Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, jestem tu nowa, w sensie zarejestrowana:lol: wasza galerie juz ogladam od rownie dawna co inne:) postanowilam wiec sie zalogowac i komentowac wasze cudne zdjecia:lol: masz sliczna sunie:p i podoba mi sie rowniez to ze dodajesz zdj czesto, mozna podziwiac twoja Viki:loveu::loveu: Pozdrawiam;) zajrze tu jeszcze napewno nie raz:oops::evil_lol:

Posted

[quote name='iwa63']Ale śliczne fotki, Vikunia śliczna dziewczynka ,normalnie cudeńko :loveu::loveu::loveu:

Bardzo dziękujemy:loveu:

[quote name='Bartiśkowa_']Prześliczna jest

Dzięki!:loveu:

[quote name='Doti1986']Vikunia jest oszałamiająco piękna:) Jak tak patrzę na jej krótką fryzurkę to przypomina mi się Pixunia podczas wakacji:) I takie są do siebie podobne:)

Pewnie że podobne.Viki musiała zostać ścięta bo robiły się straszne kołtuny..Teraz musi chodzić w ubranku bo się strasznie trzęsie.:loveu:

[quote name='Mawe']Fajne zdjęcia. Viki jest śliczna :)

Dziękujemy!:lol:

[quote name='dysia-u']http://img442.imageshack.us/img442/5/img0107p.jpg

ale dużo zdjęć , a co jedno to ładniejsze. Fryzurka piekna. Mejsula dzis miała być kąpana ale nie mamy wody to się jej upiekło

Dziękujemy! :loveu:

[quote name='chrupcia']Witam, jestem tu nowa, w sensie zarejestrowana:lol: wasza galerie juz ogladam od rownie dawna co inne:) postanowilam wiec sie zalogowac i komentowac wasze cudne zdjecia:lol: masz sliczna sunie:p i podoba mi sie rowniez to ze dodajesz zdj czesto, mozna podziwiac twoja Viki:loveu::loveu: Pozdrawiam;) zajrze tu jeszcze napewno nie raz:oops::evil_lol:

Witamy nowego użytkownika.:cool1: Dzięki za miłe słowa dla Vikuśki.:loveu:
My również pozdrawiamy.:multi:
Dzisiaj wieczorem jak będzie czas to wstawię następne zdjęcia.:lol:

• 3 weeks later...
Posted

karkakarka napisał(a):
Hej łobuzy!!
Wesołych Świąt!!!

Sweet napisał(a):
WESOŁYCH ŚWIĄT:)

Viki jak zawsze śliczna :) nadrobiła to co miałam;):D

Witamy i bardzo dziękujemy za życzonka.:lol:
My niestety nie mamy czasu życzyć każdemu osobno w galerii więc wszystkim którzy nas odwiedzają życzymy wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt także dla psiaków!:loveu:

• 1 month later...
Posted

Witamy wszystkich po bardzo długiej przerwie.:lol:
Przychodzimy z informacją że Viki została wczoraj wysterylizowana.;)
Narazie jest jeszcze bardzo słaba wogóle nie chodzi cały czas leży ale jak byłyśmy na podwórku to się cieszyła.
W nocy 2 razy wymiotowała no ale podobno to nic złego.
Czy ktoś z Was (jeżeli jeszcze ktoś do nas zagląda) wie może jak długo Viki może być taka osowiała?:roll:

A narazie zdjęcie VIki które robiłam przed chwilą:

I 2 z dawniej:

Posted

Witamy wszystkich którzy do nas zajrzeli.:loveu:
Z Viki troszkę lepiej już je i pije normalnie, na podwórko też chodzi.
Tylko chodzić jeszcze za bardzo nie chce..
Dzisiaj pojedzie na zastrzyk, zobaczymy co wet powie.
W sumie z dnia na dzień jest troszkę lepiej a dzisiaj to dopiero 2 dzień po operacji..
Kilka zdjęć biedactwa mojego:

Postaramy się powoli nadrabiać zaległości w Waszych galeriach w najbliższym czasie.:lol:

Posted

Tak jest już dużo lepiej trochę już chodzi choć nie bardzo jej się podoba ten kaftanik pooperacyjny, ale jak go ściągniemy to tylko patrzy kiedy wylizać rankę. Jeszcze do następnego poniedziałku musi tak chodzić bo dopiero wtedy będzie miała ściągnięte szwy. Jutro może będą już jakieś lepsze fotki nie takie smutne.:)