Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahah zależy kto co lubi :evil_lol:

[quote name='Justa']Jak tak dłużej pomyśleć to chyba jednak nie jest to możliwe. Samba ma za dużo testosteronu - taka bogacie obkłaczona :lol:

tak bardzo nie jest obklaczona.. nadrabia dlugoscia, jakby obciac jej lapy jak ma Gala to by tak samo wygladala;)

Jakiekolwiek wyciszenie kończy się galopem spowrotem przez pół mieszkania :evil_lol:
Tutaj chciałam przypomnieć delikatnie, że Galinę paczką niedługo nadam :diabloti:

:hmmmm: o nie.. w co ja sie wpakowalem.. :shake:
to ta paczka bedzie latac po calej poczcie.. trzeba od razu na niej napisac "Uwaga, ADHD" co by sie nie zdziwili, ze im ucieknie z sortowni;)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LeCoyotte'][quote name='LeCoyotte']tak bardzo nie jest obklaczona.. nadrabia dlugoscia, jakby obciac jej lapy jak ma Gala to by tak samo wygladala;)

Taaaak? To może jakiś mały dowód? :cool3::diabloti:

:hmmmm: o nie.. w co ja sie wpakowalem.. :shake:
to ta paczka bedzie latac po calej poczcie.. trzeba od razu na niej napisac "Uwaga, ADHD" co by sie nie zdziwili, ze im ucieknie z sortowni;)

No, nieźle się wpakowałeś chłopaku :eviltong:
Dzisiaj chciałam ją na chwilkę zostawić pod pocztą to lament świętokrzyski odprawiła, bo zabrałam ze sobą jej piłkę :roll: A że kolejka długa była, to najpierw psa wybiegałam, wymordowałam po czym w końcu mogłam na tą pocztę zajść nie słuchając marudzenia i lamentów (bo była wówczas skupiona bardziej na oddychaniu niż wariowaniu :evil_lol:)
Nadam jeszcze drugą paczkę. z piłką, którą kocha bardziej odemnie :roll: Dołączę też instrukcję obsługi jak nie dać się przez nia wykończyć i czego nie należy robić (np. mówić w obiecności psa słowa 'piłka' :evil_lol: )

Posted

[quote name='Justa']

Taaaak? To może jakiś mały dowód? :cool3::diabloti:

hmm

tu jest po strzyzeniu, chyby widac jakie ma cienkie lapki malo obrosniete

No, nieźle się wpakowałeś chłopaku :eviltong:

spoko, damy rade:razz:

Dzisiaj chciałam ją na chwilkę zostawić pod pocztą to lament świętokrzyski odprawiła, bo zabrałam ze sobą jej piłkę :roll: A że kolejka długa była, to najpierw psa wybiegałam, wymordowałam po czym w końcu mogłam na tą pocztę zajść nie słuchając marudzenia i lamentów (bo była wówczas skupiona bardziej na oddychaniu niż wariowaniu :evil_lol:)
Nadam jeszcze drugą paczkę. z piłką, którą kocha bardziej odemnie :roll: Dołączę też instrukcję obsługi jak nie dać się przez nia wykończyć i czego nie należy robić (np. mówić w obiecności psa słowa 'piłka' :evil_lol: )

no tak, JEJ pilka:evil_lol:
Samba tez jest nastawiona na slowa kluczowe typu pilka, spacer, jesc, pan, pani, Tobi, i rozne znajome dzwieki typu obroza zdejmowana z wieszaka, krojenie kapusty pekinskiej;) itp a jak ja ja wolam, to olewa.. interesowny sznup:diabloti:
no i zna nazwy swoich zabawek, a przynajmniej stara sie:eviltong:

z neicierpliwoscia czekam na paczuszke:cool1: bedzie jazdaaa;)

Posted

Hm, muszę zorbić Galinie zdjęcie z tej perspektywy i porównać obkłaczenie :diabloti:

JEJ piłka - a gdzie te idealistyczne teorie, że wszystkie zabawki należą do pana ? :evil_lol: poszły w zapomnienie :evil_lol:
Moja rodzina już nauczyła gryźć się w język i zwyczajnie nie używamy pewnych słów w domu. Gorzej jak przyjdzie ktoś, kto jest niewtajemniczony :diabloti:
Jeśli chodzi o stopień przywiązania i przedmioty kochania/pożądnia.. zaraz po piłce jest jedzenie. potem długo długo nic, mój ojciec a potem gdzieś tam ja :roll: :evil_lol: Swoją drogą to miał być MÓJ pies :placz: Ja karmię, na spacery chodzę, zimą na noc kocem przykrywam :placz: Ale cóż, tak to już jest - kobiecym sercem facet rządzi :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
HA!!! a moje lesby kochają najbardziej na świecie MNIE :multi::evil_lol:

Cóż, Galina z tych naiwnych jest najwyraźniej :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Hm, muszę zorbić Galinie zdjęcie z tej perspektywy i porównać obkłaczenie :diabloti:
trudno tak porownywac na podstawie zdjec, najlepiej na zywo:p

JEJ piłka - a gdzie te idealistyczne teorie, że wszystkie zabawki należą do pana ? :evil_lol: poszły w zapomnienie :evil_lol:

chyba za te teorie spiskowe nas tak nielubia nasze sznupki.. moja les Samba kocha najbardziej moja mame, a mnie nawet lubi.. w sumie mogloby mnie dla niej nie byc:angryy:

Moja rodzina już nauczyła gryźć się w język i zwyczajnie nie używamy pewnych słów w domu. Gorzej jak przyjdzie ktoś, kto jest niewtajemniczony :diabloti:
Jeśli chodzi o stopień przywiązania i przedmioty kochania/pożądnia.. zaraz po piłce jest jedzenie. potem długo długo nic, mój ojciec a potem gdzieś tam ja :roll: :evil_lol: Swoją drogą to miał być MÓJ pies :placz: Ja karmię, na spacery chodzę, zimą na noc kocem przykrywam :placz:

zle Ci z tym, nie bedac przedmiotem pozadania Galiny?:evil_lol: ja to tylko jestem Sambie potrzebny zeby dac jesc i pomiziac;) ewentualnie oddac JEJ zabawke..

Ale cóż, tak to już jest - kobiecym sercem facet rządzi :diabloti:

i na odwrot:razz: (w swiecie psim to sie jednak nie sprawdza.. chociaz fajnie spac z czarna wlochata panna:D)

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahahahha :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no proszę kolega nam tu powoli zdradza preferencje :evil_lol:

polecam na zime takiego pieska w lozku-cieplo i przytulnie:evil_lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
trudno tak porownywac na podstawie zdjec, najlepiej na zywo:p

czy to już propozycja? :razz: :evil_lol:

chyba za te teorie spiskowe nas tak nielubia nasze sznupki.. moja les Samba kocha najbardziej moja mame, a mnie nawet lubi.. w sumie mogloby mnie dla niej nie byc:angryy:

Mądra psina. Z kobietą daleko zajdzie :diabloti:
Galina - trzeba w końcu to przyznać - jest głupia, ślepa i naiwna :evil_lol:

zle Ci z tym, nie bedac przedmiotem pozadania Galiny?

Źle :placz:

i na odwrot:razz: (w swiecie psim to sie jednak nie sprawdza.. chociaz fajnie spac z czarna wlochata panna:D)

W ŻADNYM świecie się to nie sprawdza :shake:

Ale dobra, bo znów wyjdzie, że jestem feministką :roll::eviltong:

Posted

LeCoyotte napisał(a):

PS na kropke z podpisu polakomilo sie juz 6 osob :evil_lol: co niektorzy klikali po kilka razy;) ale macie frajde :eviltong:

hahahaha :klacz: kliknełam i postawiłam kropkę po raz 55 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale fajnie :lol:

haha Justa przyjdzie czas, że zmienisz zdanie ;) ja już znowu lubię spać u męskiego boku :lol:

Posted

Justa napisał(a):
czy to już propozycja? :razz: :evil_lol:

propozycja porownania gestosci owlosienia:evil_lol:

Mądra psina. Z kobietą daleko zajdzie :diabloti:
Galina - trzeba w końcu to przyznać - jest głupia, ślepa i naiwna :evil_lol:

Źle :placz:

W ŻADNYM świecie się to nie sprawdza :shake:

Ale dobra, bo znów wyjdzie, że jestem feministką :roll::eviltong:

aaa feministka.. :wallbash:

gassira napisał(a):
ja też klinełam:multi:ale dopiero przed chwilą:evil_lol:

Ka-Vanga napisał(a):
Tez se kliknelam, a co nie moge byc gorsza :evil_lol: :diabloti:.

malawaszka napisał(a):
hahahaha :klacz: kliknełam i postawiłam kropkę po raz 55 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale fajnie :lol:

cocker napisał(a):
Brawo malawaszka :klacz: ja kliknęłam po raz 60 i postawilam kropke! o! .

wciagajace no nie?:diabloti:

Posted

dzisiaj na spacerze Samba musiala zdobyc wszytsko co jest wyzsze od niej i da sie na to wejsc;)

Samba jest bardzo ambitna - wysokosci kilka razy wieksze od niej samej jej nie straszne:p