Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']czy to ja mam znowu źle ustawiony monitor, czy kwiatek jest ewidentnie przepalony?:razz:

http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/sierpien%202009/50e7734e.jpg :loveu:

aleś wypatrzyła:diabloti:
przepalony całkowicie;) brakło mi miejsca na karcie i strzelałem w jpegu - w rawie byłby nieprzepalony

[quote name='ariss']http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/sierpien%202009/d8142d2c.jpg

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

unuń tylko to coś pod kwiatem i jest:loveu::loveu::loveu:

nawet nie zauważyłem tego czegoś:evil_lol: to w sumie takie zwykłe pstryki;) ale jak się podoba to super:p

znów trochę wróciłem do rysunku

(egipski mau)

kot w 3 minuty:lol:

pies w 5min;)

pies w 200min:p (płochacz holenderski)

następny kot się rysuje:cool1:

---
Jeśli ktokolwiek wie gdzie na śląsku sprzedają buty Chiruca (szczególnie model Rigida) to byłbym wdzięczny za info:cool1:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:
dzięki, jednak wolałbym przymierzyć w realu:evil_lol:

w domu przymierzysz, jak już przyjdą z wirtualnej przestrzeni :eviltong:

Posted

[quote name='ariss']dawaj foty....bo czekam i czekam:eviltong:

a Ty ciągle czekasz na kolejne, a jak juz są to się nie podobają:mad::eviltong:

[quote name='malawaszka']w realu ich nie sprzedają :diabloti:
:evil_lol:
[quote name='Justa']w domu przymierzysz, jak już przyjdą z wirtualnej przestrzeni :eviltong:

no jasne:evil_lol: jakby wysyłali za darmo to czemu nie

[quote name='betty_labrador']kooikerhondje jest fajny :p

dzięki;) (a nie lepiej po polskiemu płochacz?:diabloti:)

Niedawno kupiłem sobie maszynkę do strzyżenia. Wczoraj użyłem pierwszy raz - suuper działała, w końcu zero zacinania jak to było w starej, fajnie się nią pracuje;) strzygę sobie strzygę aż tu nagle maszynka sie po prostu rozleciała:roll::angryy: Pękło coś przy śrubie (jedynej trzymającej obudowę w całości) no i teraz mam maszynke w dwóch częściach. Nie działa ani trochę. Niby jest na gwarancji, ale ciekawe czy uznają, bo wiadomo jak to jest z tymi gwarancjami - zawsze wina użytkownika, a producent jest święty;) I coś nie widzi mi się jeszcze za przesyłkę dopłacać 20zł razy dwa.

____

Posted

[quote name='Justa']Ja na moją machinę nieco wybuliłam, ale działa póki co bez zarzutu.. :roll: To też pewnie zależy od producenta z tymi gwarancjami.

a ja nie chciałem bulić to teraz mam.. atrakcje:evil_lol: w końcu nie potrzebuję czegoś superprofesjonalnego, do jednego psa od czasu do czasu:roll:
moc niezapomnianych wrażeń sponsorowała maszynka GTS-888 :errrr:

Posted

Niedawno byłem w Sudetach (dokładniej góry Stołowe i masyw Śnieznika) no i z racji tego trochę górskich fotek:cool3:

zalew w Radkowie (przy szlaku na szczeliniec miały być fajne wodospady, ale suche:shake:)

widok z Ptaka na Szczeliniec

na przełęczy Sokołowskiej pogoniło mnie coś takiego:evil_lol: to było ostatnie zdjęcie z tego miejsca - tupnęła nogą i wio na mnie:evil_lol:

Wilczy Potok

na razie tyle;)

Jak mi się uda wgrać to filmik z Sambą będzie:cool1:

Posted

Szczeliniec tez ogladałam w te wakacje:loveu:, ale z lotu... autobusu ;)
Ech... teskno mi do Ladka Zdroju i okolic. Ale nic to! Od soboty będe w Tatrach :multi: Niestety tam psów nie wpuszczają :angryy:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
Niedawno byłem w Sudetach (dokładniej góry Stołowe i masyw Śnieznika) no i z racji tego trochę górskich fotek:cool3:
pogoniło mnie coś takiego:evil_lol: to było ostatnie zdjęcie z tego miejsca - tupnęła nogą i wio na mnie:evil_lol:

hahahahaha :roflt:

tangerine74 napisał(a):
Szczeliniec tez ogladałam w te wakacje:loveu:, ale z lotu... autobusu ;)
Ech... teskno mi do Ladka Zdroju i okolic. Ale nic to! Od soboty będe w Tatrach :multi: Niestety tam psów nie wpuszczają :angryy:

no następna - kurcze no a ja nie mogę się nigdzie ruszyć w tym roku :placz: mam jeszcze nadzieję, na jakiś jesienny wyjazd - tylko nadzieja mi pozostała :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahahaha :roflt:

no następna - kurcze no a ja nie mogę się nigdzie ruszyć w tym roku :placz: mam jeszcze nadzieję, na jakiś jesienny wyjazd - tylko nadzieja mi pozostała :evil_lol:

ale Ty masz lepiej w tym roku niż my wszyscy:eviltong:

WYPROWADZIŁAŚ SIĘ NA WIEŚ:loveu::loveu::loveu::loveu:

do swojego własnego domku:loveu::loveu::loveu:

Posted

ariss napisał(a):
ale Ty masz lepiej w tym roku niż my wszyscy:eviltong:

WYPROWADZIŁAŚ SIĘ NA WIEŚ:loveu::loveu::loveu::loveu:

do swojego własnego domku:loveu::loveu::loveu:

Wasiu, Ty masz gospodarstwo agroturystyczne nie ruszajac się z domu :loveu:
Pomyśl o tym pakowaniu, o myśleniu, czy wzięłaś wszystko, o wielogodzinnej podóży samochodem, o rozładowywaniu tego co zabrałaś.. DRAMAT :diabloti: