Macho Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Nooo :) to super :) Adria nie placz...wiesz, ze dobrze trafi... :) a gdzie pojedzie ? jakie miasto ? Quote
majqa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cudowne wieści !!! :loveu:Tym razem Adrio info dla Ciebie - smutki na bok!!! Teraz może być tylko lepiej!!!:lol: Quote
adria Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Matix urządził sobie impreze pożegnalną dzisiaj :cool3: Zostawiłam go dosłownie na sekunde sam na sam z pączkami na stoliku....zjadł wszystkie trzy sztuki :crazyeye::mad: Na 16 jestem umowiona z jego przyszlymi opiekunami a psiko sie rozchoruje po pączkach z advokatem...zamorduje łobuza :mad:;) Macho...Matrix zamieszka bliziutko, bo w Wojkowicach czyli rzut beretem ode mnie. Bede go mogla czesto odwiedzac :) Quote
Macho Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No... :) czyli apetyt ma :eviltong: to tylko dobrze o nim swiadczy :eviltong: Quote
majqa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Na zdrowie Matrix!!!:evil_lol: Piesek się co nieco zasilił,a Pańcia fochy urządza:razz:. 3mam kciuki by brzucholek nie rozbolał!!! Quote
Macho Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Teraz to raczej moze glowka bolec ;) Po tym adwokacie... :eviltong: Quote
adria Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Matrix już w nowym domku a mnie teskno za ta morda sliczna :oops: Jak wychodzilam nawet nie zuwazyl...przegrałam z kością :diabloti: Ciesze się bardzo, że Matrixowi trafił się taki cudowny domek, ale łezka w oku się zakręciła :placz: No coz ...miętka jestem :oops: Piesku powodzenia na nowej drodze lepszego życia :thumbs: Quote
Macho Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Noooo :) super! :laola: :laola: Adria- :loveu: Ja nie wiem skad Ty bierzesz tyle sily.... Quote
majqa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 WOW !!! CAŁUSY MATRIX !!! ALEŻ SUKCES ADRIO !!! :loveu: Quote
Ephra Vexator Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jak czytałam od pierwszej do ostatniej strony płakałam! gdyby nie Bajer gdyby nie to czarne psisko - Matrix może był by u mnie w domku a mąż miałby psa jakiego zawsze chciał... powodzenia na "nowej" drodze życia dla psiaka i ludzi, którzy go pokochali i dali szansę na nowe i lepsze szczęśliwe życie Quote
Macho Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 To moze jakies wiesci od Bajera? napisz w jego watku:) Quote
San_(jagodowa:) Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Matrix, powodzenia, psiaku!!!:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: Quote
Ana_Zbyska Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 MAtrix, szczęścia chłopie:):):loveu::multi::multi: Quote
Recommended Posts