Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pytanie czy to nie jakaś postać grzyba...ale póki co...pięknie goi taki stan łapek balsam Szostakowskiego ale jest trudny do zdobycia i diabelnie kleisty. Inny sposób - alantan - krem lub maść, bez recepty. Ja bym mu jeszcze podawała jakiś ludzki preparat witaminowy ukierunkowany na skórę, włosy, paznokcie, coś, co np. zawiera skrzyp polny. Tu dopytajcie w aptece - masa tego, im firmy bardziej na topie tym cena kosmiczna ale jest sporo preparatów typowo polskich i bardzo skutecznych.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro do matrixa przyjada ludzie zainteresowani jego adopcja.
Nie wiem juz sama, czy stety, czy niestety ale zainteresownie Matrixem jest duze. jego uroda przyciaga, ale nie zawsze odpowiedzialnych ludzi. Wielu zrezygnowało po tym jak dowiedzieli sie, ze pies przed oddaniem do nowego domu zosatnie wykastrowany; inni, ze Matrix wymaga karmy z gornej polki a nie resztek z obiadu; jeszcze inni starsznie zbulwersowni, ze psa nie chce oddac do budy :angryy::mad:
Uroda Matrixa jest jego przekleństwem.
Zaczynam już miec schizy, ze cos mi umknie i zle mu dom wybiore. W koncu gdzi emu bedzie lepiej niż u mnie ;)

Bylam z nim znowu u weta, bo zaczal kulec na przednia lape. Lekarz stwierdzil, ze jak na takiego psa to ma strasznie delikatne kosteczki i stawy takie "rozjechane" :( W przyszłym tygodniu bedziemy robic RTG i kastrowac, bo Matrix juz troche przytył i wygląda calkiem dobrze. Ma jeszcze jedna pozostałość z poprzedniego zycia...ma garb :( Kregoslup powinien byc prosty, ani wklesly, ani wypukly. Matrix niestety w jedynm miejscu ma znaczna wypuklosc a na dodatek tego wszystkiego na lewe oczko zezuje.

Posted

Adrio absolutnie nie przejmuj się wydziwianiem ludzi. Oni wychodzą od Ciebie, zamykają drzwi i zapominają, a Ty zbędnie się gryziesz ich postawą. Pamiętaj, to Ty rozdajesz karty i mam nadzieję, że dla Matrixa wyciągniesz Jockera!!!

Posted

Za chwile jade z Matrixem na kastracje i RTG a pod koniec tygodnia to cudowne psisko pojedzie juz do swojego nowego domu.
Matrix spodobał się ludziom, i ludzie jemu. Pani nawet bierze urlop, zeby pierwsze dni spedzic z psem w domu. Kciuki sie przydadza, zeby nic sie nie pochrzanilo ;)

Posted

Widzialam dzis Matrixa... on mnie nie, bo byl w narkozie, ale tym bardziej moglam go podziwiac ;)

Musze przyznac, ze Adria zrobila z tej psiej kupki nieszczescia, pieknego i bardzo przystojnego chlopaczka :)

Za Domek :thumbs:

Posted

Matrix to bardzo dzielny pies :loveu: Kastracja przeszła bezproblemowo. Wet powiedział, że to pies o wielkich j... dosłownie i w przenośni :diabloti:
RTG nie wykazał, żadnych zmian..wszystko OK :multi: Pies musi nabrać masy, odbudować mięśnie i wszystko powinno być w najlepszym porzadku.
Nowi opiekunowie kompletuja wyprawke dla Matrixa i jak tylko dojdzie specjalna karma dla niego, to Matrix sie wyprowadzi ode mnie :placz: