Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='meja']Witamy, miło poznać:multi:
Voki jest strasznie rozkoszną dziewczynką:loveu:
Fryzurka też świetna.

Mam pytanie, co to za kaganiec i gdzie go kupiłaś, podoba mi się, wygląda ma mięciutki. Sprawdza się?

Witamy!
Mój pies nazywania się Viki a nie Voki dla poprawki.;)
A kaganiec jak kaganiec kupiliśmy go po to żeby nie jadła nic na dworze i dość się sprawdza, zamówiłam go w zoologicznym bo to rozmiar 1 więc ciężko go dostać u mnie w zoologicznych. Jest dość miękki a czy się sprawdza to zależy w czym.:lol:

dysia-uFotki będą wieczorem jak mama wróci z pracy:lol:
A tym czasem lecimy na spacerek do lasu bo jest fajna pogoda nie możemy jej zmarnować.:multi:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Skibka']Witamy!
Mój pies nazywania się Viki a nie Voki dla poprawki.;)
A kaganiec jak kaganiec kupiliśmy go po to żeby nie jadła nic na dworze i dość się sprawdza, zamówiłam go w zoologicznym bo to rozmiar 1 więc ciężko go dostać u mnie w zoologicznych. Jest dość miękki a czy się sprawdza to zależy w czym.:lol:

Oczywiście, że Viki, błąd klawisza:oops:
Chyba znalazłam taki w sklepie internetowym, zastanawiałam się właśnie nad rozmiarem, teraz wiem, że 1, dzieki:buzi:

Posted

meja napisał(a):

Oczywiście, że Viki, błąd klawisza:oops:
Chyba znalazłam taki w sklepie internetowym, zastanawiałam się właśnie nad rozmiarem, teraz wiem, że 1, dzieki:buzi:

No VIki nawet 1 ma za dużą ma go zwężony jeszcze.:lol:

Posted

Mamy parę fotek ale jakoś nie wyraźne...:

To jeszcze przed fryzjerem:

I te to chyba najbardziej pokazuje jak Viki jest ostrzyżona:

Tylko tych łapek aż tak dużych to nie ma.:lol:

Posted

Fryzurka niezła:cool3: ślicznie wygląda.
A co do zdjęć, to może słabo wyraźne, ale za to jak oczka błyszczą:loveu:

Pozdrawiamy

Posted

Cześć wszystkim! :hand:

mejaDziękujemy bardzo !:lol:

roxi-malina Dzięki tą kokardkę dostała od fryzjerki.:loveu:

***Paulina*** Dzięki, też mi się podoba.:loveu:

anitaaa i bartisNo a jak lato nadchodzi to Viki musi podrywać samców.:lol: Spróbuj Bartisowi kupić taką kokardkę pewnie będzie uroczo wyglądał.:loveu:

Aga&GanjaHeej!:cool3: A u nas w sumie nic nowego po staremu, mamy super pogodę to chodzimy sobie do lasu na spacerki.:loveu:
Już Was odwiedziłam chociaż nie pamiętam czy coś pisałam..:hmmmm:
Dzięki, cieszę się że podobają Wam się zdjęciaa.:multi:

A mam takie pytanie dla wszystkich, czy Wy podajecie już teraz psiakom preparat przeciw kleszczom? Bo my jedziemy w środę do weta i właśnie chyba już podam ..:razz:

I kilka zdjęć:

cdn.

Posted

[quote name='roxi-malina']Jejciu ale ona śliczniutka jest:loveu::loveu::loveu: i jak pięknie włos jej lśni:loveu::loveu::loveu:

Tak teraz jak idzie to aż po oczach ten jej blask wali.:loveu:

[quote name='dysia-u']łłłoooołłłłł ile nowych fotek :crazyeye: wszystkie śliczne dlatego żadnej nie wybrałam bo nie mogę sie zdecydować

Dzięki:loveu:

Aga&Ganja Ja też chciałam obrożę nawet kupiłam w zeszłym roku taką różowo-niebieską śliczna była tylko że Viki by ją na brzuszku musiała mie bo na szyji jej wisiała..:lol:

Dzisiaj znowu idziemy na działkę to może będą jakieś zdjęcia a tera parę domowych: