Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bGirl']

wiedziałam, że piszemy z czterema "łapkami" a nie dwiema
czarne szczęście serfuje

noo Samba zawsze wszystkimi czterema lapkami mnie wyrecza:cool1:

[quote name='Justa'][UR]http://lh3.google.com/vertobi/R8RdfPL-t0I/AAAAAAAAHNs/_yoq5gzu16I/PICT2737.jpg?imgmax=640

hahaha ona ma taką furtę między zębami, czy brak jej jednego siekacza? :eviltong:

Samba nie jest wybrakowanym psem:eviltong: ma wszystkie zeby, jakie dala jej natura -tam pol zeba zaslania kawalek sznaucerzej brody:diabloti:
a tu burek do gory kolami w duzym zblizeniu;)

[quote name='gassira']zawiana śliczna:loveu:

dzieki:)

zawiana ver.2

zapatyczkowana

buu zabral mi patyk:placz:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte napisał(a):
zawiany burek

a co piła??? :evil_lol:

Justa napisał(a):

hahaha ona ma taką furtę między zębami, czy brak jej jednego siekacza? :eviltong:

hahah Pepa ma taką furtę :eviltong:

gassira napisał(a):
ja nie umiem focić czarnych sznupów:shake::placz:

nie kłam bo umiesz :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']nawet najlepsi maszczą foty ;):lol: nawet ja hahahaha buhahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol:

[quote name='malawaszka']a co piła??? :evil_lol:

czysta.. wode:cool3:

[quote name='gassira']zawiana 2 jeszczę śliczniejsza:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja nie umiem focić czarnych sznupów:shake::placz:

dzieki;) umiesz umiesz, kazdy tak mowi ze nie umie:eviltong:

[quote name='Justa']Haha, faktycznie ! :evil_lol:
Ale rano człowiek średnio ogarnięty to kłaczka nie zauważył :evil_lol:

takiemu to trzeba 5 razy tlumaczyc:eviltong::evil_lol:

opolski plagiat waszkowego zdjecia:lol:

Posted

[quote name='goldenka245']Heloł! :) :diabloti:

czesc Goldenka:multi:

[quote name='Justa']Gdzie wyyyyy ?! :-(

a my tu:cool3: steskniona?:eviltong:

[quote name='malawaszka']kaca pewnie leczą bo Samba ostatnio po czystej zawiana chodziła :evil_lol:

racja:diabloti::diabloti::diabloti: haha:roflt:

macie tu najnowsze fotki;) 4 tylko bo ilez mozna:eviltong:

Posted

[quote name='Matusz']http://lh3.google.com/vertobi/R8b0QvL-uKI/AAAAAAAAHRM/pPLxmQTIOag/PICT2838.jpg?imgmax=640

smaczny kijuszek :loveu::loveu:
skad wiesz? jadles? :diabloti:
[quote name='Justa']no ba ! wyczekiwałam z białą chusteczką w oknie ! :evil_lol:

juz jestem, spokojnie, wsyztsko bedzie dobrze..

:eviltong:

[quote name='malawaszka']:loveu: można więcej można :mad:

codziennie patrze z przerazeniem na licznik zdjec w moim lustekrku wiec sie ograniczam:diabloti: liczy sie jakosc, nie ilosc:eviltong:

Posted

LeCoyotte napisał(a):

codziennie patrze z przerazeniem na licznik zdjec w moim lustekrku wiec sie ograniczam:diabloti: liczy sie jakosc, nie ilosc:eviltong:

weź nawet mi nie mów :mad: raz kiedyś pomyślałam o tym - przestraszyłam się, ze mi się zużyje, a potem zapomniałam i dalej pstryk pstryk pstryk :evil_lol: to jedyne co mnie całkowicie wyłącza i odstresowuje po ciężkich dniach pracy więc trudno się mówi - i pstryka się dalej :evil_lol: a w ogóle to jest jakiś licznik ogólny?? w moim też???:-o:lol:

HA!!! Kropka 2666 moja :laola:

Posted

[quote name='malawaszka']weź nawet mi nie mów :mad: raz kiedyś pomyślałam o tym - przestraszyłam się, ze mi się zużyje, a potem zapomniałam i dalej pstryk pstryk pstryk :evil_lol: to jedyne co mnie całkowicie wyłącza i odstresowuje po ciężkich dniach pracy więc trudno się mówi - i pstryka się dalej :evil_lol: a w ogóle to jest jakiś licznik ogólny?? w moim też???:-o:lol:

ja sie juz kontroluje odkad zobaczylem 2000 klapniec;) w kazdym aparacie jest, trzeba cos pogrzebac w ustawieniach (najlepiej wg instrukcji)

HA!!! Kropka 2666 moja :laola:

szczesciara:diabloti:

[quote name='Justa']Eee tam.. matematycy się znaleźli :diabloti: Dawaj fotki, nie marudź ! :p

jutro:diabloti: