo mam wrażenie, że coś nie tak z tymi kolorami :razz: W przyszłym tygodniu ?! Miałeś dziś ją kończyć :placz: wywolalem rawa jeszcze raz, lepiej?:cool3: hm dzisaj ją może jeszcze skończe, ale jeśli już to wieczorem, wcześniej byliśmy na długim spacerze na deszczu, wróciliśmy zmoknieci, zmęczeni ale happy:evil_lol: żałośnie ona wyglądała, w końcu cała mokra;) po spacerze chyba nie miała dość bo szalała z godzine za piłką :lol: więc na razie nie będę jej jeszcze męczyć strzyżeniem, śpi ledwo żywa;) nawet jakbym ją dzisiaj skończył, to trudno o zdjęcia w taką pogodę.. malawaszka napisał(a):Luna w tych samych miejscach też ma gorsze i mocniej trzymające się włosy :shake: ja jej to zostawiam bo lepiej żeby miała siwe niż żeby ją bolało :shake: jak widzę, że ją boli to nie ruszam tego miejsca i robie tam gdzie nie boli;) Quote
Justa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 tak lepiej :cool3: Galina właśnie z działki wróciła. Podsumuję to krótko - nie.ma.psa :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Justa napisał(a): Galina właśnie z działki wróciła. Podsumuję to krótko - nie.ma.psa :evil_lol: cały dzień bez psa.. to musi być straszne;) moje sie juz obudziło i mam psa z powrotem:multi::evil_lol: Quote
BBeta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 LeCoyotte napisał(a):ej ej jaka wypłowiała:roll: w tytule wątku jest napisane wyraźnie czarna Samba:diabloti: No to czas zmienić tytuł galerii :diabloti: :cool3: Quote
LeCoyotte Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 BBeta napisał(a):No to czas zmienić tytuł galerii :diabloti: :cool3: nie zrozumiałaś, Beatko:diabloti: ona JEST czarna jak widać:razz::diabloti: Quote
BBeta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No właśnie o to chodzi, że ja tego nie widze :p Quote
LeCoyotte Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 a w tym poscie nie widać? ... :roll: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 LeCoyotte - ale sie czepiają siwej Samby:diabloti: Daj Im psztyczka w nos:evil_lol:;) Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 mi tam się Twoja Sambusia podoba taka jaka jest:loveu::cool3: Quote
Recommended Posts