LeCoyotte Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='Unbelievable']czy to ja mam znowu źle ustawiony monitor, czy kwiatek jest ewidentnie przepalony?:razz: http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/sierpien%202009/50e7734e.jpg :loveu: aleś wypatrzyła:diabloti: przepalony całkowicie;) brakło mi miejsca na karcie i strzelałem w jpegu - w rawie byłby nieprzepalony [quote name='ariss']http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/sierpien%202009/d8142d2c.jpg super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! unuń tylko to coś pod kwiatem i jest:loveu::loveu::loveu: nawet nie zauważyłem tego czegoś:evil_lol: to w sumie takie zwykłe pstryki;) ale jak się podoba to super:p znów trochę wróciłem do rysunku (egipski mau) kot w 3 minuty:lol: pies w 5min;) pies w 200min:p (płochacz holenderski) następny kot się rysuje:cool1: --- Jeśli ktokolwiek wie gdzie na śląsku sprzedają buty Chiruca (szczególnie model Rigida) to byłbym wdzięczny za info:cool1: Quote
malawaszka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 LeCoyotte napisał(a): Jeśli ktokolwiek wie gdzie na śląsku sprzedają buty Chiruca (szczególnie model Rigida) to byłbym wdzięczny za info:cool1: na necie są :p Quote
Justa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 malawaszka napisał(a):na necie są :p nono Kojotku, idź do neta zmierzyć :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Justa napisał(a):nono Kojotku, idź do neta zmierzyć :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: dzięki, jednak wolałbym przymierzyć w realu:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 LeCoyotte napisał(a)::roflt::roflt::roflt: dzięki, jednak wolałbym przymierzyć w realu:evil_lol: w realu ich nie sprzedają :diabloti: Quote
Justa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 LeCoyotte napisał(a)::roflt::roflt::roflt: dzięki, jednak wolałbym przymierzyć w realu:evil_lol: w domu przymierzysz, jak już przyjdą z wirtualnej przestrzeni :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='ariss']dawaj foty....bo czekam i czekam:eviltong: a Ty ciągle czekasz na kolejne, a jak juz są to się nie podobają:mad::eviltong: [quote name='malawaszka']w realu ich nie sprzedają :diabloti: :evil_lol: [quote name='Justa']w domu przymierzysz, jak już przyjdą z wirtualnej przestrzeni :eviltong: no jasne:evil_lol: jakby wysyłali za darmo to czemu nie [quote name='betty_labrador']kooikerhondje jest fajny :p dzięki;) (a nie lepiej po polskiemu płochacz?:diabloti:) Niedawno kupiłem sobie maszynkę do strzyżenia. Wczoraj użyłem pierwszy raz - suuper działała, w końcu zero zacinania jak to było w starej, fajnie się nią pracuje;) strzygę sobie strzygę aż tu nagle maszynka sie po prostu rozleciała:roll::angryy: Pękło coś przy śrubie (jedynej trzymającej obudowę w całości) no i teraz mam maszynke w dwóch częściach. Nie działa ani trochę. Niby jest na gwarancji, ale ciekawe czy uznają, bo wiadomo jak to jest z tymi gwarancjami - zawsze wina użytkownika, a producent jest święty;) I coś nie widzi mi się jeszcze za przesyłkę dopłacać 20zł razy dwa. ____ Quote
malawaszka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ale fajne te fotki :klacz: a co to za maszynka taka trwała? :crazyeye::angryy: Quote
Justa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ja na moją machinę nieco wybuliłam, ale działa póki co bez zarzutu.. :roll: To też pewnie zależy od producenta z tymi gwarancjami. Quote
LeCoyotte Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Justa']Ja na moją machinę nieco wybuliłam, ale działa póki co bez zarzutu.. :roll: To też pewnie zależy od producenta z tymi gwarancjami. a ja nie chciałem bulić to teraz mam.. atrakcje:evil_lol: w końcu nie potrzebuję czegoś superprofesjonalnego, do jednego psa od czasu do czasu:roll: moc niezapomnianych wrażeń sponsorowała maszynka GTS-888 :errrr: Quote
ariss Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 no tak od zawsze mówie że robisz obleśne foty:mdleje: a te ostatnie to najlepszy przykład:mdleje::mdleje::mdleje: Quote
LeCoyotte Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='ariss']no tak od zawsze mówie że robisz obleśne foty:mdleje: wiem że nie:loveu:;) ostatnia na dziś;) Quote
anetta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :mdleje: Prosiak....:evil_lol: Genialny :loveu::loveu: http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/lipiec%202009/_DSC2665_640.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Niedawno byłem w Sudetach (dokładniej góry Stołowe i masyw Śnieznika) no i z racji tego trochę górskich fotek:cool3: zalew w Radkowie (przy szlaku na szczeliniec miały być fajne wodospady, ale suche:shake:) widok z Ptaka na Szczeliniec na przełęczy Sokołowskiej pogoniło mnie coś takiego:evil_lol: to było ostatnie zdjęcie z tego miejsca - tupnęła nogą i wio na mnie:evil_lol: Wilczy Potok na razie tyle;) Jak mi się uda wgrać to filmik z Sambą będzie:cool1: Quote
ariss Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 no to ja czekam na filmik, bo Samby cos tu zdecydowanie za mało:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 w górkach byłem bez Samby, więc jej braki tutaj postaram się uzupełnić w tym tygodniu;) na początku nauki bardzo machała ogonem będąc w stanie zdechnięcia:evil_lol: już nie macha wideo-0003.flv video by vertobi - Photobucket Quote
Unbelievable Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 pies który zdycha jak gram :placz::loveu: Quote
tangerine74 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Szczeliniec tez ogladałam w te wakacje:loveu:, ale z lotu... autobusu ;) Ech... teskno mi do Ladka Zdroju i okolic. Ale nic to! Od soboty będe w Tatrach :multi: Niestety tam psów nie wpuszczają :angryy: Quote
eria Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/sierpien%202009/3875edd0.jpg wow :crazyeye::loveu::mdleje::mdleje: Quote
malawaszka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 LeCoyotte napisał(a):Niedawno byłem w Sudetach (dokładniej góry Stołowe i masyw Śnieznika) no i z racji tego trochę górskich fotek:cool3: pogoniło mnie coś takiego:evil_lol: to było ostatnie zdjęcie z tego miejsca - tupnęła nogą i wio na mnie:evil_lol: hahahahaha :roflt: tangerine74 napisał(a):Szczeliniec tez ogladałam w te wakacje:loveu:, ale z lotu... autobusu ;) Ech... teskno mi do Ladka Zdroju i okolic. Ale nic to! Od soboty będe w Tatrach :multi: Niestety tam psów nie wpuszczają :angryy: no następna - kurcze no a ja nie mogę się nigdzie ruszyć w tym roku :placz: mam jeszcze nadzieję, na jakiś jesienny wyjazd - tylko nadzieja mi pozostała :evil_lol: Quote
ariss Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 malawaszka napisał(a):hahahahaha :roflt: no następna - kurcze no a ja nie mogę się nigdzie ruszyć w tym roku :placz: mam jeszcze nadzieję, na jakiś jesienny wyjazd - tylko nadzieja mi pozostała :evil_lol: ale Ty masz lepiej w tym roku niż my wszyscy:eviltong: WYPROWADZIŁAŚ SIĘ NA WIEŚ:loveu::loveu::loveu::loveu: do swojego własnego domku:loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ariss napisał(a):ale Ty masz lepiej w tym roku niż my wszyscy:eviltong: WYPROWADZIŁAŚ SIĘ NA WIEŚ:loveu::loveu::loveu::loveu: do swojego własnego domku:loveu::loveu::loveu: Wasiu, Ty masz gospodarstwo agroturystyczne nie ruszajac się z domu :loveu: Pomyśl o tym pakowaniu, o myśleniu, czy wzięłaś wszystko, o wielogodzinnej podóży samochodem, o rozładowywaniu tego co zabrałaś.. DRAMAT :diabloti: Quote
Recommended Posts