Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte napisał(a):
chyba tylko Ty to widzisz:evil_lol:

No przecież nie tylko ja:razz:

Znowu mnie powaliły szczygiełki i glistolinda, czyli liszka:crazyeye::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

oo w końcu zobaczyłam jak wygląda bazant :evil_lol: u mnie jest ich pełno.. ale moja Anata wyczuwa je dużo wcześniej niż ja.. i tylko znam bażanci krzyk :mad:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Justa']Sambinka piękna.. :) Czemu nas tak zaniedbujesz ze zdjęciami?

prawie w ogóle nie robię zdjęć od jakiegoś czasu... taki hmm odwyk:diabloti: a jak już zrobię to siedzą sobie w aparacie, jakoś nie mam weny żeby je ruszyć stamtąd;)
Jutro postaram się ufocić Sambika to zobaczycie sobie jak ją zrobiłem (chyba coraz lepiej mi idzie i co raz bardziej mi brakuje dobrych nożyczek, degażówek i maszynki:evil_lol:), tylko muszę ją wykąpać, bo wszędzie pełno błota, a w konsekwencji na niej też więc nie wygląda to reprezentacyjnie:roll:;)

Posted

[quote name='malawaszka']oko

kurde muszę coś dopisać żeby wysłało :lol:

wystarczy spacji_cała_masa chyba że na nowej dogo już to nie działa... nawet nie zdziwiłbym się

jeszcze z kościanej serii

Posted

Oooooooo, a ja przez bana takich pięknych fot nie mogłabym obejrzeć:crazyeye::loveu: Ufff, jak dobrze wrócić na dogo...:multi:
Jak się robi takie super foty powiększonego łepulca? - no jak te pieski z serii, takie szczeniaki, nie umiem wytłumaczyć o co mi chodzi, ale Ty jesteś mądry, to się domyślisz pewnie:diabloti::razz:

Posted

[quote name='Doginka']Oooooooo, a ja przez bana takich pięknych fot nie mogłabym obejrzeć:crazyeye::loveu: Ufff, jak dobrze wrócić na dogo...:multi:
Jak się robi takie super foty powiększonego łepulca? - no jak te pieski z serii, takie szczeniaki, nie umiem wytłumaczyć o co mi chodzi, ale Ty jesteś mądry, to się domyślisz pewnie:diabloti::razz:

musisz robić na krótkiej ogniskowej (tutaj było 20mm) i z bliska

[quote name='anetta']Fantasyczne zdjęcia :loveu::loveu:

O to to to http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/wrzesien%202009/3913d786.jpg :mdleje: :loveu:

Szczygła to ja jeszcze nie widziałam....:-(

a strzyżyka widziałaś?:lol: będzie później, a na razie jesienny listek na zachętę;)