Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sweetaśna napisał(a):
psiaką kupiłam smakołyki:):)
a ty viki cos kupujesz??:D

No pewnie że kupuję tylko jeszcze nie mam kupionego. Ale oglądałam u mnie w zoologicznym i była taka zabawka taki facet o głowie psa jest chyba bardzo przystojny jak do Viki tylko że kosztuje 24zł to mam na masę smakołyków a tą zabawką to ona 2 dni się pobawi i wrzuci do budki..
Napewno jej kupię taki długi kabanos bo ostatnio tam byłyśmy to już go chciała wziąć..:evil_lol: I oglądałąm też szeleczki takie ładne razem ze smyczą za 15zł chyba, napewno nie będą jakiejś wyjątkowej jakości no ale kupić można.. I chcę zobaczyć jeszcze jakąś pastę do zębów.:evil_lol:
Nie przepadam za tymi świątecznymi zakupami..:roll:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina Wy też możecie coś wymyślić, to że to moja galeria to nie znaczy że tylko ja mam jakieś tematy powymyślać:eviltong:

Owczarkowa W to, to ja szczerze wątpie.:evil_lol:

Posted

Cześć.

Czas sie ujawnić ;) Zdjęcie zrobione Cyfrówką.

Proszę o wyrozumiałość :lol:

Viki jako Mikołaj :lol:

Pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt!

Posted

Sweetaśna napisał(a):
hej:D
co tam??:D
sliczne te zdjecia:D Viki ma taka słodką malutką czapeczke:loveu::loveu:

Hmm no u nas nic nowego w kółko sprzątanie na święta..Jeszcze dzisiaj Viki muszę okąpać i łóżka wyprać, nie ma nawet kilka chwil na dogo..:roll:
Kupiłam Viki już prezent!:multi: Viki ma czapkę takiego chodzącego mikołaja.:evil_lol:

A co tam u Was?

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Cześć :hand:

Co jej kupiłaś? :razz:

Kupiłam szelki i smycz ale niewiem czy będą dobre na nią no ale narazie nie może przymierzyć bo co to za prezent..Kupiłam też takie amatorskie frisbee żeby zobaczyć czy chciała by to ćwiczyć i taką spineczkę z kokardką, no i jeszcze jutro kupię takie pałeczki które uwielbia i uszko wędzone.:lol:

Po wigilii wstawię zdjęcia bo teraz nie chcę żeby Viki zobaczyła swój prezent.:evil_lol:

A Twoje psiny co dostaną? :razz:

Posted

Skibka napisał(a):
Hmm no u nas nic nowego w kółko sprzątanie na święta..Jeszcze dzisiaj Viki muszę okąpać i łóżka wyprać, nie ma nawet kilka chwil na dogo..:roll:
Kupiłam Viki już prezent!:multi: Viki ma czapkę takiego chodzącego mikołaja.:evil_lol:

A co tam u Was?

aa:) ja to narazie świąteczne zakuoy robie tylko :evil_lol::evil_lol:
nawet choinki nie mamy ubranej w pokoju:)
a kabik pachnie bo u fryzjera był:D:D
oo:D przeczytałam własnie:D
ja kabiemu kupiłam 4 opakowania smakłyków:D i obróżke ale dałam obróżke wczesniej bo chce zeby byl elegancki na świeta:)

a u nas spoko:) jakos powoli sie przygotowujemy do świąt ale bez śniegu to nie to samo:roll:

Posted

Owczarkowa Ty to oszzędnie żyjesz ja na VIki udałam koło 30zł..:shake:

Sweetaśna
Oglądałam waszą galerię Kabi bardzo ładnie ostrzyżony, mi te obroże się też podobają ale Viki nie chodzi na obroży woli szelki..:lol:

Anitaaa i bartis Dziękujemy, a jeśli można zapytać to jak wy te kartki robić bo ja to trochę przyćmiona jestem a chciałabym coś takiego też zrobić.:cool3:

Posted

[quote name='Skibka']

Sweetaśna
Oglądałam waszą galerię Kabi bardzo ładnie ostrzyżony, mi te obroże się też podobają ale Viki nie chodzi na obroży woli szelki..:lol:

Anitaaa i bartis Dziękujemy, a jeśli można zapytać to jak wy te kartki robić bo ja to trochę przyćmiona jestem a chciałabym coś takiego też zrobić.:cool3:

dziekujemy:D
ja wole teraz na obrózce miec kabiego:D po co ma w domu chodzic w szelkach:) na spacerach tez wole obróżke:) ale tą kupiłam na jakies uroczystosci na spacery nie bede w niej chodzic bo sie boje ze sie zerwie:evil_lol:

W Photoshopie;D ja sobie robiłam wczoraj ale dajew dopiero w wigilie:)

Posted

Skibka napisał(a):
To ja bym miała taką ogromną prośbę..Mógłby mi ktoś zrobić nawet taką najzwyklejszą? Bo jak nie mam photoshopa i raczej sama sobie nie poradzę..:shake:

ja moge zrobic ale jutro chyba ze ktos ci wczesniej juz zrobi:)

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
pościągałam dodatki i w photofiltre zrobiłam :lol: bo photoshopa to ja nie rozumiem :evil_lol:

To ja bym miała taką ogromną prośbę..Mógłby mi ktoś zrobić nawet taką najzwyklejszą? Bo jak nie mam photoshopa i raczej sama sobie nie poradzę..:shake: