Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JOYka']Biedna Vikusia:-( trzymamy kciuki i daj jej buziolka od nas

[quote name='Nati28']My tez 3mamy kciuki za Viki, wierzymy ze wszsytko bedzie dobrze

[quote name='***Paulina***']Biedactwo:-(
Trzymamy za nią kciuki:kciuki:

Bardzo dziękujemy za kciuki, pewnie się nie zmarnują..
Byłam z nią na podwórku oczywiście zaniosłam ją na rękach to stało takie biedactwo że aż łezki się do oczu pchają..:placz:
Moja biedna Vikusia i to wszystko nasza wina..:placz:

Posted

Skibka napisał(a):

Moja biedna Vikusia i to wszystko nasza wina..:placz:

Teraz już nic nie zmienisz tym zamartwianiem że to wasza wina:shake:
Lepiej bądź dobrej myśli;)
Niech Viki nie czuje twojego zdenerwowania;)

Posted

[quote name='JOYka']:placz::calus:Będzie dobrze

Miejmy nadzieję..

[quote name='***Paulina***']Teraz już nic nie zmienisz tym zamartwianiem że to wasza wina:shake:
Lepiej bądź dobrej myśli;)
Niech Viki nie czuje twojego zdenerwowania;)

Próbuję być dobrej myśli ale to nie jest takie proste..
Ja już od wczoraj jestem cała nerwowa wogóle czuję się jak bym w bajce żyła.. Noc oczywiście nie przespana wogóle straszny dzień..:shake:

Posted

Skibka napisał(a):

Ja już od wczoraj jestem cała nerwowa wogóle czuję się jak bym w bajce żyła.. Noc oczywiście nie przespana wogóle straszny dzień..:shake:

Zobaczysz, będzie dobrze...
Jeśli mówisz że nie wymiotuje tak często i całkiem dobrze się czuje
to wszystko idzie ku dobremu;)

Posted

[quote name='Skibka']Miejmy nadzieję..

Nie dziwię Ci się, Vikusia nie jest moja a tak strasznie mi smutno...:-(

Posted

Skibka napisał(a):
Bardzo dziękujemy;)
Do weta jedziemy o 16 na kroplówkę bo nie może nic jeść ani pić no i zobaczymy co powiedzą..
Ale na moje oko jest coraz lepiej już żerbała przy stole ale znowu będzie badanie krwi więc nic nie dostała.. Troszkę przeszkadza jej ten wyrflon no ale już się przyzwyczaiła.;)

Wenflon jest potrzebny, bo przecież szkoda ją ciągle kłuć. Daj znać jak było u weta.

Posted

Cześć!
Byliśmy wczoraj u tego weta. Viki dostała znów 2 kroplówki i zaszczyki przeciwzapalny i przeciwwymiotny..
Werflon dalej jest bo mieliśmy spróbować dać wody jeżeli nie było wymiotów to i troszeczkę jedzonka. I od wczoraj nie było wymiotów dzisiaj jedziemy do kontroli prawdopodobnie ściągniemy werflon.:multi:
I rozmawialiśmy na temat sterylki i wet powiedziała że to bardzo dobra decyzja, ale będzie cięta jak się zrobią chłodniejsze dni bo podobno to lepsze dni do narkoz.
Bardzo dziękujemy za trzymanie kciuków!:loveu:
Już jest dobrze.:loveu::multi:

Posted

Hej :multi:
Jak to dobrze, że już wszystko dobrze. Jejciu, wiem co czujesz, przecież nie tak dawno temu Lucky też zwracał przez kilka dni. Co ja wtedy przeżywałam, ile ja nerwów zjadłam :shake:

Będzie dobrze :loveu:

Posted

LadyK napisał(a):
Witamy ;) Co tam u was? Jak zdrówko Viki?

Karolina&Lucky napisał(a):
Hej :multi:
Co tam u was słychać?

karkakarka napisał(a):
hej hej co tam u was słychać???

Witamy wszystkich!
Z Viki już bardzo dobrze wróciliśmy do lekarstw i już wszystko w normie.;)
A u nas ogólnie to średnio bo jakis facet chce utopić 6 szczeniąt najprawdopodobniej będą uspane jeżeli właściciel się zgodzi..:roll:
A wogóle szkoła i mało czasu dla siebie bo ledwo do domu wejdę coś zjem z Viki do lasu no i jak wracamy to już wieczór..:shake:

Posted

Skibka napisał(a):
Witamy wszystkich!
Z Viki już bardzo dobrze wróciliśmy do lekarstw i już wszystko w normie.;)
A u nas ogólnie to średnio bo jakis facet chce utopić 6 szczeniąt najprawdopodobniej będą uspane jeżeli właściciel się zgodzi..:roll:
A wogóle szkoła i mało czasu dla siebie bo ledwo do domu wejdę coś zjem z Viki do lasu no i jak wracamy to już wieczór..:shake:

uuuu w takim młodym ciele taki słaby duch??!!!!:angryy:

Posted

dysia-u napisał(a):
uuuu w takim młodym ciele taki słaby duch??!!!!:angryy:

Jaka ja tam młoda coraz starsza.:roll:
To wszystko przez tą szkołe bo psa przecież muszę wybiegać no to jak idziemy to na jakieś 2-2.5h to wracamy koło 20 to już jest ciemno to nic tylko spać.:roll:

Posted

Witamy cieplutko Viki i jej Pańcię i zapraszamy do odwiedzinek. Co prawda galeria mojej Viky jest jeszcze skromniutka, ale popracujemy nad tym. Viky to oficjalnie Izzara (tak ma w metryce) ale zdecydowaliśmy, że prywatnie będzie Viky - brzmi jakoś sympatyczniej :lol:

Posted

Nati28 napisał(a):
Cieszymy sie ze z Viki juz lepiej :loveu:
Teraz szybko robi sie ciemno... :shake:

No o 19 już jest ciemno..:shake:

Viky i Ja napisał(a):
Witamy cieplutko Viki i jej Pańcię i zapraszamy do odwiedzinek. Co prawda galeria mojej Viky jest jeszcze skromniutka, ale popracujemy nad tym. Viky to oficjalnie Izzara (tak ma w metryce) ale zdecydowaliśmy, że prywatnie będzie Viky - brzmi jakoś sympatyczniej :lol:

Witamy nowych gości zaraz do Was wpadniemy.:lol:

***Paulina*** napisał(a):
Przyszłyśmy się przywitać:multi:
Możemy liczyć na jakieś fotki?

Cześć Wam!
Tak można mam narazie 3 fotki ale wkleję później bo teraz biorę się za zadanie..:cool1: