Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WItamy wszystkich po długiej nieobecności!:loveu:
Jak to dobrze że jeszcze ktoś nas odwiedza.:loveu:
Miałam teraz straszne 2 tygodnie.. Arisa się zarobaczyła wymiotywała robakami ale dostała znowu odrobaczenie i już jest dobrze. A u Viki bardszo dobrze mimo że już 1.5 miesiąca nie bierze tabletek na wątrobę jeszcze ani razu nie wymiotywała więc jest super!:multi:
Myślę, że tak na początku grudnia pojedziemy na kontrolne badania krwi no i w końcu musimy ustaliś datę sterylki.:lol:
A Viki z Arisą nie widują się raczej z racji tego że Arisa miała te robaki bałam się żeby mi to na Viki nie przeszło i chodzę z psami na 2 etaty, najpierw z VIki później idę po Arisę..:lol:
Ale raz byłyśmy wszystkie 3 baby i nie było źle Viki na początku pokazywała ząbki ale później coraz bardziej podchodziła do małej..
Jeszcze niewiem kiedy fotki Viki może jutro się pokaże a Arisa niewiem mogę wstawić ewentualnie zdjęcia robione moim telefonem więc nie za dobrej jakości..:roll:

Pozdrawiamy i idziemy pooglądać Wasze galeryjki.:loveu:

Posted

siemanko:loveu:

uuuuu to bidna Arisia oby szybko pozbyła sie tych paskudów :shake: sprawdzaj jej koopki bo moga jeszcze tam byc wtedy trzeba na kolejne odrobaczenia niestety...

Dobrze ze Vikusiowa watróbka juz oki..oby szło ku lepszemu ..

Buziaki przesyłamy i mizianko dla suczydełek :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy wszystkich!:loveu:
Fotek Viki nie mam wkleję 2 fotki na przypomnienie jak wygląda moje maleństwo, a reszta zdjęć to z wczorajszego spacerku na którym była Arisa i Skiti Oli już kiedyś wklejałam jego zdjęcia jak był szczeniaczkiem. Wczoraj Skituś skończył 10msc i troszkę mu się podrosło a Arisa skończyła wczoraj 4 msc..
A Viki nie była z nami bo to nie jej kategoria wielkości..:loveu:

Moja VIki jakieś 2 lata temu:

I teraz:

I teraz zdjęcia z wczorajszego spacerku:
Ariska:

Skituś:

cdn.