LeCoyotte Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='eria']zdjęcie księzyca robi wrażenie ! Ale ja nie proszę o nie na pulpit :evil_lol: bo na pulpicie mam boskiego konia fryzyjskiego ukradzionego z digarta:loveu: bo ariss i waszka chciały mieć pulpit w 100% legalny:eviltong::evil_lol: bognik, rozmowa kwalifikacjyjna? do NG??? wiedziałem że chcą mnie przyjąć:multi::diabloti: Quote
Doginka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Siemanko, tak cichutko sobie podglądam i jak wszystkie damy tu obecne też jestem pod wrażeniem księżyca:crazyeye::loveu: Co to jest NG?:razz: Quote
bognik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Doginka napisał(a): Co to jest NG?:razz: National Geographic ;) Jak dalej będą tu takie fotki prezentowane to kto wie, czy gdzieś nie usłyszymy o Kojociku :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 siemano Doginka!:lol: dziekuję:p:lol: bognik napisał(a):National Geographic ;) Jak dalej będą tu takie fotki prezentowane to kto wie, czy gdzieś nie usłyszymy o Kojociku :eviltong: no przecież, że w NG:diabloti: i wcalę nie mam zamiaru o tym zapominać:eviltong::diabloti: Samba jest w trakcie strzyżenia:cool3: tzn. łapki i grzywka zrobione, więcej mi się nie chce:evil_lol: reszta jutro. Śmiesznie wygląda - króciutka grzywka (musiałem tak wyrównać i skrócić bo sie poruszyła w trakcie cięcia i miała wyrwę) i wieeeelka głowa:evil_lol::evil_lol: A łapki znowu mi nie wyszły:shake: Quote
LeCoyotte Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 no to razem z erią pożegnam sobie zimę;) Quote
Agappe Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 LeCoyotte napisał(a):tego chyba nie pokazywałem tu;) http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/PICT2103copy640.jpg LeCoyotte napisał(a): i jako, że jest wieczór, księżyc..:grins: http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/PICT8871_640.jpg wow rewelacyjne zdjęcia!!!!! Quote
Cybulka_m Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ty jesteś mistrzem w robieniu zdjęć! A tak w ogóle to Dzień Dobry bo jestem tu nowa;) Prześledziłam twoją galerię już prawie całą i jestem pod wrażeniem! Prawie takim jak po przeczytaniu galerii Lumpowe Historyjki :). Ps.Proszę o zdjęcia Samby!!! Quote
LeCoyotte Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Cybulka_m napisał(a):Ty jesteś mistrzem w robieniu zdjęć! A tak w ogóle to Dzień Dobry bo jestem tu nowa;) Prześledziłam twoją galerię już prawie całą i jestem pod wrażeniem! Prawie takim jak po przeczytaniu galerii Lumpowe Historyjki :). Ps.Proszę o zdjęcia Samby!!! heja:evil_lol: dzięki...:) Lumpowe Historyjki są debeściackie, im nic nie dorówna:evil_lol: ...no może Szatańska galeria:evilbat: Doginka, witam, witam w ten wiosenny wieczór:cool1: ah jak dobrze że już śniegu od dawna nie ma:cool1::diabloti: Zdjęć sambowych ni ma. ale jest takie;) jak widać, zima odfruneła:p Quote
Doginka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaa i znowu mi się zimno zrobiło:mad: - ale fotka ładniusia:loveu: Quote
Unbelievable Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 To co, wy już śniegu nie macie? :placz: Quote
LeCoyotte Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 no już od dawna nie ma:cool3: słońce świeci, ptaszki śpiewają, +15 stopni:evil_lol: i błoto:loveu:..... Quote
Unbelievable Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 LeCoyotte napisał(a):no już od dawna nie ma:cool3: słońce świeci, ptaszki śpiewają, +15 stopni:evil_lol: i błoto:loveu:..... mamooo :placz: u mnie mgła, śnieg i wiatr :angryy: Quote
eria Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ooo widzę wspólnie zimę zegnalismy :evil_lol: a coś się nam pospieszyło bo dziś już śnieg troche postraszył :shake: Quote
