Skibka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Sweetaśna napisał(a):psiaką kupiłam smakołyki:):) a ty viki cos kupujesz??:D No pewnie że kupuję tylko jeszcze nie mam kupionego. Ale oglądałam u mnie w zoologicznym i była taka zabawka taki facet o głowie psa jest chyba bardzo przystojny jak do Viki tylko że kosztuje 24zł to mam na masę smakołyków a tą zabawką to ona 2 dni się pobawi i wrzuci do budki.. Napewno jej kupię taki długi kabanos bo ostatnio tam byłyśmy to już go chciała wziąć..:evil_lol: I oglądałąm też szeleczki takie ładne razem ze smyczą za 15zł chyba, napewno nie będą jakiejś wyjątkowej jakości no ale kupić można.. I chcę zobaczyć jeszcze jakąś pastę do zębów.:evil_lol: Nie przepadam za tymi świątecznymi zakupami..:roll: Quote
Skibka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Witamy! Mam parę fotek ale wszystkie ze spania bo ciężko jest ją uchwycić w ruchu w dobrej jakości.. Języczek: Quote
dysia-u Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 http://img186.imageshack.us/img186/6421/dsc00220hc2.jpg ale słodka :loveu: Quote
LadyK Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 http://img355.imageshack.us/img355/1874/dsc00217nj9.jpg Jaka zaspana :loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Skibka'] Jakoś nam te dążenie do 100 nie specjalnie idzie.:roll: Wymyśl jakiś ciekawy temat to szybciej pójdzie:) Quote
Skibka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Owczarkowa']http://img355.imageshack.us/img355/1874/dsc00217nj9.jpg Jaka zaspana :loveu::loveu::loveu: Tak bo to było koło godziny 9 ramo to jeszcze dla Viki za wcześnie.:evil_lol: [SIZE="1"]Jakoś nam te dążenie do 100 nie specjalnie idzie.:roll: Quote
LadyK Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [CENTER]Do nowego roku dojdziemy do setki :diabloti:[/CENTER] Quote
Skibka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Paulina Wy też możecie coś wymyślić, to że to moja galeria to nie znaczy że tylko ja mam jakieś tematy powymyślać:eviltong: Owczarkowa W to, to ja szczerze wątpie.:evil_lol: Quote
Skibka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Cześć. Czas sie ujawnić ;) Zdjęcie zrobione Cyfrówką. Proszę o wyrozumiałość :lol: Viki jako Mikołaj :lol: Pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt! Quote
LadyK Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 http://img71.imageshack.us/img71/2227/s5007703tw0.jpg Ślicznie wyszłyście :loveu::loveu: Quote
Sweet Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 hej:D co tam??:D sliczne te zdjecia:D Viki ma taka słodką malutką czapeczke:loveu::loveu: Quote
Skibka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Sweetaśna napisał(a):hej:D co tam??:D sliczne te zdjecia:D Viki ma taka słodką malutką czapeczke:loveu::loveu: Hmm no u nas nic nowego w kółko sprzątanie na święta..Jeszcze dzisiaj Viki muszę okąpać i łóżka wyprać, nie ma nawet kilka chwil na dogo..:roll: Kupiłam Viki już prezent!:multi: Viki ma czapkę takiego chodzącego mikołaja.:evil_lol: A co tam u Was? Quote
LadyK Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [CENTER]Cześć :hand: Co jej kupiłaś? :razz:[/CENTER] Quote
Skibka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Owczarkowa napisał(a):Cześć :hand: Co jej kupiłaś? :razz: Kupiłam szelki i smycz ale niewiem czy będą dobre na nią no ale narazie nie może przymierzyć bo co to za prezent..Kupiłam też takie amatorskie frisbee żeby zobaczyć czy chciała by to ćwiczyć i taką spineczkę z kokardką, no i jeszcze jutro kupię takie pałeczki które uwielbia i uszko wędzone.:lol: Po wigilii wstawię zdjęcia bo teraz nie chcę żeby Viki zobaczyła swój prezent.:evil_lol: A Twoje psiny co dostaną? :razz: Quote
LadyK Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Skibka napisał(a): A Twoje psiny co dostaną? :razz: Nic :siara: Quote
Sweet Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Skibka napisał(a):Hmm no u nas nic nowego w kółko sprzątanie na święta..Jeszcze dzisiaj Viki muszę okąpać i łóżka wyprać, nie ma nawet kilka chwil na dogo..:roll: Kupiłam Viki już prezent!:multi: Viki ma czapkę takiego chodzącego mikołaja.:evil_lol: A co tam u Was? aa:) ja to narazie świąteczne zakuoy robie tylko :evil_lol::evil_lol: nawet choinki nie mamy ubranej w pokoju:) a kabik pachnie bo u fryzjera był:D:D oo:D przeczytałam własnie:D ja kabiemu kupiłam 4 opakowania smakłyków:D i obróżke ale dałam obróżke wczesniej bo chce zeby byl elegancki na świeta:) a u nas spoko:) jakos powoli sie przygotowujemy do świąt ale bez śniegu to nie to samo:roll: Quote
Skibka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Owczarkowa Ty to oszzędnie żyjesz ja na VIki udałam koło 30zł..:shake: Sweetaśna Oglądałam waszą galerię Kabi bardzo ładnie ostrzyżony, mi te obroże się też podobają ale Viki nie chodzi na obroży woli szelki..:lol: Anitaaa i bartis Dziękujemy, a jeśli można zapytać to jak wy te kartki robić bo ja to trochę przyćmiona jestem a chciałabym coś takiego też zrobić.:cool3: Quote
Sweet Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Skibka'] Sweetaśna Oglądałam waszą galerię Kabi bardzo ładnie ostrzyżony, mi te obroże się też podobają ale Viki nie chodzi na obroży woli szelki..:lol: Anitaaa i bartis Dziękujemy, a jeśli można zapytać to jak wy te kartki robić bo ja to trochę przyćmiona jestem a chciałabym coś takiego też zrobić.:cool3: dziekujemy:D ja wole teraz na obrózce miec kabiego:D po co ma w domu chodzic w szelkach:) na spacerach tez wole obróżke:) ale tą kupiłam na jakies uroczystosci na spacery nie bede w niej chodzic bo sie boje ze sie zerwie:evil_lol: W Photoshopie;D ja sobie robiłam wczoraj ale dajew dopiero w wigilie:) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 pościągałam dodatki i w photofiltre zrobiłam :lol: bo photoshopa to ja nie rozumiem :evil_lol: Quote
Sweet Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Skibka napisał(a):To ja bym miała taką ogromną prośbę..Mógłby mi ktoś zrobić nawet taką najzwyklejszą? Bo jak nie mam photoshopa i raczej sama sobie nie poradzę..:shake: ja moge zrobic ale jutro chyba ze ktos ci wczesniej juz zrobi:) Quote
Skibka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):pościągałam dodatki i w photofiltre zrobiłam :lol: bo photoshopa to ja nie rozumiem :evil_lol: To ja bym miała taką ogromną prośbę..Mógłby mi ktoś zrobić nawet taką najzwyklejszą? Bo jak nie mam photoshopa i raczej sama sobie nie poradzę..:shake: Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Proszę, nie jest taka aż super bo aż tak dobrze nie umiem robić, jak ci sie coś nie podoba to mów, to zmienie... ImageShack - Image Hosting :: dlaskibkiok0.jpg Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Skibka napisał(a):Kartka jest super! Tylko szło by zmienić znaczy dopisać kto życzy?:razz: no pewnie jakoś tak:evil_lol: Zaraz zobacze co da sie zrobić... Tylko....:roll: Jak ty masz na imie???:roll: Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 post przeskoczył na poprzednią stroną Quote
Skibka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Kartka jest super! Tylko szło by zmienić znaczy dopisać kto życzy?:razz: Quote
Recommended Posts