Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ola9338']jee kogo jo sam widza..:razz: trójca Halembsko :D od najmiejszej do najwiekszego

No widzisz sam swojego psa.:diabloti:

[quote name='Anula & Bono']Dobry:diabloti:
witomy małego potwora:evil_lol::evil_lol:
http://img40.imageshack.us/img40/5656/zdjcie0474.jpg :loveu::loveu:
a bydzie terroryzować większe psy na zlocie czy raczy nie?:diabloti: Bono lubi takie małe upierdy:evil_lol::evil_lol:

A dobry dobry!:lol:
Bedzie, bydzie terroryzować dziołcha Ty niewiesz jaki to je agresor.:loveu:
Bestosz biera kaganiec bo nigdy nic nie wiadomo.:diabloti:

[quote name='karkakarka']O jej ile zdjęć !!!
http://img198.imageshack.us/img198/6113/fotka3v.jpg
Ale słodziutka :D

A nie wiedziałam, że masz jeszcze dwa inne pisaki :oops:

http://img21.imageshack.us/img21/7452/img1438b.jpg ale słodziachny

Chyba jakieś małe nie porozumienie.. To nie moje psiaki Skiti jest od Oli9338 a Ariska od mojego chłopaka.:loveu:
Dzięki za miłe słowa:loveu:

[quote name='zuzolandia']http://img42.imageshack.us/img42/1284/img1432y.jpg

ale długasny jęzorrr :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witamy sie poniedziałkowoo :loveu::loveu:

Witomy dziołchy Halymbskie:loveu:
Dzięki..:cool3:

[quote name='Bartiśkowa_']Witamy

A czemu Vikusi nie było ? :evil_lol: Super fotki ;)

Bo ona nie przepada za psami i robię wszystko zeby jak najlepiej ją socjalizować (na zlot) i idzie coraz lepiej a że te oba psiaki to jeszcze szczeniaki i nie chciałam zeby któryś przypadkowo zrobił jej krzywdę bo cała nasza praca boszła by na marne.:p

[quote name='Nati28']Witam poniedzialkowo :loveu:

Witamy!:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

siemka bąku:mdrmed: co tam?:-) ani się nie odzywosz ani nic :olympic: co tam u Vikuli i Arisy? Do kiedy mosz te prakty ?:cool3:a i pozdrów Tomasza :D jak jo się przypomna jak on marudził na tych piochach :D

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy Vikunię

Witamy serdecznie:loveu:

ola9338 napisał(a):
siemka bąku:mdrmed: co tam?:-) ani się nie odzywosz ani nic :olympic: co tam u Vikuli i Arisy? Do kiedy mosz te prakty ?:cool3:a i pozdrów Tomasza :D jak jo się przypomna jak on marudził na tych piochach :D

SIemka.:lol: A u nos przewalone po zebraniu musza siedzieć w doma i bestorz sie nie odzywom.. A u Viki dobrze wczorej była u fryzjera a Arisa dali po staremu.:eviltong:
Prakty mom do 11 grudnia. Za pozdrowienia dzięki.:cool3:

Tak wogóle witamy wszystkich po długiej przerwie..:loveu:
I zapraszamy prawdopodobnie dzisiaj na zdjęcia Viki w nowej fryzurce ale dopiero wieczorem bo tata teraz pojechał w końcu po nowy aparat, więc zdjęcia będą już chyba w dobrej jakości.:multi:
Postaramy się w najbliższym czasie nadrobić zaległości w Waszych galeriach.:razz:

Pozdrawiamy!:loveu:

Posted

Skibka napisał(a):

SIemka.:lol: A u nos przewalone po zebraniu musza siedzieć w doma i bestorz sie nie odzywom.. A u Viki dobrze wczorej była u fryzjera a Arisa dali po staremu.:eviltong:

I zapraszamy prawdopodobnie dzisiaj na zdjęcia Viki w nowej fryzurce ale dopiero wieczorem bo tata teraz pojechał w końcu po nowy aparat, więc zdjęcia będą już chyba w dobrej jakości.:multi:
Postaramy się w najbliższym czasie nadrobić zaległości w Waszych galeriach.:razz:

Witamy po dłuuugiej przerwie i niecierpliwie czekamy na fotki Vikuni w nowej fryzurce :loveu:

Posted

Skibka napisał(a):

ja po zebraniu wiem jak to je, na szczęście u mnie nikogo nie było :diabloti: co żeś takiego narobiła?:diabloti: jo chca widzieć Viki w nowy fryz:Cool!: ale w rzeczywistości a nie na forum :ylsuper::evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Witamy po dłuuugiej przerwie i niecierpliwie czekamy na fotki Vikuni w nowej fryzurce :loveu:

Witamy!:loveu:
[quote name='ola9338']ja po zebraniu wiem jak to je, na szczęście u mnie nikogo nie było :diabloti: co żeś takiego narobiła?:diabloti: jo chca widzieć Viki w nowy fryz:Cool!: ale w rzeczywistości a nie na forum :ylsuper::evil_lol:

Co narobiłach oceny nie te co by chcieli.:lol:
Narazie to chyba nie możliwe żebyś ją obejrzała na żywo muszą Ci narazie styknąć fotki na forum.:p

[quote name='Nati28']czesc ;)
Ja tez czekam na nowe fotki Viki :loveu:

Hej!
Już wklejam.:lol:
Fotki narazie chyba nie są najlepszej jakości bo narazie uczę się go używać no ale są lepsze niż z telefonu.:lol:

cdn.

Posted

już się ja wyobrażom w ty fryz:loveu: to jest ta sama fryzurka co zawsze?:cool3:
a oceny to nigdy nikomu się nie podobają ;) a to nawet z Viki na spacerek nie możesz iść?:diabloti: ja żądam spotkania z new Viki bo i tak już bardzo długo jej nie widziałam:placz: a jak to rozstanie przezywa Twój men?:evil_lol: pozdro:D

Posted

Witamy się wieczorowo:) I cieszymy że w końcu jakieś nowe foteczki się pojawiły:) Vikunia śliczniusia jak ja uwielbiam krótkie fryzurki:) Kojarzą mi się z latem i wtedy widać te małe kochane ciałka:) Super kacapka:)

Posted

Wiec ja pisze w imieniu Skibki, bo mnie o to prosiła, ponieważ ona sama nie umi nic napisać na forum:

Viki bardzo dziękuje za miłe słowa :lol:

reszta fotek:loveu::
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]ps. Skibka też napisała ze jutro będzie więcej foteczek[/FONT]:evil_lol: