LeCoyotte Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Ka-Vanga']A teraz sie przyznaj jak to robisz (mam nadzieje, ze nie pisales wczesniej :evil_lol:), bo ja tez chce tak umiec :evil_lol:. w gimpie to się nazywa Odcień i nasycenie, oprócz tego kilka innych szczegółow (mieszanie warstw, krzywe itp), żeby sama Samba nie zaróżowiła się;) [quote name='malawaszka']NO! czerwony jest wporzo:loveu: [quote name='anetta']O nieee, różowy, nie, nie, nie :lol::lol::lol: Czerwień to jest to :p Trawke to i moje skubią, najlepsza jest świeża i zieloniutka :loveu: [quote name='basia bonnie']Czarna na czerwonym - rewelacja! :loveu: :loveu: :loveu: :thumbs: red the best:loveu: ten róż to była landrynkowa prowokacja:eviltong: [quote name='bognik']Dzień dobry! Od dawna tu zaglądam, fotki są super :-) hej Bognik! :multi: miło Cię tu widzieć;) Śliczna :loveu: Więcej, więcej takich zdjęć! ;) Pozdrawiam! dzięki;) z tamtej sesji jeszcze jedno mam, ale niedługo bedą następne:diabloti: Quote
ariss Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ja chce w zieleni!!!!!!!!!!!!Będzie najładniejsze:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='malawaszka']ale ładne :loveu::loveu::loveu: [quote name='anetta']Oj, tak :loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='gassira']ja chce w zieleni!!!!!!!!!!!!Będzie najładniejsze:diabloti: :diabloti: Quote
ariss Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ooooooooooo matko o trochę innym odcieniu myślałam:diabloti::eviltong: ten jest lekko wstrząsowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 gassira napisał(a): ten jest lekko wstrząsowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: delikatnie powiedziane:diabloti::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 gassira napisał(a):ooooooooooo matko o trochę innym odcieniu myślałam:diabloti::eviltong: ten jest lekko wstrząsowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: LeCoyotte napisał(a):delikatnie powiedziane:diabloti::evil_lol: To ja się wyrażeę bardziej dosadnie - O matko jaka oczojebna zieleń:crazyeye::evil_lol::evil_lol:, ale Samba śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
tangerine74 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jeśli to na zamówienie ;) to poproszę w DELIKATNYM pomarańczu :p Jestem nałogowcem - nie przechodze obok Twoich posów bez kropkniecia :lol: Quote
ariss Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 tangerine74 napisał(a):Jeśli to na zamówienie ;) to poproszę w DELIKATNYM pomarańczu :p Jestem nałogowcem - nie przechodze obok Twoich posów bez kropkniecia :lol: uważaj o co prosisz bo ten pomarańcz to dopiero będzie "powalający":evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 http://img398.imageshack.us/img398/7807/pict3669ziel640gh9.jpg lekkko z tyłu ma doopkę zieloną:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 LeCoyotte napisał(a):w gimpie to się nazywa Odcień i nasycenie, oprócz tego kilka innych szczegółow (mieszanie warstw, krzywe itp), żeby sama Samba nie zaróżowiła się;) juz mi troche Justa nawkladala do lebka na ten temat ;) :cool3: Quote
bognik Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='LeCoyotte'] hej Bognik! :multi: miło Cię tu widzieć;) dzięki;) z tamtej sesji jeszcze jedno mam, ale niedługo bedą następne:diabloti: http://img81.imageshack.us/img81/6862/pict3696640xm2.jpg Cześć, cześć :multi: Świetne zdjęcie, ciekawe kiedy to 'niedługo' nastąpi? :siara: :diabloti: Pozdrawiam! Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Doginka napisał(a):To ja się wyrażeę bardziej dosadnie - O matko jaka oczojebna zieleń:crazyeye::evil_lol::evil_lol:, ale Samba śliczna:loveu::loveu::loveu: zgadzam się :evil_lol: pomarańczowy też pewnie taki sam strzeli :cool3: Quote
