Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bosko wygląda teraz:loveu::loveu::lol: naprawdę świetnie:loveu::loveu: strasznie mi się podoba:loveu::loveu::loveu:
A ja muszę czekać do czwartku z moim zaroślakiem kiedy to już będzie :eviltong:

Posted

Witamy:multi:
Ale śliczny fryz:happy1:, nie mogę się napatrzeć:crazyeye:
Jak trzeba będzie podciąć Elmisia to wrócę do tych foteczek:cool3:

Posted

Witamy!
Nikt do nas nie zagląda więc musimy się przypomnieć.. Mam parę fotek ale nie zbyt wyraźne:

Narazie tyle.:lol:
A tak w ogóle byłam z Viki wczoraj u weta siedziałyśmy w gabinecie z 30 minut.:lol: Ale dość dużo rzeczy się dowiedziałam.. Na początku Viki dotała szczepienie na wścielkiznę, potem jakiś środek przeciw kleszczom ale nie ten co zawsze tylko próbujemy jakiś inny, później pytałam o szczepienie na choroby odkleszczowe,potem sprawdzała zęby i powiedziała że musimy się za nie zabrać bo jak nie to za niedługo spotkamy się na ściąganiu kamienia nazębnego więc pojadę tak kiedyś i kupię u niej jakiś żel do zębów no i później zobaczyła uszka i jeszcze pytałam czy na VIki dotanę obrożę na kleszcze ale to dopiero za msc.:lol:
Może będą jakieś nowe fotki dzisiaj bo idziemy znowu do lasu chyba ale najpierw muszę się dowiedzieć gdzie jest puma bo przedwczoraj była już w Bytomiu to nie daleko a podobno jest groźna i trochę się boję..:shake:

Posted

meja napisał(a):
Witamy:multi:
Strasznie mi się podoba ubrano Viki, kupiłaś czy sama zrobiłaś:cool3:

Kupiłam, chociaż większośc przechodniów uważa że mi babcia na drutach zrobiła..:lol:

Posted

***Paulina***Cześć! :hand:
Viki chodzi w ubranku bo jak chodzimy po lesie to do niej się wszystko przyczepia igły,liście itd. więc jak jest w ubranku to przynajmniej nie wygląda jak małe drzewo. No dzisiaj u nas też gorąco to dzisiaj była bez ubranka.:lol:

anitaaa i bartisHeej :hand: A u mnie nic nowego taka pogoda to z Viki chodzimy na dłuugie spacerki.:lol:
Jakie mało fotek jutro będzie więcej bo dzisiaj w lesie jej kilka zrobiłam a jutro specjalna okazja bo Viki ma 1.5 roku pobiła wiekiem mojego poprzedniego psa który nawet nie dożył 1.5 roku.:candle: I do tego Skiti dzisiaj skończył kwarantannę i był już z nami na spaceru.:loveu:

Posted

hej:loveu:
ja też u was nie byłam sto lat..
ale Vikusia śliczna :loveu: tą kitkę ma zabójczą :eviltong:
o pumie właśnie słyszałam od 'Anula&Bono' bo ona tam gdzie Ty mieszka ^^ pocieszę Cię tak samo jak ją: Ty masz psa, a kot to puma to co się boisz :evil_lol::evil_lol:
a tak serio to jeszcze tej pumy nie złapali ? bo już dawno cholera zwiała ^^

Posted

[quote name='Skibka']***Paulina***Cześć! :hand:
Viki chodzi w ubranku bo jak chodzimy po lesie to do niej się wszystko przyczepia igły,liście itd. więc jak jest w ubranku to przynajmniej nie wygląda jak małe drzewo. No dzisiaj u nas też gorąco to dzisiaj była bez ubranka.:lol:
No ja jak chodziłam z Kati do parku to też miała zawsze pełno liści poprzyczepianych... No ale teraz ma krótkie włoski to mam nadzieję, że nie będą już się przyczepiać:loveu:

Posted

Iś & ChesterHeej! No w końcu do nas dortarłaś.:lol:
Dzięki za komplementy w imieniu Viki.:loveu: No a puma dlaej na wolności ale podobno jest teraz gdzieś pod Łodzią to my jesteśmy bezpieczni.:loveu:

dysia-uDzięki.:lol: No VIki też uwielbia biegać w tych liściach tylko tam siedzi najwięcej kleszczy..:shake:

***Paulina*** Teraz też jej się doczepiają do łapek albo do firanki.Ale da się to wyczesać.:lol:

A teraz wstawię fotki z okazji że Viki kończy dzisiaj 1.5roczku (mam 28 fotek i wszystkie z lasu:lol:):

cdn.

Posted

***Paulina***Dziękujemy bardzo! :lol:

Aga&GanjaHej! Dzięki.:lol:Hmm co u nas no w sumie nic nowego, pogoda fajna to nic tylko na spacerki z psem.:loveu: A tymbardziej że mamy nowe pole do biegania- oczyszczalnia która została zlikwidowana.:loveu:

Milka_85Dzięki i wzajemnie!:loveu: [SIZE="1"]Uważaj bo ja ostatnio na święta też dawałam każdemu kartki i dostałam 2 punkty karne za spam..

A teraz ciąg dalszy fotek z lasu:

Skiti:loveu::

cdn.