Justa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='LeCoyotte']Nie ma to jak oko specjalistki:loveu: Nikkor 80-200/2.8:loveu: Opowiedz coś więcej - fajny niefajny? Bo ja sie przymierzam do kupienia tele w końcu.. A no tupecik:evil_lol: Zrobiłem jej takie coś, bo taka ogolona na prawie łyso głowa do najpiękniejszych nie należy:eviltong: Kojotku wyrwij jej ten tupecik, to odrośnie czarnuśka ;) Quote
LeCoyotte Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Doginka']Super czarnuszka, tylko ten ogon:mdleje: Ogonek celowy, już pisałem sto razy:diabloti: [quote name='Justa']Opowiedz coś więcej - fajny niefajny? Bo ja sie przymierzam do kupienia tele w końcu.. Kojotku wyrwij jej ten tupecik, to odrośnie czarnuśka ;) Mam męczyć pieseczka? Już jej nawet szyjki nie skubię całej tylko ciacham maszynką, bo ją to boli. Niech sobie ma srebrną:) [quote name='ariss']i ja też czekam na opinie o obiektywie:) Napiszę, ale jutro, jeśli pozwolicie:cool3: misiek hop do patyczka;) Patyczkowy potór. Z patyczkami się nie patyczkuje. Nigdy. Aż wióry lecą. Quote
Justa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 No jak uważasz oczywiście, ale powiem Ci, że odkąd zaczęłam Galinę rwać właściwie całą, to włos wychodzi coraz łatwiej. No i co ważne usuwasz to, co nie może samo wypaść, więc to na pewno dla dobra skóry ;) JUŻ JEST JUTRO ! CZEKAMY :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Justa']No jak uważasz oczywiście, ale powiem Ci, że odkąd zaczęłam Galinę rwać właściwie całą, to włos wychodzi coraz łatwiej. No i co ważne usuwasz to, co nie może samo wypaść, więc to na pewno dla dobra skóry ;) JUŻ JEST JUTRO ! CZEKAMY :diabloti: Dzięki za przypomnienie, że jutro to już dziś!:diabloti: Rok temu wyskubałem jej trochę główki ale nic to nie zmieniło. Tylko pieska szkoda, każdy pojedynczy cienki wyrwany włosek ją boli. A obiektyw... jest świetny;) Optycznie ostry od pełnej dziury, a po przymknięciu to już bajka;) Kontrast, kolory lepsze niż w sigmie 70-200. AF - bez limitera dość wolny na mojej puszcze, ale z limiterem od ok 2,5 metra jest nawet szybki. Na D300 i serii profesjonalnej podobno śmiga jak AF-s. Mimo że AF jest wolny, to jest bardzo pewny, żadnego podostrzania tak jak w sigmach. Żadnych problemów z BF/FF. Z telekonwerterem 2x tamrona (manualny) też nieźle sobie radzi - na 2.8 trochę nieostry (ale ostrzejszy od sigmy 135-400, którą chyba sprzedam), ale od f/4 bardzo pozytywnie mnie zaskoczył;) No i jedna ważna rzecz - jakość, jakość i jeszcze raz jakość:loveu: Przeżyje niejedną sigmę;) w końcu to Nikkor z najwyższej półki. Jedyne co mi w nim brakuje to mocowanie statywowe, a przeszkadza - waga;) Parę fotek z Katowic - robione tym nikkorem Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/katowicecacib2010/f461024f.jpg hahaha ufoki!!! zazdroszczę sprzętu!! wow! ale w koncu tamron czy nikkor? bo wydawało mi się, że wczesniej pisałeś tamron? czy muszę zmienić jednak lekarza? :lol: edit: zerknęłam wyżej... szukam nowego lekarza :lol: Quote
Justa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nie widzę połowy fotek :placz: Huhuhuuu to chyba będę musiała mu się bliżej przyjżeć.. [quote name='malawaszka'] ale w koncu tamron czy nikkor? bo wydawało mi się, że wczesniej pisałeś tamron? czy muszę zmienić jednak lekarza? :lol: edit: zerknęłam wyżej... szukam nowego lekarza :lol:[/QUOTE] Waszko nie przejmuj się.. ja nawet nie zarejestrowałam momentu, kiedy się Kojot dorobił Nikona, wciąż żyłam w przeświadczeniu, że ma Minoltę :mdleje: Quote
Unbelievable Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 a ja nie wiem czemu nie zarejestrowałam że było edytowane :evil_lol: fotki suuuper :mdleje: jak na takie warunki... Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/katowicecacib2010/f7a846c8.jpg aaaa CUDNA!!!!!! boska fotka!!!!!! Quote
bognik Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='LeCoyotte']Nikkor 80-200/2.8[/QUOTE] Mnie też te zdjęcia podpadały, nawet gdy oglądałam je w telefonie :lol: Gratuluję zakupu ,,kawałka" solidnego szkła! Quote
ariss Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 a ja jestem na Ciebie zła!!!!!!!!!!! Byłeś w Katowicach!!!!! Czemu ja nic o tym nie wiedziałam:-( Quote
betty_labrador Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/katowicecacib2010/ebca6f23.jpg Tobi co to za pies? cao serra de estrella? piekne zdjecia w ogole :loveu: Quote
eria Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='betty_labrador']http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/katowicecacib2010/ebca6f23.jpg Tobi co to za pies? cao serra de estrella? a to nie leonberger najnormalniejszy ? Quote
LeCoyotte Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='BBeta']Wszystkiego najlepszego! :Rose: [quote name='ariss']najlepszego Dziękuję:) [quote name='eria']a to nie leonberger najnormalniejszy ? oczywiście, najnormalniejszy leo;) [quote name='ariss']a ja jestem na Ciebie zła!!!!!!!!!!! Byłeś w Katowicach!!!!! Czemu ja nic o tym nie wiedziałam:-( nie mam nic na usprawiedliwienie:roll: [quote name='Justa']Huhuhuuu to chyba będę musiała mu się bliżej przyjżeć.. przyglądaj się, bo warto:) Chyba, że wolisz stałkę, to 180/2.8 - jest jeszcze lepszy, ale chyba nie jest demonem szybkości. Waszko nie przejmuj się.. ja nawet nie zarejestrowałam momentu, kiedy się Kojot dorobił Nikona, wciąż żyłam w przeświadczeniu, że ma Minoltę :mdleje: niedługo będzie rok, odkąd sama się pytałaś:diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/104722-Czarna-Samba-sznupkowa-galeria?p=12405250&viewfull=1#post12405250 [quote name='Unbelievable']a ja nie wiem czemu nie zarejestrowałam że było edytowane :evil_lol: fotki suuuper :mdleje: jak na takie warunki... Nawet nieźle sobie poradził, choć czasy rzędu 1/200 to jednak za długo [quote name='bognik']Mnie też te zdjęcia podpadały, nawet gdy oglądałam je w telefonie :lol: Gratuluję zakupu ,,kawałka" solidnego szkła! To jest KAWAŁ szkła:evil_lol: ale dobrze, że to nie 300/2.8;) ;) Quote
betty_labrador Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 a moze :D ja to sie dopatruje niewiadomo czego ;) ale ten powożący fajny :D :lol: Quote
betty_labrador Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 sory ale cos nie daje mi spokoju ten pies ;) a to cao de serra de estrella i leonberger Moge sie mylic oczywiscie, tylko poprostu nie jestem przekonana, a pytales wlascicieli? jesli tak to juz nie bede miec wątpliwosci :) Quote
Justa Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='LeCoyotte']niedługo będzie rok, odkąd sama się pytałaś:diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/104722-Czarna-Samba-sznupkowa-galeria?p=12405250&viewfull=1#post12405250 :mdleje: mam prawie 22 lata i zaawansowaną amnezję :placz: Quote
anetta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Grzywki piękne :mdleje: MI też ten pies nie wygląda na leona :niewiem: Nie ta głowa. Hhahhahahaa, powożący LOOOL Najlepsiejszego!! :multi::tort: Quote
Unbelievable Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='betty_labrador']sory ale cos nie daje mi spokoju ten pies ;) [/QUOTE] a był w ogóle taki na wystawie? Quote
Recommended Posts