Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 gassira napisał(a):podpowiem,że dobra to duża,ale ciekawiej by było gdyby to była jedna z małych;):evil_lol: Ja tylko rozumieć - "przygarnij kropka":placz::placz::angryy::eviltong: Quote
ariss Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Doginka napisał(a):Ja tylko rozumieć - "przygarnij kropka":placz::placz::angryy::eviltong: Przyjżyj się podpisowi wałściciela galerii;)a jak coś wypatrzysz to poklikaj tam;)to na szczytny cel...zadowolenia z samego siebie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 gassira napisał(a):Przyjżyj to na szczytny cel...zadowolenia z samego siebie:evil_lol: hahaha dobrze powiedziane :evil_lol: i widzę, że tłumaczymy Dogince na dwie galerie :evil_lol: Quote
ariss Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha dobrze powiedziane :evil_lol: i widzę, że tłumaczymy Dogince na dwie galerie :evil_lol: bo ona wolno rozumie:evil_lol:;)ale przynajmniej nie udaje,że wie;) Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jupiiiiiiiiiiiii:multi::multi::multi::multi::multi:3307:multi::multi::multi: - załapałam o co biega z tymi kropkami:diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
ariss Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Doginka']Jupiiiiiiiiiiiii:multi::multi::multi::multi::multi:3307:multi::multi::multi: - załapałam o co biega z tymi kropkami:diabloti::evil_lol::diabloti: bystrzacha;):loveu::multi: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 gassira napisał(a):bystrzacha;):loveu::multi: Bez Was nie miałabym pojęcia o co biega:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:brawo!:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Bry kropkującym:cool1: Doginka napisał(a):Jupiiiiiiiiiiiii:multi::multi::multi::multi::multi:3307:multi::multi::multi: - załapałam o co biega z tymi kropkami:diabloti::evil_lol::diabloti: gratki :thumbs::multi::evil_lol: od razu człowiek się lepiej czuje jak sobie kropnie:lol: gassira napisał(a):podpowiem,że dobra to duża,ale ciekawiej by było gdyby to była jedna z małych;):evil_lol: cierpliwości.. to dopiero 3 level:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ariss Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ale teraz już wygadałam,która dobra:oops:zmień,zmień,zmień Beędzie radocha:multi: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 olcha napisał(a):3348 Oł kej nie czaję o co chodzi :p no jak po postawieniu kropki nie poczułaś się lepiej to widocznie nie potrzebujesz tego :lol: Quote
tangerine74 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 olcha napisał(a):3348 Oł kej nie czaję o co chodzi :p a doczytałaś pod kropką? Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 gassira napisał(a):ale teraz już wygadałam,która dobra:oops:zmień,zmień,zmień Beędzie radocha:multi: cierpliwości:diabloti: Samba w trakcie.. Quote
BBeta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ja bym jej jeszcze to nad oczami wycięła :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Justa napisał(a)::-o :-o :-o PIĘKNA ! :loveu: dzięki:multi::loveu: BBeta napisał(a):Ja bym jej jeszcze to nad oczami wycięła :diabloti: pisałem, że w trakcie:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 o wowwwww widzę, że nie tylko mnie dzisiaj pies wpadł w ręce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko Luneta nadal okrągłogłowa :evil_lol: a czym robicie uszi??? Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a):a czym robicie uszi??? uszi maszynką przeleciane, tak jak cała głowa i szyja:cool1: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 BBeta napisał(a):Ja bym jej jeszcze to nad oczami wycięła :diabloti: grzywe ?! :-o Quote
Doginka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a):o wowwwww widzę, że nie tylko mnie dzisiaj pies wpadł w ręce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko Luneta nadal okrągłogłowa :evil_lol: a czym robicie uszi??? Ja raczej maszynką, ale tym razem zrobiłam palcami, coby kolorecz bardziej się wyczarnił:diabloti: 3370:evil_lol:;) A Samba ślicznie wyszła:loveu::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Doginka napisał(a): A Samba ślicznie wyszła:loveu::loveu::loveu: dzięki weterance co psa robi w godzinę:razz: (mi to samo zajmuje .. lepiej nie mowić:evil_lol:) Quote
Doginka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):dzięki weterance co psa robi w godzinę:razz: (mi to samo zajmuje .. lepiej nie mowić:evil_lol:) Nieraz robię dłużej, ale tym razem Gordon miał bardzo dojrzały włos, który leciutko wychodził;) Quote
BBeta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Justa napisał(a):grzywe ?! :-o Strasznie mi się to nie podoba :diabloti: Quote
Recommended Posts