Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Unbelievable']Jaszczurka to Podarcis muralis czyli jaszczurka murowa :loveu: w Polsce hodowane w terrariach :cool3:

Tam gdzie byłem, one same się hodują na ścianach;) Niestety nie mam więcej ich zdjęć, ciągle jakoś czasu nie było:roll:

[quote name='betty_labrador']http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/lipiec%202009/_DSC2682_640.jpg
a to z ciekawosci spytam- czy to jest motyl udający osę?
nie, to słoń udający konika morskiego:eviltong::diabloti: nie wiem co tooo;) z boku wygląda tak

[quote name='Agappe']hah to zdjęcie wygląda jak fotomontarz ;)

cudnie jak zwykle :loveu: miło się patrzy na takie zdjęcia :)

rzeczywiście wygląda jak wklejone i powielone;)

jakieś tam motylki itp

Posted

[quote name='Doginka']Jak to nie wiesz?:cool3: Przecież napisałeś, że "to słoń udający konika morskiego":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak zwykle piękne foty:loveu:

dla pewności czy to słoń, poczekajmy może na erię, ta będzie wiedzieć:diabloti:

[quote name='tangerine74']Fotki winnicowo-polne genialne :loveu:
Za to lesna sciezka - CUD :crazyeye: Marzę o takiej fototapecie w sypialni.
:p
marzysz o takiej? Chyba o lepszej jednak co?:razz:
[quote name='BBeta']http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/lipiec%202009/_DSC2628_640.jpg

Twój prosiak? :loveu:

nie;)
ale bardzo fotogeniczny:razz:

Posted

Lesna fototapeta do sypialni mogłaby byc lepsza tylko, gdyby był na niej jeszcze maleńki spieniony potoczek:p

Prosiaczek fajowy. Bardzo podoba mi sie idea portretów odnoskowych :loveu: Najpierw krówki były, teraz prosiaczki. To jakis cykl fotografii "wieś polska" ?

Posted

[quote name='tangerine74']Lesna fototapeta do sypialni mogłaby byc lepsza tylko, gdyby był na niej jeszcze maleńki spieniony potoczek:p

Prosiaczek fajowy. Bardzo podoba mi sie idea portretów odnoskowych :loveu: Najpierw krówki były, teraz prosiaczki. To jakis cykl fotografii "wieś polska" ?

oo dobry pomysł, poszukam takiej:cool3:;)
Takie fotki odnoskowe robione z bliska szerokim kątem trudno się robi, bo trzeba się prawie nadziać na nos modela:lol: a one nie zawsze chcą współpracować. Ale póki co zdjęcia się zbierają i na koniec roku może coś się uda z nich sklecić:p

[quote name='Doginka']Świnka przesłodka:loveu::loveu::loveu: Uwielbiam Twoje foty robione z tej perspektywy:loveu::loveu::loveu:
[quote name='betty_labrador']
Piękna świnia :loveu: i zdjecia of course:loveu:

[quote name='malawaszka']aaahahahahaha jakie ta świnka ma usteczka ponętne :roflt: zarąbiste fotki!!!!!! :loveu:

no proszę jak się spodobały jej usteczka:lol:
Tosi dalsza część;)

malawaszka coś dla Ciebie:evil_lol:

---

Posted

i po miesiącu do swojej galerii powraca Samba:cool3:

Dzisiaj ją wytrymowałem i jak zwykle robiła problem ze skubaniem boków i udek:roll: Jutro dalsza część odchudzania zewnętrznej powłoki ;)

Posted

[quote name='ariss']super foty!!!choc ostatnie mi nie pasuje:eviltong:to pierwsze ZAJEFAJNE!!!!!!!!!!

[quote name='Justa']klik

cuuudo.. :mdleje: równiutkie, jak pod linijkę :cool1:
tylko brak mi góry, oj brak :placz:

:) a góra nieciekawa tam była, ale mam coś innego z tego samego pola, ale szerokim kątem robione

a to już polskie siano

zwinięte z pola jak widać:roll:

[quote name='malawaszka']http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/lipiec%202009/_DSC2651_640.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaa padłam Kojocie norrmalnie padłam!!!!!!! mój TZ Cię ukatrupi jak po którymś takim zdjęciu zapragnę mieć do całego zwierzyńca jeszcze świnkę z takimi usteczkami :loveu::loveu::loveu::evil_lol:

ja nikogo nie namawiam, ja tu tylko zdjęcia robię:cool1:
A taki prosiak nie zna litości - jak zgłodnieje w nocy, to nie ma zmiłuj:shake: :diabloti: nie da spać dopóki czegoś nie dostanie:diabloti:

mała czerwona.