NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Witamy noworocznie :cool3: Kiedy te zdjęcia robiłaś? u mnie dziś 15cm śniegu jest :roll: boskie ubranko ma :loveu: Quote
Skibka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Cześć wszystkim! No to obiecane fotki wklejamy tylko dość dużo ich.:evil_lol: Ale wkleję tylko 5 narazie bo imageshack odmawia posłuszeństwa.. Reszta może później..:evil_lol: Quote
LadyK Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [CENTER]Ślicznie na Viki ten sweterek wygląda :loveu:[/CENTER] Quote
Skibka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 smallpati napisał(a):Witamy noworocznie :cool3: Kiedy te zdjęcia robiłaś? u mnie dziś 15cm śniegu jest :roll: boskie ubranko ma :loveu: Witamy! Zdjęcia są robione wczoraj ale wcześniej i później do końca dnia padało i też teraz mamy duużo śniegu.:loveu: Quote
dadiii Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 slicznie w tym sweterku wyglada :loveu: :) co u was nowego?? :) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cześć :multi: Co tam u Ciebie i Vikusi ?? Quote
Skibka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Dadiii Wiem, że ślicznie. :lol: A u nas w sumie nic nowego po staremu już tylko odliczam dni do ferii.:evil_lol: A u Was jak tam? anitaaa i bartis U mnie normalnie nie mam nawet chwili czas na dogo posiedzieć bo szkołe kończę około 19 to o 20 jestem w domu to już nie widze nic prócz łóżka.:roll: A u Viki też nie za kolorowo.. Dalej ją te uszka swędzą aż do śniegu chce je dawać, mleczko jakoś nie schodzi, dużo pije, nie chce jeść trzeba ją przymusem karmić kiełbaską, szyneczką bo jak rano nic nie zje to wymiotuje i trzeba ją pilnować, bo chce kopać u siebie w budce.:shake: I w poniedziałek pojedziemy do weta jak nie wcześniej.. I tu fotki: Quote
roxi-malina Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ślicznie wygląda w tym sweterku (fajnie sobie nos śniegiem umazała :)) a co jej sie z tymi uszkami stało? Quote
LadyK Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://img361.imageshack.us/img361/2404/s5007811ft4.jpg Ale ona malutka :loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://img184.imageshack.us/img184/598/s5007798ws7.jpg Malutka kruyszynkia :loveu: Quote
NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 la la la :siara: Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01 :diabloti: Quote
Skibka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 roxi-malina napisał(a):Ślicznie wygląda w tym sweterku (fajnie sobie nos śniegiem umazała :)) a co jej sie z tymi uszkami stało? No dokładnie to niewiemy. Byliśmy ostatnio u weta i poprał coś z tego uszka takiego ciemno brązowego, zbadał pod mikroskopem i dał kropeli i powiedziała że zakrapiać tydzień.. No ale już jest przeszło tydzień już nie kropimy i Viki dalej je drapie i musimy znów do weta pojechać co by jakiegoś zapalenia nie dostała.. Owczarkowa i anitaaa i bartis No jest dość malutka, ale jak by ją tak na dłuższą metę nosić to ręce opadają.:evil_lol: Smallpati Viki niestety nie chodzi na oroży.:oops: Quote
roxi-malina Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Skibka napisał(a):No dokładnie to niewiemy. Byliśmy ostatnio u weta i poprał coś z tego uszka takiego ciemno brązowego, zbadał pod mikroskopem i dał kropeli i powiedziała że zakrapiać tydzień.. No ale już jest przeszło tydzień już nie kropimy i Viki dalej je drapie i musimy znów do weta pojechać co by jakiegoś zapalenia nie dostała.. Owczarkowa i anitaaa i bartis No jest dość malutka, ale jak by ją tak na dłuższą metę nosić to ręce opadają.:evil_lol: Smallpati Viki niestety nie chodzi na oroży.:oops: No to trzymam kciuki i mam nadzieję że wyzdrowieje ;) Quote
Skibka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Doszedł niestety kolejny problem zdrowotny. Viki kuleje na tylną łapkę, boimy się, że to zwichnięcie rzepki (gdzieś czytałam że to występuje zawyczaj u małych ras), no ale pojedziemy do weta to sie dowiemy dokładniej.. Tak jak długo nie była chora tak teraz wszystko po kolei..:-( Quote
Sweet Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 hej:D piękna Vikusia:D biedna taka chorowita ostatnio:( ale moze nic powaznego nie stało sie z łapką... kabik tez tak miał ale przeszło mu po 2 dniach.. ale nie wiem róznie to bywa wiec lepiej do weta isc.. bedzie dobrze:) co wam banerka wcięło??:roll: Quote
Skibka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Sweetaśna napisał(a):hej:D piękna Vikusia:D biedna taka chorowita ostatnio:( ale moze nic powaznego nie stało sie z łapką... kabik tez tak miał ale przeszło mu po 2 dniach.. ale nie wiem róznie to bywa wiec lepiej do weta isc.. bedzie dobrze:) co wam banerka wcięło??:roll: Mam nadzieję, że to nic poważnego. No właśnie niewiem poprostu zniknął...:question: Edit. Teraz jest! ;D Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jak ona fajnie śpi:loveu: Moja nigdy tak się nie układa... Quote
roxi-malina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Och jaka ona sliczna :loveu: i fajnie śpi Quote
Skibka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Cześć wszystkim! Widzę, że znowu nas nikt nie odwiedza, no to wstawię fotki wczorajsze i dzisiejsze.. Viki chciała się pochwalić, że mleczko prawie już zeszło, uszek już nie ociera i podejrzewaliśmy zwichnięcie rzepki bo kuleje.. Ale zauważyliśmy, że ona kuleje tylko na podwórku a w domu nie to wydajemi się, że to przez te kulki śniegu co robią się na łapkach. Viki po tej ciąży odżyła była osowiała nie chciała jeść, teraz już ładnie wcina i ciągle bawić się chce! :multi: Chcieliśmy żeby Viki mogła się z jakimś pieskiem pobawić bo do psów w swoim wzroście się nie boi ale o nas nie ma małych piesków a jak są to właściciele nie bardzo.. Więc muszę jej wystarczyć ja! :lol: Koniec tego gadania i wstawiamy fotki: Tu mój wierny kibic: Tu Viki podczas dzisiejszego spania ( chyba nie muszę mówić, że musiałam się obejśćbez poduszki:roll:): Przerażenie w oczach bo musiała iść na spacerek: Już po spacerku- suszy się: cdn.:evil_lol: Quote
Recommended Posts