aleb Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ojej, ta zieleń i ten róż za bardzo rzuca się w oczy :diabloti::eviltong: Reszta zdjęć w czerwieni rewelacyjna :loveu::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Doginka']To ja się wyrażeę bardziej dosadnie - O matko jaka oczojebna zieleń:crazyeye::evil_lol::evil_lol:, ale Samba śliczna ;);) [quote name='tangerine74']Jeśli to na zamówienie ;) to poproszę w DELIKATNYM pomarańczu :p Jestem nałogowcem - nie przechodze obok Twoich posów bez kropkniecia haha to jeszcze ktoś sobie kropkuje?:lol: pomarańcz? nie ma sprawy:cool1: [quote name='gassira']uważaj o co prosisz bo ten pomarańcz to dopiero będzie "powalający" zobaczymy:diabloti: [quote name='Helga&Ares']http://img398.imageshack.us/img398/7807/pict3669ziel640gh9.jpg lekkko z tyłu ma doopkę zieloną:evil_lol: ano ma:eviltong: sie spieszyłem;) [quote name='Ka-Vanga']juz mi troche Justa nawkladala do lebka na ten temat no to czekam na zieloną Bandytkę:eviltong: [quote name='bognik']Cześć, cześć :multi: Świetne zdjęcie, ciekawe kiedy to 'niedługo' nastąpi? Pozdrawiam! szybciej niż się spodziewasz:diabloti: [quote name='Tinka:)']zgadzam się :evil_lol: pomarańczowy też pewnie taki sam strzeli czyżby?:diabloti: [quote name='aleb']Ojej, ta zieleń i ten róż za bardzo rzuca się w oczy :diabloti::eviltong: Reszta zdjęć w czerwieni rewelacyjna te kolory były celowe;) co nie znaczy że mi sie podobają.. wole inne:razz: pomarańczowy:cool1: zielony:razz: jeszcze jakieś życzenia?:razz: [SIZE="1"] emoty ciach Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 http://img217.imageshack.us/img217/2762/pict3669pom640ec3.jpg toż to srakowaty żółty. Quote
bognik Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 LeCoyotte napisał(a): jeszcze jakieś życzenia?:razz: Więcej Samby na czerwonym lub białym tle :loveu: Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Tinka:)']http://img217.imageshack.us/img217/2762/pict3669pom640ec3.jpg toż to srakowaty żółty. możliwe:evil_lol: nie przepadam za pomarańczowym ,więc wyszło tak jak wyszło;) lepiej?:evil_lol: [quote name='bognik']Więcej Samby na czerwonym lub białym tle :loveu: Pozdrawiam! :) jutro jak będzie odpowiednio jasno, to porobię nowe foty w domowym studiu;) Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 LeCoyotte napisał(a):możliwe:evil_lol: nie przepadam za pomarańczowym ,więc wyszło tak jak wyszło;) lepiej?:evil_lol: lepiej :loveu::loveu: ale i tak drugie bardziej mi sie podoba :loveu: Quote
tangerine74 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 poprawiony pomarańczowy piekny:) genialnie skomponowany z orzechowym okiem modelki :loveu: Jestem pod wrażeniem cierpliwości modelki :p widac, ze ciut znudzona, ale i tak pozuje. Gimli juz dawno odwróciłby sie "okiem cyklopa" :cool3:a lbo zwiał do legowiska:mad: Quote
bognik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 LeCoyotte napisał(a): jutro jak będzie odpowiednio jasno, to porobię nowe foty w domowym studiu;) A to domowe studio jak wygląda? :razz: Naturalne oświetlenie + tło? :-) Pozdrawiam! Quote
malawaszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 tangerine74 napisał(a):poprawiony pomarańczowy piekny:) genialnie skomponowany z orzechowym okiem modelki :loveu: Jestem pod wrażeniem cierpliwości modelki :p widac, ze ciut znudzona, ale i tak pozuje. Gimli juz dawno odwróciłby sie "okiem cyklopa" :cool3:a lbo zwiał do legowiska:mad: hahahha dokładnie u mnie byłoby to samo :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 tangerine74 napisał(a): Jestem pod wrażeniem cierpliwości modelki :p widac, ze ciut znudzona, ale i tak pozuje. Gimli juz dawno odwróciłby sie "okiem cyklopa" :cool3:a lbo zwiał do legowiska:mad: malawaszka napisał(a):hahahha dokładnie u mnie byłoby to samo :evil_lol: haha nie zazdroszczę:eviltong: od dawna uczę ją cierpliwości (jak wiadomo przydatna cecha:p) razem z komedną zostań i jak widąć działa dobrze i się przydaje;) bognik napisał(a):A to domowe studio jak wygląda? :razz: Naturalne oświetlenie + tło? :-) Pozdrawiam! a jak może inaczej wygladać?:evil_lol: zwykły pokój, który zamienia sie w prowizoryczne studio z naturalnym oświetleniem z okna wychodzącego na zachód:p anetta napisał(a):To ja o żółty poprosze :p a ten prawie-żółty nie może być?:diabloti: Quote
Recommended Posts