LeCoyotte Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):A skad ta fotka????? Gdzies nas upolowalas????? Na jakichs zawodach moze??????? A jesli masz ochote obejrzec wiecej fotek to serdecznie zapraszam do naszej galerii :razz: ;). Buziak w sliczny Sambusiowy nosek od mojej czarnej bandy :loveu:. zdjecie z wystawy w Wawie, to bylo chyba juz po wystawie-w niedziele popoludniu o galerie masz.. dzieki za info bo wczesniej jakos nie wpadlem na nia:oops: Samba juz cala happy dziekuje za buziaka:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Justa napisał(a):Eee tam, za dużo czesania, opłukiwania z błota, śniegu, liści, gałęzi i czego tam pozbiera po ziemi :diabloti: A ja zajęty człowiek jestem (jeszcze..) Samba by do reszty znienormalniała i jakbyś chciał ją odebrać łaziłaby już po suficie - i bynajmniej nie od klikania :eviltong::evil_lol: hehehe to co ma powiedziec Twoja Galinka? biega juz po suficie? :evil_lol: Samba do domu nigdy nie przynosi zadnych specerowych gratisow, nawyzej troche blota.. Quote
Justa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 LeCoyotte napisał(a):hehehe to co ma powiedziec Twoja Galinka? biega juz po suficie? :evil_lol: Samba do domu nigdy nie przynosi zadnych specerowych gratisow, nawyzej troche blota.. Ooo to musze to rozważyć :cool3: :diabloti: Galina? Galina ma zespół nadpobudliwości i biega po ścianach, ale bynajmniej nie od klikera, a od nadamiru energii, której nijak ostatnio wyładować nie mogę :angryy: To co? chcesz miłego, grzecznego, spokojnego, niekłopotliwego, piesecka ? :loveu: :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Justa napisał(a):Ooo to musze to rozważyć :cool3: :diabloti: Samba jest taka smieszna, ze jak sie jej zaplacze we wlosy jaka galazka to przybiega do mnie blagajac, zebym jej to swinstwo odplatal bo jej przeszkadza i isc nie moze:roll: co za pies;) oczywiscie czasem sie znajda jakies male gratisy;) Justa napisał(a): Galina? Galina ma zespół nadpobudliwości i biega po ścianach, ale bynajmniej nie od klikera, a od nadamiru energii, której nijak ostatnio wyładować nie mogę :angryy: To co? chcesz miłego, grzecznego, spokojnego, niekłopotliwego, piesecka ? :loveu: :diabloti: to ja juz wyladuje ta jej energie, Samba mi w tym pomoze:diabloti: dobranoc:hand: Quote
Justa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='LeCoyotte']Samba jest taka smieszna, ze jak sie jej zaplacze we wlosy jaka galazka to przybiega do mnie blagajac, zebym jej to swinstwo odplatal bo jej przeszkadza i isc nie moze:roll: co za pies;) oczywiscie czasem sie znajda jakies male gratisy;) Hmm. Nieodnotowana cecha rasy?:evil_lol: to ja juz wyladuje ta jej energie, Samba mi w tym pomoze:diabloti: Ale Sambik będzie u mnie :cool1: Nie ma tak łatwo.. :diabloti: DOBRANOC ! :multi: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 LeCoyotte napisał(a):zdjecie z wystawy w Wawie, to bylo chyba juz po wystawie-w niedziele popoludniu o galerie masz.. dzieki za info bo wczesniej jakos nie wpadlem na nia:oops: Samba juz cala happy dziekuje za buziaka:evil_lol: Widzisz, to nie wiem czemu mi sie ubzduralo, ze to z jakichs zawodow :lol:. I ja zycze dobrej nocki :). Quote
Pysia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 LeCoyotte napisał(a): niestety nie widizalem, ale wyobrazam sobie ten widok:cool3: masz jakies przykladowe fotki? chetnie zobacze dla poprawy humoru;) Gdzieś mam tylko gdzie ;) Ale w galerii Alberta, Ballady i Killera sa świerze fotki nomoczonych niufów ;) Quote
LeCoyotte Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='Justa']Hmm. Nieodnotowana cecha rasy?:evil_lol: hehehe :D pewnie nie, bo to wyjatek, chyba ze Twoja Galinka tez tak robi? [quote name='Justa'] Ale Sambik będzie u mnie :cool1: Nie ma tak łatwo.. :diabloti: DOBRANOC ! :multi: :hmmmm: to sie skomplikowalo:eviltong: ale OK:diabloti: [quote name='Pysia']Gdzieś mam tylko gdzie ;) Ale w galerii Alberta, Ballady i Killera sa świerze fotki nomoczonych niufów ;) ok zobacze a to Samba przedwczorajsza Quote
Justa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='LeCoyotte']hehehe :D pewnie nie, bo to wyjatek, chyba ze Twoja Galinka tez tak robi? Owszem, Galina tak właśnie robi i jeszcze tak oczętami przewraca :roll: :hmmmm: to sie skomplikowalo:eviltong: ale OK:diabloti: Jutro nadaję czarną pocztą :diabloti: Śliczna Samba przedwczorajsza ! :loveu: Ah sznaucery ! :loveu: Quote
LeCoyotte Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='Justa']Owszem, Galina tak właśnie robi i jeszcze tak oczętami przewraca :roll: no co Ty:D Samba przybiega do mnie i siada obok mnie pokazujac nosem gdzie jej uwiera:evil_lol: i oczywiscie wyglada jak zbity pies.. Jutro nadaję czarną pocztą :diabloti: :multi::multi::multi: Śliczna Samba przedwczorajsza ! :loveu: Ah sznaucery ! :loveu: ahh :loveu: :cool1: Samba niestety nie ma ADHD wiec zdjecia bardzo statyczne jak widac;) Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 nie ma ADHD ale ma prześliczne oczęta :loveu: Quote
LeCoyotte Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 czasami na napady spokrewnione z ADHD:D szkoda ze tak zadko, bo chyba nawet nie ma ani jednej fotki jak frunie np za pilka;) woli wachac trawke.. Quote
Justa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='LeCoyotte']no co Ty:D Samba przybiega do mnie i siada obok mnie pokazujac nosem gdzie jej uwiera:evil_lol: i oczywiscie wyglada jak zbity pies.. Proponuje zgłosić to w związku kynologicznym :eviltong: Samba niestety nie ma ADHD wiec zdjecia bardzo statyczne jak widac;) Hmm. to akurat w przeciwieństwie do Galiny.. klik Quote
LeCoyotte Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Justa'] Hmm. to akurat w przeciwieństwie do Galiny.. klik zazdraszczam:cool1: [quote name='gassira']ostatnie fotki są rewelacyjne:loveu: dzieki kolejna spojrzenie mowi wszystko:p Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Czy oby na pewno nasze sucze nie są spokrewnione ? :-o Galina własnie spoczywa w łudząco podobnej pozycji za moimi plecami :evil_lol: I te opuszki ! :loveu: ah ! Zazdraszczasz? mnie dzisiaj rano obudził galop po mieszkaniu z zaliczeniem wszystkich ścian na zakrętach i finiszu na łóżku (oczywiście na mnie..) Quote
basia bonnie Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 http://lh3.google.com/vertobi/R6jOQ2Uza3I/AAAAAAAAG4Y/HozSA2-pg5Q/IMG_7175.jpg?imgmax=640 aaa, mój pies gdy tak patrzy to zazwyczaj potem rzuca się na moją rękę :grins: :evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 opuszki śmierdziuszki :loveu::loveu::loveu: hahahha Basia to pogratulować :roflt: Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='basia bonnie']http://lh3.google.com/vertobi/R6jOQ2Uza3I/AAAAAAAAG4Y/HozSA2-pg5Q/IMG_7175.jpg?imgmax=640 aaa, mój pies gdy tak patrzy to zazwyczaj potem rzuca się na moją rękę :grins: :evil_lol: :loveu: Jesoo w jakim celu? :-o Quote
LeCoyotte Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Justa']Czy oby na pewno nasze sucze nie są spokrewnione ? :-o Galina własnie spoczywa w łudząco podobnej pozycji za moimi plecami :evil_lol: myslisz ze to mozliwe? w sumie wiele psow potrafi spac w podobnej pozycji:cool1: [quote name='Justa'] Zazdraszczasz? mnie dzisiaj rano obudził galop po mieszkaniu z zaliczeniem wszystkich ścian na zakrętach i finiszu na łóżku (oczywiście na mnie..) to jest urok sznaucerkow wariatow:D ja dla dobra Samby wyciszam ja (oczywiscie pozytywnie, nie gazeta w rulonie;)) przy kazdej okazji wiec juz nie jest taka szalona [quote name='basia bonnie']http://lh3.google.com/vertobi/R6jOQ2Uza3I/AAAAAAAAG4Y/HozSA2-pg5Q/IMG_7175.jpg?imgmax=640 aaa, mój pies gdy tak patrzy to zazwyczaj potem rzuca się na moją rękę :grins: :evil_lol: :loveu: a co robi gdy tak patrzy?:razz: [quote name='malawaszka']opuszki śmierdziuszki :loveu::loveu::loveu: hahahha Basia to pogratulować :roflt: jakie smierdziuszki:mad: opuszki przeciez ladnie pachna:) Quote
basia bonnie Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 malawaszka napisał(a):hahahha Basia to pogratulować :roflt: to była optymistyczna wersja:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Justa napisał(a):Jesoo w jakim celu? :-o bo to jest agresywny pies:eviltong: i baaardzo nie lubi aparatu ;) a szczególnie gdy robie jej zdjęcia gdy śpi, to potem patrzy takim wzorkiem i mówi, że mam odejść, a jak nie to mnie straszy zębami:lol: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 LeCoyotte napisał(a): jakie smierdziuszki:mad: opuszki przeciez ladnie pachna:) hahah zależy kto co lubi :evil_lol: Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='basia bonnie']to była optymistyczna wersja:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo to jest agresywny pies:eviltong: i baaardzo nie lubi aparatu ;) a szczególnie gdy robie jej zdjęcia gdy śpi, to potem patrzy takim wzorkiem i mówi, że mam odejść, a jak nie to mnie straszy zębami:lol: zębami.. no to się uspokoiłam :p Quote
basia bonnie Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='LeCoyotte'] a co robi gdy tak patrzy?:razz: http://lh3.google.com/vertobi/R6jNq2UzatI/AAAAAAAAG3I/Bm8zk-SDuJY/IMG_9049.jpg?&imgmax=640 to zależy , bo jeśli mam w ręku aparat to mówi, ze mam odejść, bo mogę nie wyjść cało:evil_lol::evil_lol: a jeśli nie no to zależy od jej humoru, albo chce żeby ją głaskać, albo żeby nie ruszać, bo będzie warczeć:lol: Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='LeCoyotte']myslisz ze to mozliwe? w sumie wiele psow potrafi spac w podobnej pozycji:cool1: Jak tak dłużej pomyśleć to chyba jednak nie jest to możliwe. Samba ma za dużo testosteronu - taka bogacie obkłaczona :lol: to jest urok sznaucerkow wariatow:D ja dla dobra Samby wyciszam ja (oczywiscie pozytywnie, nie gazeta w rulonie;)) przy kazdej okazji wiec juz nie jest taka szalona Jakiekolwiek wyciszenie kończy się galopem spowrotem przez pół mieszkania :evil_lol: Tutaj chciałam przypomnieć delikatnie, że Galinę paczką niedługo nadam :diabloti: Quote
Recommended Posts