Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka Ty z krótkowłosym psem problemu chyba nie masz:razz: jakbyś miała takie frędzle codziennie czyścić z błota:shake:

bognik cześć dziewczyny:diabloti:

eria, ariss taaak zarośnięty czarno srebrny sznup:evil_lol: ale co tam wygląd, byle był sznupiasty charakterek:diabloti:
Samba dostała zimową fryz:cool1: objawia się to krótszym włosem, ale nie tak krótkim jak na lato;) więc dalej jest zarośnięta, ale teraz jak prawdziwa dama:evil_lol: a nie jak wiejski pies stajenny:diabloti:

Odkąd dostała pierwszy zastrzyk ze sterydem, stała sie niesamowicie żarłoczna:mdleje: na dworze zjada (próbuje:cool1:) co popadnie, w domu chodzi za nami i prosi o jedzenie:roll: ale jakoś jej to juz przechodzi

Posted

[quote name='LeCoyotte']Tinka Ty z krótkowłosym psem problemu chyba nie masz:razz: jakbyś miała takie frędzle codziennie czyścić z błota:shake:

ja biorę ręczniczek i ścieram- jakieś... 3min? :evil_lol: u mnie jeszcze dochodzi zwijanie brudnej linki i płukanie jej z błocka : P

Posted

[quote name='Tinka:)']ja biorę ręczniczek i ścieram- jakieś... 3min? :evil_lol: u mnie jeszcze dochodzi zwijanie brudnej linki i płukanie jej z błocka : P

A ja biorę miskę z wodą, i po kolei wsadzam 4 łapy w międzyczasie zmieniając czarny płyn na czystą wodę, i wycieram.. 5min:cool1::evil_lol: w ekstremalnych przypadkach wanna, ale to jej na dobre wychodzi bo sie bała kiedyś wanny i kapieli, a już to całkiem dobrze znosi

ariss ni ma fot psa;)

Posted

[quote name='ariss']nie muszą być psa:eviltong:

ja myje tylko w wannie -jestem za leniwa na wymienianie wody w misce:evil_lol:

nie muszą byc psa?? ufff kamień z serca:evil_lol:
to niech będzie taka

Posted

aż mi się ciepło na serduchu zrobiło patrząc na to zdjęcie ! :loveu::loveu::loveu: ja już chcę żeby tak było zielono i pięknie...........:loveu: i owadów dużo ma być koniecznie :loveu:

Posted

ale fajowe foto:loveu:czemu nie cieszysz częściej ludzi i nie wstawiasz takich zdjęć:mad:

ja też już chce żeby tak było:loveu:ale z tymi owadami to niekoniecznie:evil_lol:jedyne co to może być dużo motylków;)much nie nawidze i ich nie chce;)a komarów tym bardziej:eviltong:

Posted

ariss napisał(a):
ale fajowe foto:loveu:czemu nie cieszysz częściej ludzi i nie wstawiasz takich zdjęć:mad:

ja też już chce żeby tak było:loveu:ale z tymi owadami to niekoniecznie:evil_lol:jedyne co to może być dużo motylków;)much nie nawidze i ich nie chce;)a komarów tym bardziej:eviltong:

AMEN :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='ariss']ale fajowe foto:loveu:czemu nie cieszysz częściej ludzi i nie wstawiasz takich zdjęć:mad:

bo już więcej chyba nie mam:lol:

I na razie nie zapowiada się na zmianę, bo znowu pada to białe g:angryy: Samba cała happy, ja niekoniecznie:evil_lol:

edit
chyba że takie cuś, ale poprzednie było lepsze

Posted

Mi też się zaraz cieplej zrobiło :loveu:

Niebo bomba ... Mam dość zimy :shake:

chyba że takie cuś, ale poprzednie było lepsze

Drugie zdjęcie wymiata :diabloti:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
nie spodziewaj sie cudów:eviltong:

e tam;)cud by się stał jak rano bym wstała a na stole leżałaby napisana praca mgr:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

a tak czekam poprostu na ładne fociszcza:loveu: