malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 BBeta napisał(a):Strasznie mi się to nie podoba :diabloti: :evil_lol: i dlatego m.in. masz spaniela a nie sznupa :eviltong: Quote
ariss Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol: i dlatego m.in. masz spaniela a nie sznupa :eviltong: sznupy nie są dla wszystkich:evil_lol:tylko dla wybranych:eviltong: Quote
BBeta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol: i dlatego m.in. masz spaniela a nie sznupa :eviltong: Racja, chociaż z drugiej strony marzy mi się cocker amerykański, a im też się powinno zostawiać grzywki, może nie takie długie, ale jednak :cool3: Kojocie, tak dla jasności - Samba wygląda bardzo ładnie ;) Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 BBeta napisał(a): Kojocie, tak dla jasności - Samba wygląda bardzo ładnie ;) głowa Samby bo całej nam nie pokazał... Kojot jeden :mad::mad::mad: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):sznupy nie są dla wszystkich:evil_lol:tylko dla wybranych:eviltong: Otuż to Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Justa napisał(a):Gdzie Samba :mad: śpiulka:eviltong::evil_lol: Quote
Justa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):śpiulka:eviltong::evil_lol: Ja jej dam :mad: Do zdjęć pozować ! :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):śliczna Samba:loveu::crazyeye::loveu: dzięki;) gassira napisał(a):sznupy nie są dla wszystkich:evil_lol:tylko dla wybranych:eviltong: Doginka napisał(a):Otuż to otóż to:cool1: BBeta napisał(a):Kojocie, tak dla jasności - Samba wygląda bardzo ładnie ;) Kaja też;) Justa napisał(a):Gdzie Samba :mad: ogląda animal planet:diabloti: malawaszka napisał(a):pokaaa całą Sambę:cool3: malawaszka napisał(a):głowa Samby bo całej nam nie pokazał... Kojot jeden :mad::mad::mad: gassira napisał(a):śpiulka:eviltong::evil_lol: Justa napisał(a):Ja jej dam :mad: Do zdjęć pozować ! :diabloti: poka poka będzie po południu bo Samba jeszcze nie skończona, cierpliwości:razz: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 LeCoyotte napisał(a):...otóż to:cool1: Żako:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dawaj wyrwaną Sambę:diabloti::mad: 3380:diabloti: Quote
BBeta Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Doginka napisał(a):Otuż to "Otuż" z całą pewnością "masz racje"... :diabloti: Quote
anetta Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 To ja czekam na następne foty, bo z tego co jest mało co widze :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 zaspany sznaucer powoli sie rozbudza.. słyszałeś słyszałeś?:diabloti: Quote
Justa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jaka piękniutka !!! :loveu: Tylko kurcze robi się z niej p&s :evil_lol: :eviltong: No i co - słyszałeś ? :cool3::diabloti: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ona jest na tych zdjęciach wyskubana???? foty i tak kłamią bo Luna na żywo wygląda bardziej łyso niż na zdjęciach :lol: Quote
LeCoyotte Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Justa napisał(a):Jaka piękniutka !!! :loveu: :razz: Tylko kurcze robi się z niej p&s :evil_lol: :eviltong: ano robi... :placz: jej siostra jest całkowicie czarna a ciachana maszynka co 3 miesiące! No i co - słyszałeś ? :cool3::diabloti: jakieś przesłyszenia miała:diabloti: malawaszka napisał(a):ona jest na tych zdjęciach wyskubana???? foty i tak kłamią bo Luna na żywo wygląda bardziej łyso niż na zdjęciach :lol: hmm ja ją skubie po swojemu;) czyli okrywówka out, a podszerstek zostaje, jak odrośnie troche okrywówka, podszerstek out:lol: dlatego nie jest łysa:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 LeCoyotte napisał(a): hmm ja ją skubie po swojemu;) czyli okrywówka out, a podszerstek zostaje, jak odrośnie troche okrywówka, podszerstek out:lol: dlatego nie jest łysa:diabloti: haha ja też tak chciałam tylko wcześniej wyczesałam za dużo podszerstka :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 http://lh3.google.com/vertobi/R9qWO3adsmI/AAAAAAAAHiA/zFSh0vNPpeo/PICT3002.jpg?imgmax=640 :loveu: Kochany:loveu: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 BBeta napisał(a):"Otuż" z całą pewnością "masz racje"... Oj tam, każdemu się może przytrafić:diabloti: Ale po Sambie mało widać to trymowanko:cool3: - ale śliczna jest:loveu::loveu::loveu: A może ona siwieje ze zmartwień:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no nie zamiast prawidłowej kropy wyświetla mi się krzyżyk:roll::mad:ale se kliknełam:eviltong:działa:eviltong: Quote
Unbelievable Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Nie ta kropa:diabloti: :placz: <10 znaków> Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Doginka napisał(a): Ale po Sambie mało widać to trymowanko:cool3: - ale śliczna jest:loveu::loveu::loveu: Samba dziękuje za komplement:cool1: A może ona siwieje ze zmartwień:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak na serio - jest jakaś rada na osiwiałego sznaucera?? Tinka:) napisał(a)::placz: <10 znaków> próbuj dalej, dzisiaj kolejny level Was czeka:diabloti: Quote
Recommended Posts