anetta Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ale sprawdzałaś wszystkie?:evil_lol: Bo ja pare i nie mam siły :evil_lol: jest jakaś rada na osiwiałego sznaucera?? Czarna farba :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 anetta napisał(a):Ale sprawdzałaś wszystkie?:evil_lol: Bo ja pare i nie mam siły :evil_lol: :lol: nie trzeba wszystkich :eviltong: ale tej właściwej nie mogę znaleźć - podobno jest ale niewidoczna :evil_lol: ale ja jej nie mogę znaleźć:angryy: Quote
gogunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witamy ! :lol: Super zdjecia :D Czarna Samba piekna! ;) Ta fota swietna jest: http://lh6.google.com/vertobi/R9qWbnadssI/AAAAAAAAHiY/Fp8Y-xDKGME/PICT3012.jpg?imgmax=640 Quote
malawaszka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Kojot!!! Ty wiesz co ja przeżyłam??!!! nie mogłam siedostać do kropki :placz: zniknęła mi w mozilli i dopiero jak włączyłam w IE to się pojawiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 gogunia napisał(a):Witamy ! :lol: Super zdjecia :D Czarna Samba piekna! ;) Ta fota swietna jest: http://lh6.google.com/vertobi/R9qWbnadssI/AAAAAAAAHiY/Fp8Y-xDKGME/PICT3012.jpg?imgmax=640 witamy:cool1: goldenka245 napisał(a):Cześć!:cool3::cool3::cool3: cześć:diabloti: malawaszka napisał(a):Kojot!!! Ty wiesz co ja przeżyłam??!!! nie mogłam siedostać do kropki :placz: zniknęła mi w mozilli i dopiero jak włączyłam w IE to się pojawiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: ojojojjj to musiało być traumatyczne przeżycie:shake: ale na szczęście już jest:multi: :drinking: Quote
Justa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 LeCoyotte napisał(a)::loveu: wyprałem Sambe... A w jakim celu przepraszam ? :cool1: No i gdzie foty? hę? Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 żeby miała znowu co brudzić :eviltong: ale tylko podwozie.. szamponem dla sznupków i odżywką JP Herry jak na księżniczkę przystało :razz: Justa napisał(a):co za dzień.. opowiadaj :cool3::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 sznupiasta jaka zarosnięta na tym foto:cool3: Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Helga&Ares napisał(a):sznupiasta jaka zarosnięta na tym foto:cool3: jutro to się powinno zmienić:cool1: lądowanie Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Justa napisał(a):No i gdzie foty? hę? pewnie jutro.. dzisiaj było takie ostre słońce, że nic ciekawego mi nie wyszło.. ale coś tam mam Quote
Justa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 LeCoyotte napisał(a):żeby miała znowu co brudzić :eviltong: ale tylko podwozie.. szamponem dla sznupków i odżywką JP Herry jak na księżniczkę przystało :razz: opowiadaj :cool3::diabloti: Podejrzewam, że Samba ma lepszy szampon i odżywkę odemnie :evil_lol: A mój dzień - 5 godzin piłam jedną kawę i znowu się zagadałam :lol: LeCoyotte napisał(a):pewnie jutro.. dzisiaj było takie ostre słońce, że nic ciekawego mi nie wyszło.. ale coś tam mam Dobra dobra, nie ściemniaj tylko dawaj fotki obrośniętej klaty księżniczki Samby :loveu: Quote
ariss Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 jaka cudniasta ostatnia fotka:loveu: a kropa dalej ta sama......:roll: Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Justa napisał(a):Dobra dobra, nie ściemniaj tylko dawaj fotki obrośniętej klaty księżniczki Samby :loveu: fot nie ma:diabloti: jutro.. może... no przecież nie będę teraz budzić księżniczki:evil_lol: gassira napisał(a):jaka cudniasta ostatnia fotka:loveu: a kropa dalej ta sama......:roll: kropa już inna:diabloti: trójkącik:cool3::loveu: Quote
Justa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Jesoooo jaki trójkącik ? :-o Ja tu nawet pary nie widze, a co dopiero 3 :-o:razz: Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 wytęż wzrok i nie myśl o jednym:eviltong::cool1: jest jest i to nawet równoramienny:razz: Quote
Unbelievable Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 LeCoyotte napisał(a): próbuj dalej, dzisiaj kolejny level Was czeka:diabloti: Znalazłam krooopę! Sprytnie ukryłeś... :cool3: Quote
Justa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 LeCoyotte napisał(a):wytęż wzrok i nie myśl o jednym:eviltong::cool1: jest jest i to nawet równoramienny:razz: Pfi.. :obrazic: I tak jestem fajna, bo znalazłam kropkę. o ! Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Tinka:) napisał(a):Znalazłam krooopę! Sprytnie ukryłeś... :cool3: gratulacje:diabloti: Justa napisał(a): I tak jestem fajna, bo znalazłam kropkę. o ! kropka Ci do tego nie potrzebna:evil_lol: Quote
ariss Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tinka:) napisał(a):Znalazłam krooopę! Sprytnie ukryłeś... :cool3: a ja jeszczę nie:evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 gassira napisał(a):mammmmmmmmmmmmmm:evil_lol::loveu: Kongratulejszyns :evil_lol: Quote
Matusz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ja też znalazłem :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts