ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Justa napisał(a):eeee tam żałujesz psinie :shake: moja też kiedyś gryzła i niby byłoby ok,ale połykała to co odgryzła i to było niebezpieczne,a teraz bardzo żadko to robi:multi: Quote
LeCoyotte Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Justa napisał(a):eeee tam żałujesz psinie :shake: żałuję jej połykania drzazg? no spoko:cool1: ale nie chcę potem jej ratować u weta;) a i jeszcze ona traktuje te patyki jak JEJ własność, której nie należy aportować... na szczęście piłkę już raczej przynosi:) Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Luneta rozgryza na drzazgi ale na szczeście nie połyka - zostawia po sobie mega bałagan:evil_lol: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 przewrażliwieni jesteście i tyle :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 A Ty byś pozwoliła Gali zjadać takie drzazgi?:razz: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 LeCoyotte napisał(a):A Ty byś pozwoliła Gali zjadać takie drzazgi?:razz: kochaaaaany, ja nią dziś poszczułam weterynarza i 2 razy większego od niej psa :eviltong: więc drzazga to mały pikuś :p Quote
LeCoyotte Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Drzazgi z patyka też nią poszczujesz? Myślisz że się przestraszą?:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Justa napisał(a):kochaaaaany, ja nią dziś poszczułam weterynarza i 2 razy większego od niej psa :eviltong: a po co???? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 LeCoyotte napisał(a):Drzazgi z patyka też nią poszczujesz? Myślisz że się przestraszą?:evil_lol: ona teraz trzęsie miastem !!! :razz::cool1: malawaszka napisał(a):a po co???? :hmmmm: :evil_lol: no jak to? teraz ją rozmnożę i będą szczeniaki z cudowna psychiką :loveu: Quote
ariss Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jak tam mój rysunek:razz:już się nie moge doczekać:multi: Justa nie chce wstawiać swojego zaroślaka,a ja tu odkopałam coś takiego http://lh6.google.com/vertobi/Rg6h7EM_FsI/AAAAAAAAA1w/a8cUP3pK3DI/IMG_9330.jpg?imgmax=640 przecież zarośnięty sznup jest przekochany:loveu: Quote
Justa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ariss napisał(a):jak tam mój rysunek:razz:już się nie moge doczekać:multi: Justa nie chce wstawiać swojego zaroślaka,a ja tu odkopałam coś takiego http://lh6.google.com/vertobi/Rg6h7EM_FsI/AAAAAAAAA1w/a8cUP3pK3DI/IMG_9330.jpg?imgmax=640 przecież zarośnięty sznup jest przekochany:loveu: buahahha do takiego stanu jeszcze Galiny nie doprowadziłam :lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ja to jestem ciekawa po kim/czym Samba ma takie jedwabiste włoski :-o Quote
LeCoyotte Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 ariss napisał(a):jak tam mój rysunek:razz:już się nie moge doczekać:multi: Justa nie chce wstawiać swojego zaroślaka,a ja tu odkopałam coś takiego http://lh6.google.com/vertobi/Rg6h7EM_FsI/AAAAAAAAA1w/a8cUP3pK3DI/IMG_9330.jpg?imgmax=640 przecież zarośnięty sznup jest przekochany:loveu: hahahaha skąd Ty to odkopałaś:crazyeye::evil_lol: Zdjęcie chyba z marca, a wtedy to jest mega włochata, taki misiek:loveu::evil_lol: Rysunek wysłałem wczoraj, więc powienien niedługo być:cool3: malawaszka napisał(a):ja to jestem ciekawa po kim/czym Samba ma takie jedwabiste włoski :-o po mamusi i tatusi:diabloti: co on mi położył na plecach?!:shake: attack!!:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 BRY :cool3: LeCoyotte napisał(a):http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/wrzesien/PICT6561x640.jpg hahaha, extra :evil_lol: :lol: :cool3: LeCoyotte napisał(a):Akurat patrzała w górę co robila??? :evil_lol: LeCoyotte napisał(a):http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/wrzesien/PICT6595x640.jpg łoooo ludzie ile ona ma tego klaka na sobie, wez jej to poscinaj :eviltong: malawaszka napisał(a):Luneta rozgryza na drzazgi ale na szczeście nie połyka - zostawia po sobie mega bałagan:evil_lol: haha Nafulka moja robi tak samo i potem wszedzie mnostwo drzazg :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ka-Vanga napisał(a): co robila??? :evil_lol: łoooo ludzie ile ona ma tego klaka na sobie, wez jej to poscinaj :eviltong: jak to co robiła:diabloti: patrzała swoimi patrzałkami:lol: Kłaków to ma za dużo, jakoś szybko jej odrosło, albo ten czas tak szybko leci:hmmmm: pewnie dzisiaj się za to zabiorę Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 LeCoyotte napisał(a):jak to co robiła:diabloti: patrzała swoimi patrzałkami:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: LeCoyotte napisał(a):Kłaków to ma za dużo, jakoś szybko jej odrosło, albo ten czas tak szybko leci:hmmmm: pewnie dzisiaj się za to zabiorę nio obetnij, obetnij, ja wczoraj krociutko obcielam Nafule i teraz nie przynosi tyle piachu ;) Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ka-Vanga napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nio obetnij, obetnij, ja wczoraj krociutko obcielam Nafule i teraz nie przynosi tyle piachu ;) heeh Samba akurat popiasku nie lata, ale za to przynosi liście, patyki i gałęzie:loveu::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Samba właśnie skończyła jeść kość, którą dostała w październiku.. (tak tak, 2007) :mdleje: Ka-Vanga napisał(a): nio obetnij, obetnij, ja wczoraj krociutko obcielam Nafule i teraz nie przynosi tyle piachu ;) przyciąłem firane:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 tak długo się czaiła z jej zjedzeniem, był to jej największy skarb, a etraz ja pożarła w ciągu godziny:roll: trzeba zrobić pogrzeb kości, zostało troche zwłok:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ooo Luna też tak miała dopóki nie pojawił się Bolo a teraz Pepa - bo oni to sprzątają szybciutko :lol: Quote
karja Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 LeCoyotte napisał(a):tak długo się czaiła z jej zjedzeniem, był to jej największy skarb, a etraz ja pożarła w ciągu godziny:roll: trzeba zrobić pogrzeb kości, zostało troche zwłok:diabloti: jak można zjeść swój własny skarb??:shake::cool1: buhhaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ariss napisał(a):zawrotna prętkość:evil_lol: to od prętkowania? :turn-l: :evil_lol: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 malawaszka napisał(a):to od prętkowania? :turn-l: :evil_lol: błahahahhaha....no tak ja i moje błędy:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts