Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bGirl']

Witanko....

[quote name='Justa']Witanko !

witanko:multi:

Wysłuchałam wyrzutów od ćwiczeniowca z anatomii, czemu ją na prosektorium nie przynosiłam do macania :evil_lol:

dobrze ze tylko do macania;)

Wróciłyśmy do domu, dostała michę i łapą nie ruszyła aż do rana :-o Nawet po godzinie latania za piłką nie była nigdy tak zmęczona :-o

pewnie wysilek psychiczny ja tak zmeczyl, Samba tez po wielu atrakcjach tego typu nie ma juz na nic sily

na mojej uczelni niestety psy nie sa mile widziane, a szkoda..

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na drzwiach wydzialu Nauk o zwierzetach i weterynarii na SGGW jest znak zakazu wprowadzania psow... a i tak wszyscy wchodza z psami, nawet nauczyciele przychodza z psami do pracy :evil_lol: Tosca byla raz nawet ze mna na zajeciach :) kolezanka przyprowadzila wilczaka na wyklad i bylo ok :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
Na drzwiach wydzialu Nauk o zwierzetach i weterynarii na SGGW jest znak zakazu wprowadzania psow... a i tak wszyscy wchodza z psami, nawet nauczyciele przychodza z psami do pracy :evil_lol: Tosca byla raz nawet ze mna na zajeciach :) kolezanka przyprowadzila wilczaka na wyklad i bylo ok :)

A to ciekawe :eviltong:
Sam dziekan raczył nawet Galine ugłaskać :razz: :cool1:
To zabawne patrzeć jak na codzien poważni i wydawałoby się bezuczuciowi ludzie roztkliwiają się nad małym czarnym pieskiem :p

Posted

Dzień dobry :)

gdzie jest Samba..?

Samba spi.. a raczej sie obudziła przed chwilą;)

ale zaraz idziemy na spacer

żeby pobiegać

i się zmęczyć

i znowu iść spać:diabloti:

Posted

[quote name='goldenka245']http://lh5.google.com/vertobi/R9J_cXadsLI/AAAAAAAAHa8/FwDUq9TH1Zg/PICT2924.jpg?imgmax=640
Kochana:loveu::loveu:

[quote name='Ka-Vanga']hahaha mokry, zarosniety sznup :evil_lol: - SLODZIACH :loveu:
dzieki;)
no Samba jest bardzo zarośnięta:diabloti: w końcu trzeb aisę za nią zabrac.. może jutro;)

[quote name='anetta']Co to takie fioletowe? http://lh6.google.com/vertobi/R9J_anadsKI/AAAAAAAAHa0/hqhIj0Dn9ZU/PICT2920.jpg?imgmax=640 :razz:

fioletowe?

[quote name='Matusz']Samba i Krzysztof Kolumb :grins:http://lh5.google.com/vertobi/R9J_cXadsLI/AAAAAAAAHa8/FwDUq9TH1Zg/PICT2924.jpg?imgmax=640

3207:p

już możesz kropkować:evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']czas najwyzszy :evil_lol:
na razie zająłem sie pleckami;) już prawie połowa zrobiona i Samba będzie w samym podszerstku;) jutro może reszta

[quote name='Matusz']
już dawno mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

fajnie tak sobie kropnąć:evil_lol:

[quote name='Justa']Łaaaaaał - a ja myślałam że Galina jest zarośnięta :evil_lol::-o

musisz pokazać jej aktualne zdjęcie to się porówna:eviltong: