Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doti1986Ja wiem że 18 nie czyni mnie odrazu dorosłą osobą.. Ale mam jakąś taką tremę taką nie do opisania.:lol:
A to że rodzice mnie będą traktować jak dziecko w to wierzę, bo oni zawsze mnie tak traktują.:evil_lol:
A co do dowodu to ja dopiero wniosek złożę dopiero jak skończę bo mama powiedziała że ona się ze mną po urzędzie szwędać nie będzie..:roll:

Aga&Ganja Nas w poprzednim tygodniu było 6 osóbw klasie.:lol:
A urodziny mam 29 czerwca, no ale dla gości robię 05.07 bo mama zamówiła mi mszę(:evil_lol:) no i później do restauracji..:lol:

Agrafka2-Ja już sobie odpuściłam w środę tydzień temu bo Pani powiedziała nam że i tak frekwencji się już nie podlicza.;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie tak samo w szkole że frekwencji nie podlicza, ale niestety nie da się tego wytłumaczyć mojej mamie czyli wyszło na to że w poniedziałek byłam na dwie godziny lekcyjne we wtorek cudem nie poszłam dziś też 2 godz. lekcyjne jutro nie idę i w piątek już zakończenie :)

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Viki jest piękna :)
Kolorek ma cudny :)

Dziękuję!:loveu:

Kilka fotek:

Narazie tyle mam więcej z działki ale nie chcemi się wstawiać.:lol::loveu:

Posted

[quote name='karkakarka']http://img31.imageshack.us/img31/4727/zdjcie0269.jpg
Parę głasków na dobranoc od "cioci" Kariny :lol:

Dzięki! A co tak cicho to ja niewiem.:niewiem:
Ja teraz jestem mało nqa dogo bo to wszystko przez te urodziny na nic czasu nie mam..:oops:

[quote name='saba98']Śliczności :loveu:

Dzięki bardzo!:lol:

[quote name='Bartiśkowa_']śpioszek z niej :loveu:

O tak straszny..:roll::loveu:

Zapraszam jutro na fotki po fryzjerze:lol:

Posted

Przepraszam Was bardzo że nie ma fotek ale mam z urodzinami urawanie głowy..
Po fryzjerze jak zwylke bardzo mi się Viki podoba a fotki wrzucę jutro i poodwiedzam Wasze galerię ale narazie bardzo przepraszam ale nie mam nawet czxasu na własną galerię.:shake:

Posted

Śliczności:loveu::loveu::loveu::loveu: ja też już bym chciała żeby moja Pixi takie fryzurki nosiła a tu na razie jeszcze taka puchata kuleczka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy!:loveu:
Mam sporo fotek ale na początek 5 fotek ze wczoraj niewiem czy widać różnicę we fryzurce ale w rzeczywistości widać:

Pozdrawiamy!:lol:

Posted

[quote name='saba98']http://i558.photobucket.com/albums/ss26/Skibka_2009/Zdjcie0312.jpg
Kto zapomniał nalać wody!?

Viki tam tylko siedziała dopuki nie było wody.:lol:

[quote name='karkakarka']http://i558.photobucket.com/albums/ss26/Skibka_2009/Zdjcie0313.jpg
Jak piękna dama :cool3: i jaka dumna siedzi :loveu:

Hehe dzięki bardzo.:lol:

[quote name='Karolina&Lucky']Fryzurka śliczna :loveu:

Viki pewnie czeka na kąpiel w tym basenie :cool3:

Dziękuję, nie Viki nie przepada niestety za wodą.:roll:

Posted

Nie mogę sie napatrzeć na tą śliczna panieneczkę:loveu::loveu::loveu::loveu: a ta bombowa fryzurka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nic tylko pozazdrościć ja już czekam aż moja Pixi tak się będzie nosić:loveu::loveu::oops::oops::oops::oops: a tak to co ile chodzisz z mała do fryzjera?