Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
A skad ta fotka????? Gdzies nas upolowalas????? Na jakichs zawodach moze???????

A jesli masz ochote obejrzec wiecej fotek to serdecznie zapraszam do naszej galerii :razz: ;).

Buziak w sliczny Sambusiowy nosek od mojej czarnej bandy :loveu:.

zdjecie z wystawy w Wawie, to bylo chyba juz po wystawie-w niedziele popoludniu

o galerie masz.. dzieki za info bo wczesniej jakos nie wpadlem na nia:oops:

Samba juz cala happy dziekuje za buziaka:evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):
Eee tam, za dużo czesania, opłukiwania z błota, śniegu, liści, gałęzi i czego tam pozbiera po ziemi :diabloti: A ja zajęty człowiek jestem (jeszcze..)
Samba by do reszty znienormalniała i jakbyś chciał ją odebrać łaziłaby już po suficie - i bynajmniej nie od klikania :eviltong::evil_lol:

hehehe to co ma powiedziec Twoja Galinka? biega juz po suficie? :evil_lol:
Samba do domu nigdy nie przynosi zadnych specerowych gratisow, nawyzej troche blota..

Posted

LeCoyotte napisał(a):
hehehe to co ma powiedziec Twoja Galinka? biega juz po suficie? :evil_lol:
Samba do domu nigdy nie przynosi zadnych specerowych gratisow, nawyzej troche blota..

Ooo to musze to rozważyć :cool3: :diabloti:

Galina? Galina ma zespół nadpobudliwości i biega po ścianach, ale bynajmniej nie od klikera, a od nadamiru energii, której nijak ostatnio wyładować nie mogę :angryy:
To co? chcesz miłego, grzecznego, spokojnego, niekłopotliwego, piesecka ? :loveu: :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Ooo to musze to rozważyć :cool3: :diabloti:

Samba jest taka smieszna, ze jak sie jej zaplacze we wlosy jaka galazka to przybiega do mnie blagajac, zebym jej to swinstwo odplatal bo jej przeszkadza i isc nie moze:roll: co za pies;) oczywiscie czasem sie znajda jakies male gratisy;)

Justa napisał(a):

Galina? Galina ma zespół nadpobudliwości i biega po ścianach, ale bynajmniej nie od klikera, a od nadamiru energii, której nijak ostatnio wyładować nie mogę :angryy:
To co? chcesz miłego, grzecznego, spokojnego, niekłopotliwego, piesecka ? :loveu: :diabloti:

to ja juz wyladuje ta jej energie, Samba mi w tym pomoze:diabloti:

dobranoc:hand:

Posted

[quote name='LeCoyotte']Samba jest taka smieszna, ze jak sie jej zaplacze we wlosy jaka galazka to przybiega do mnie blagajac, zebym jej to swinstwo odplatal bo jej przeszkadza i isc nie moze:roll: co za pies;) oczywiscie czasem sie znajda jakies male gratisy;)

Hmm. Nieodnotowana cecha rasy?:evil_lol:

to ja juz wyladuje ta jej energie, Samba mi w tym pomoze:diabloti:

Ale Sambik będzie u mnie :cool1:
Nie ma tak łatwo.. :diabloti:

DOBRANOC ! :multi:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
zdjecie z wystawy w Wawie, to bylo chyba juz po wystawie-w niedziele popoludniu

o galerie masz.. dzieki za info bo wczesniej jakos nie wpadlem na nia:oops:

Samba juz cala happy dziekuje za buziaka:evil_lol:

Widzisz, to nie wiem czemu mi sie ubzduralo, ze to z jakichs zawodow :lol:.

I ja zycze dobrej nocki :).

Posted

LeCoyotte napisał(a):

niestety nie widizalem, ale wyobrazam sobie ten widok:cool3: masz jakies przykladowe fotki? chetnie zobacze dla poprawy humoru;)

Gdzieś mam tylko gdzie ;) Ale w galerii Alberta, Ballady i Killera sa świerze fotki nomoczonych niufów ;)

Posted

[quote name='Justa']Hmm. Nieodnotowana cecha rasy?:evil_lol:

hehehe :D pewnie nie, bo to wyjatek, chyba ze Twoja Galinka tez tak robi?
[quote name='Justa']
Ale Sambik będzie u mnie :cool1:
Nie ma tak łatwo.. :diabloti:

DOBRANOC ! :multi:

:hmmmm: to sie skomplikowalo:eviltong: ale OK:diabloti:

[quote name='Pysia']Gdzieś mam tylko gdzie ;) Ale w galerii Alberta, Ballady i Killera sa świerze fotki nomoczonych niufów ;)

ok zobacze

a to Samba przedwczorajsza

Posted

[quote name='LeCoyotte']hehehe :D pewnie nie, bo to wyjatek, chyba ze Twoja Galinka tez tak robi?

Owszem, Galina tak właśnie robi i jeszcze tak oczętami przewraca :roll:

:hmmmm: to sie skomplikowalo:eviltong: ale OK:diabloti:

Jutro nadaję czarną pocztą :diabloti:

Śliczna Samba przedwczorajsza ! :loveu: Ah sznaucery ! :loveu:

Posted

[quote name='Justa']Owszem, Galina tak właśnie robi i jeszcze tak oczętami przewraca :roll:

no co Ty:D Samba przybiega do mnie i siada obok mnie pokazujac nosem gdzie jej uwiera:evil_lol: i oczywiscie wyglada jak zbity pies..

Jutro nadaję czarną pocztą :diabloti:

:multi::multi::multi:

Śliczna Samba przedwczorajsza ! :loveu: Ah sznaucery ! :loveu:

ahh :loveu: :cool1:

Samba niestety nie ma ADHD wiec zdjecia bardzo statyczne jak widac;)

Posted

[quote name='LeCoyotte']no co Ty:D Samba przybiega do mnie i siada obok mnie pokazujac nosem gdzie jej uwiera:evil_lol: i oczywiscie wyglada jak zbity pies..

Proponuje zgłosić to w związku kynologicznym :eviltong:

Samba niestety nie ma ADHD wiec zdjecia bardzo statyczne jak widac;)

Hmm. to akurat w przeciwieństwie do Galiny..
klik

Posted

Czy oby na pewno nasze sucze nie są spokrewnione ? :-o Galina własnie spoczywa w łudząco podobnej pozycji za moimi plecami :evil_lol:

I te opuszki ! :loveu: ah !

Zazdraszczasz? mnie dzisiaj rano obudził galop po mieszkaniu z zaliczeniem wszystkich ścian na zakrętach i finiszu na łóżku (oczywiście na mnie..)

Posted

[quote name='Justa']Czy oby na pewno nasze sucze nie są spokrewnione ? :-o Galina własnie spoczywa w łudząco podobnej pozycji za moimi plecami :evil_lol:

myslisz ze to mozliwe? w sumie wiele psow potrafi spac w podobnej pozycji:cool1:

[quote name='Justa']
Zazdraszczasz? mnie dzisiaj rano obudził galop po mieszkaniu z zaliczeniem wszystkich ścian na zakrętach i finiszu na łóżku (oczywiście na mnie..)

to jest urok sznaucerkow wariatow:D ja dla dobra Samby wyciszam ja (oczywiscie pozytywnie, nie gazeta w rulonie;)) przy kazdej okazji wiec juz nie jest taka szalona

[quote name='basia bonnie']http://lh3.google.com/vertobi/R6jOQ2Uza3I/AAAAAAAAG4Y/HozSA2-pg5Q/IMG_7175.jpg?imgmax=640
aaa, mój pies gdy tak patrzy to zazwyczaj potem rzuca się na moją rękę :grins: :evil_lol: :loveu:
a co robi gdy tak patrzy?:razz:

[quote name='malawaszka']opuszki śmierdziuszki :loveu::loveu::loveu:

hahahha Basia to pogratulować :roflt:

jakie smierdziuszki:mad: opuszki przeciez ladnie pachna:)

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahha Basia to pogratulować :roflt:

to była optymistyczna wersja:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Justa napisał(a):
Jesoo w jakim celu? :-o

bo to jest agresywny pies:eviltong: i baaardzo nie lubi aparatu ;) a szczególnie gdy robie jej zdjęcia gdy śpi, to potem patrzy takim wzorkiem i mówi, że mam odejść, a jak nie to mnie straszy zębami:lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']to była optymistyczna wersja:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bo to jest agresywny pies:eviltong: i baaardzo nie lubi aparatu ;) a szczególnie gdy robie jej zdjęcia gdy śpi, to potem patrzy takim wzorkiem i mówi, że mam odejść, a jak nie to mnie straszy zębami:lol:

zębami.. no to się uspokoiłam :p

Posted

[quote name='LeCoyotte']myslisz ze to mozliwe? w sumie wiele psow potrafi spac w podobnej pozycji:cool1:

Jak tak dłużej pomyśleć to chyba jednak nie jest to możliwe. Samba ma za dużo testosteronu - taka bogacie obkłaczona :lol:

to jest urok sznaucerkow wariatow:D ja dla dobra Samby wyciszam ja (oczywiscie pozytywnie, nie gazeta w rulonie;)) przy kazdej okazji wiec juz nie jest taka szalona

Jakiekolwiek wyciszenie kończy się galopem spowrotem przez pół mieszkania :evil_lol:
Tutaj chciałam przypomnieć delikatnie, że Galinę paczką niedługo nadam :diabloti: