malawaszka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 LeCoyotte napisał(a): PS pochuchałem, ale kwiatki nie wylazły z liści:shake: widać za mało się starałeś :obrazic: Quote
requiem. Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='LeCoyotte']bry dzień:cool1: i ze specjalna dedykacją dla cocker:diabloti: http://img215.imageshack.us/img215/5868/ziele2qq6.jpg a teraz mówcie specjalistki co to za zielsko! :eviltong: prędzej koniec świata będzie:eviltong: :eviltong::diabloti: Bry bry :p E no :lol: Chodziło mi o psa :-o:placz: przez ciebie łzy poroniłam (:evil_lol:) widzisz! :placz: Pietruha? :cool3: http://img84.imageshack.us/img84/2565/pict3554x640ho2.jpg O ja zmokły kurak :megagrin::turn-l::eviltong: A tak wogóle to brnę od 90 str. iii .... http://img136.imageshack.us/img136/6296/pict3497x640iw9.jpg ...zauwazylam kjójika piurasel :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 malawaszka napisał(a):widać za mało się starałeś :obrazic: będę tam codziennie jeździł i chuchał dmuchał i w ogóle chyba ogrzewanie centralne im tam zrobie, żeby w końcu wyrosły:diabloti: Justa napisał(a):Cały czas stawiam na RZEPE :diabloti: jak smakuje rzepa? może zrobimy test smakowy:diabloti: cocker napisał(a): Pietruha? :cool3: nie nie to podobno rzepa:diabloti: hmm tu miało być zdjęcie, ale.. no nie moge tego pokazać:eviltong: wszystko przez Justę:eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='LeCoyotte'] hmm tu miało być zdjęcie, ale.. no nie moge tego pokazać:eviltong: wszystko przez Justę:eviltong: jak ty nie pokazujesz to ja tym bardziej nie powinnam:mad::mad: marudzisz i tyle! Quote
Justa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='LeCoyotte']będę tam codziennie jeździł i chuchał dmuchał i w ogóle chyba ogrzewanie centralne im tam zrobie, żeby w końcu wyrosły:diabloti: Noooo... rzepunie moje będa miały mini-szklarnię :loveu: jak smakuje rzepa? może zrobimy test smakowy:diabloti: Spróbuj jutro na polu i nam powiedz :eviltong: nie nie to podobno rzepa:diabloti: otórz to :diabloti: hmm tu miało być zdjęcie, ale.. no nie moge tego pokazać:eviltong: wszystko przez Justę:eviltong: ZGŁUPIAŁEŚ ?! WSTAWIAJ SZYBKO ! :mad: Quote
LeCoyotte Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Justa'] Spróbuj jutro na polu i nam powiedz :eviltong: oczywiście , że tak zrobię:razz: [quote name='Tinka:)']jak ty nie pokazujesz to ja tym bardziej nie powinnam:mad::mad: marudzisz i tyle! ZGŁUPIAŁEŚ ?! WSTAWIAJ SZYBKO ! :mad: hmm no dobrze ... zdjęcie z okazji skrócenia grzywki;) nareszcie widać oczy, jak widać na załączonym obrazku Quote
Justa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ooooooj ma takie wielkie oczęta jak moje łyse adhd :multi: :loveu: Co narzekasz ? Fajna fotka:loveu:, tylko ją nieco zaszumiło :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Justa']Ooooooj ma takie wielkie oczęta jak moje łyse adhd :multi: :loveu: Co narzekasz ? Fajna fotka:loveu:, tylko ją nieco zaszumiło :diabloti: no właśnie chciałem uwietrznić te oczęta:loveu: mówisz, że fajna? czuję się zaszczycony takim komentarzem od bw-guru:cool1: no to one more time Quote
Justa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nie nabijaj się ze mnie :mad: :diabloti: A tu już kadr gdzieś Ci uciekł :cool3: Quote
ariss Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 mi tam się te foteczki bardzo podobają...i dziękuje że zaspokojenie moich potrzeb oglądania cz-b fot:loveu::loveu::loveu:bo u mnie krzyczą i biedna uciekłam do Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;):eviltong: Quote
LeCoyotte Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Justa napisał(a):Nie nabijaj się ze mnie :mad: :diabloti: A tu już kadr gdzieś Ci uciekł :cool3: nie nabijam się;) ja sie zawszę uczę od lepszych:cool3: a kadr też mi się nie podoba, ale był dużo gorszy, troche go uratowałem kadrując na kompie:roll: jutro powtórzę sesję i się bardziej postaram;) gassira napisał(a):mi tam się te foteczki bardzo podobają...i dziękuje że zaspokojenie moich potrzeb oglądania cz-b fot:loveu::loveu::loveu:bo u mnie krzyczą i biedna uciekłam do Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;):eviltong: oj bidulko, nikt na Ciebie nie krzyczy, tylko chce dla Ciebie dobrze:cool3: dziisaj już zdjęć nie będzie.. Quote
ariss Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 LeCoyotte napisał(a): oj bidulko, nikt na Ciebie nie krzyczy, tylko chce dla Ciebie dobrze:cool3: dziisaj już zdjęć nie będzie.. błahahahah...miałeś mnie pocieszyć,a nie mówić mi to co dobrze wiem:eviltong::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://img216.imageshack.us/img216/4647/pict3592finalbw640uz6.jpg Super:loveu: Troszke szumi chyba, ze tak miało byc, nie mnei oceniac bo sie nie znam:D Quote
Doginka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A co Ty Sambie z grzywką zrobiłeś?:cool3::diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie widzę fotek :niewiem: Już próbowałam zobaczyć przez linki i też nie widzę :( Quote
Justa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jak tam moje pole z rzepą ? :cool3: No i gdzie fotki ? :placz: Quote
LeCoyotte Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='goldenka245']http://img216.imageshack.us/img216/4647/pict3592finalbw640uz6.jpg Super:loveu: Troszke szumi chyba, ze tak miało byc, nie mnei oceniac bo sie nie znam:D miało szumieć:diabloti::eviltong: [quote name='Doginka']A co Ty Sambie z grzywką zrobiłeś?:cool3::diabloti: skróciłem tylko:p [quote name='Karolina_Nett']Nie widzę fotek :niewiem: Już próbowałam zobaczyć przez linki i też nie widzę :( może imageshack znow padl? u mnie widac.. [quote name='Justa']Jak tam moje pole z rzepą ? :cool3: No i gdzie fotki ? :placz: pole rośnie i ma się dobrze:cool3: a zdjęcia.. na razie jedno:cool1: Quote
Helga&Ares Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://img229.imageshack.us/img229/4428/pict3613bw640gg7.jpg te oczy:-o :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 aaa hihihih :klacz: oszaleliśmy na czarno-biało :loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jak to dobrze, że u mnie kolorowo znów :eviltong: Sambina widze taka aparatka jak moje czarne - modelka jak się patrzy :loveu: A zdjęcia.. to pierwsze coś mi przypomina :eviltong: A drugie - więcej kontrastu i będzie miodzio ! :loveu: Quote
LeCoyotte Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 malawaszka napisał(a):aaa hihihih :klacz: oszaleliśmy na czarno-biało :loveu::loveu::loveu: :razz: Justa napisał(a):Jak to dobrze, że u mnie kolorowo znów :eviltong: Sambina widze taka aparatka jak moje czarne - modelka jak się patrzy :loveu: A zdjęcia.. to pierwsze coś mi przypomina :eviltong: A drugie - więcej kontrastu i będzie miodzio ! :loveu: aah dzięki za komentarz:loveu: co Ci przypomina pierwsze zdjęcie??:-o a Samba rzeczywiście potrafi być spokojna i ładnie pozuje do zdjęć:razz: wtedy była zmeczona i najedzona, więc ułatwiło to sprawę, ale na sapcerach jest to prawie niewykonalne:evil_lol: Quote
ariss Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 śliczności...to jutro i ja poćwicze takie cacka:loveu:ale wstawie za jakiś czas żeby wszyscy już o Waszych zapomnieli:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Powariowaliście na punkcie czarno-białego?:cool3::evil_lol: Ale śliczne, trzeba przyznać:loveu: Quote
Recommended Posts