AsiaK69 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Nie jesteś osamotniona Tinka. U mnie też śnieg, ponuro, brak słońca i wciąż coś z nieba leci - ni to śnieg ni deszcz...co przestanie, to znów wraca i tak niezmiennie. A słońce to chyba wyniosło się całkiem. :placz: Brak energii, senność ogarnia... czekam na pogodę opisaną we wcześniejszych postach... no i na tego mojego nowego członka rodziny :lol: Quote
LeCoyotte Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 gdzie jak gdzie, ale u mnie pada wiosenny deszczyk:loveu::eviltong: .. i jest wiatr i błoto i zimno i mokro. Przed chwilą wróciłem ze spaceru, trwał niewiarygodne 5 minut - Samba zrobiła w tył zwrot i do domu:evil_lol: przecież w taką pgoodę nie będzie chodzić:roll: Quote
Doginka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A u nas nawet słonko dziś wyszło na pół godzinki:multi:.................. i za chwilę spadł na głowę deszcz:angryy: Quote
Unbelievable Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 U nas 5cm śniegu spadło... a już go prawie nie było, anwet się cieszyłam że pada DESZCZ a nie zmarznięte białe goo :cool1: Quote
fizzy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witam Kojoty i inne zwierzaki!:evil_lol: Sambę gorąco pozdrawiam i mam nadzieję że właściciel przekaże ode mnie mizianko ślicznej suni:loveu: świetne zdjęcia w galerii, gratuluje talentu Coyotte :) a piesa cudowna jak wszystkie sznupy:loveu::loveu::loveu: a co do pogody u mnie też wczoraj spadł śnieg. przekleństwo:shake: dzisiaj jest już tylko breja. ale mój pies taką pogodę lubi:evil_lol: dla niego nie ma złej pogody ani złej pory na spacer;) Quote
LeCoyotte Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 fizzy napisał(a):Witam Kojoty i inne zwierzaki!:evil_lol: Sambę gorąco pozdrawiam i mam nadzieję że właściciel przekaże ode mnie mizianko ślicznej suni:loveu: świetne zdjęcia w galerii, gratuluje talentu Coyotte :) a piesa cudowna jak wszystkie sznupy:loveu::loveu::loveu: a co do pogody u mnie też wczoraj spadł śnieg. przekleństwo:shake: dzisiaj jest już tylko breja. ale mój pies taką pogodę lubi:evil_lol: dla niego nie ma złej pogody ani złej pory na spacer;) dziękujemy:) Samba wymiziana;) Śnieg pada:roll: Ale Sambie to też wcale nie przeszkadza:cool1: Od poniedziałku Samba znowu zajada suchą karmę. Przez wcześniejsze 10 dni jadła gotowanego łososia+warzywa+ryż. Bardzo dobrze to trawiła i w ogóle super, zero reakcji alergicznej, dlatego w międzyczasie próbowałem dojść do tego co ją uczula... dostawała różne karmy w niewielkich ilościach, mięso różnego pochodzenia i inne specjały;) Reakcje bardzo różne, bo raz po jednej karmie spuchły jej uszka (bardzo lekko), a innym razem po tej samej - nie:roll: A karma na bazie łososia... Tak więc najprawdopodobniej uczula ją biały ser, a najmniejprawdopodobnie uczula ją kurczak:roll: sie pobawiłem w alergologa:evil_lol: i dalej niewiele wiem:evil_lol: chyb sie wybierzemy na testy alerg. żeby konkretnie wiedzieć, czego unikać;) I dziwne jest to, że waży 9kg (wcześniej ważyła 8,5kg) a patrząc na nią ma się wrażenie, że bardzo schudła:roll: narysowało mi się Rapera:cool1: Quote
fizzy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 tak jak pisałam na rysunkach- śliczny:loveu::loveu: ale Samba daje ci motywację do tej alergozabawy:eviltong: powinniście sie wybrać na te badania. na pewno warto się dowiedzieć:) życzę zdrowia Sambusi i niech więcej właściciela i wielbicieli nie straszy:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='LeCoyotte'] narysowało mi się Rapera:cool1: Rapcio bossssko Ci wyszedł:loveu::loveu::loveu:, tylko dlaczego podpisałeś go Tobi?:crazyeye: Kojotku, jaka jest szansa, żebym dostała rysunek i powiesiła go na honorowym miejscu na najbardziej widocznej ścianie w salonie, w nowym domku, do którego już niedługo się przeprowadzamy? I oczywiście mizianko dla Sambulki:loveu: Quote
ariss Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 na rysunku jest podpisany autor zdjęcia:evil_lol: Quote
Recommended Posts