Skibka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 To narazie wszystko ;) Zapraszamy do komentowania :multi: Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 hejka:D sliczne Viki:D ma dwie kitki:loveu::loveu::p słodka:D co u was?:D Quote
Bartiśkowa_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 jak śpiocha maleństwo słodko :loveu::loveu: Quote
Skibka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Sweetaśna napisał(a):hejka:D sliczne Viki:D ma dwie kitki:loveu::loveu::p słodka:D co u was?:D A u nas nic nowego już wszystko posprzątane i niektóre potrawy przygotowane, VIki wykąpana już teraz tylko czekać na pierwszą gwiazdkę.:evil_lol: A u Was co?:razz: Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Skibka napisał(a):A u nas nic nowego już wszystko posprzątane i niektóre potrawy przygotowane, VIki wykąpana już teraz tylko czekać na pierwszą gwiazdkę.:evil_lol: A u Was co?:razz: heh:) u nas tez juz wszystko prawiw gotowe:) jutro ryby bedą smazone i takie tam drobniejsze rzeczy:) kabik wczoraj był kąpany a ja za niedługo tez bede wykąpana:evil_lol::evil_lol: haha:evil_lol: a tak co chciałas dostac na gwiazdke?? Quote
Skibka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Sweetaśna napisał(a):heh:) u nas tez juz wszystko prawiw gotowe:) jutro ryby bedą smazone i takie tam drobniejsze rzeczy:) kabik wczoraj był kąpany a ja za niedługo tez bede wykąpana:evil_lol::evil_lol: haha:evil_lol: a tak co chciałas dostac na gwiazdke?? Ja tam w sumie to już za stara jestem żeby się mnie pytali co chce teraz to tylko kase dostaje nic szczególnego, kiedyś były lepsze święta... A Ty co byś chciała?:razz: Quote
C&B Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/11479596-post1540.html Wesołych Świąt !! Quote
zetka73 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie? Hula po polach i szumi w lesie, Jak stuka w okna, wchodzi w kominy I obserwuje dziecięce miny? Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy, Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy. Poczuj makowca zapach wspaniały. Zobacz za oknem, świat cały biały. Już karp się smaży, kompot gotuje, Mróz znów na szybach kwiaty maluje, A ty radosny z iskierką w oku, Szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku. Teraz, choć wiosen trochę przybyło, To wiatr ten sam, szumi nam miło. Ja razem z wiatrem ślę ci życzenia, Niech ci się spełnią wszelkie marzenia, A pierwsza gwiazda świecąc o zmroku Niesie ci radość w tym Nowym Roku. Dziękujemy za życzenia :) Quote
ola9338 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Mmm.. Śliczny śpioszek z Viki :loveu: widze ze wloski juz odrosly :razz: zdecydowanie ładniejsza w dlugich wloskach :cool3: ale jak to mawiaja ślicznemu we wszystkim ślicznie:lol: Quote
Skibka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Cześć wszystkim.. Mam trochę złą wiadomość..Viki ma najprawdopodobniej ma ciążę urojoną..Ma mleko, robi w swojej budce legowisko dla dzieci i ma zmienne apetyty... Wszystko na to wskazuje..:placz: W sobotę jedziemy do weta, zobaczymy co nam powie.. Ja niewiem czemu ja mam takiego pecha, poprzednia moja suczka też to miała i teraz Viki.. Quote
Sweet Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Skibka napisał(a):Cześć wszystkim.. Mam trochę złą wiadomość..Viki ma najprawdopodobniej ma ciążę urojoną..Ma mleko, robi w swojej budce legowisko dla dzieci i ma zmienne apetyty... Wszystko na to wskazuje..:placz: W sobotę jedziemy do weta, zobaczymy co nam powie.. Ja niewiem czemu ja mam takiego pecha, poprzednia moja suczka też to miała i teraz Viki.. ojej:( nie wiem mczy ci współczuc czy pocieszac bo nie miałam suczki nigdy:roll: miejmy nadzieje ze przejdzie jej nie wiem co mam ci powiedziec...:shake: Quote
ewa2909 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Skibka napisał(a):Cześć wszystkim.. Mam trochę złą wiadomość..Viki ma najprawdopodobniej ma ciążę urojoną..Ma mleko, robi w swojej budce legowisko dla dzieci i ma zmienne apetyty... Wszystko na to wskazuje..:placz: W sobotę jedziemy do weta, zobaczymy co nam powie.. Ja niewiem czemu ja mam takiego pecha, poprzednia moja suczka też to miała i teraz Viki.. Aksa miesiac temu też miała ciąże urojoną. Bylismy pare razy z nią u weta na zastrzykach i przeszło,ale wet kazał sie zastanowic nad zabiegiem. Quote
dysia-u Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ewcia :placz: te ciąże urojone to zmora , naprawde. Przynajmniej nasza trudno je przechodziła. Depresja, agresja anoreksja :angryy: Ale teraz jesteśmy happy :multi: czego i wam życzymy. Tylko troche odwagi. Quote
ladyyork Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Skibka napisał(a):Cześć wszystkim.. Mam trochę złą wiadomość..Viki ma najprawdopodobniej ma ciążę urojoną..Ma mleko, robi w swojej budce legowisko dla dzieci i ma zmienne apetyty... Wszystko na to wskazuje..:placz: W sobotę jedziemy do weta, zobaczymy co nam powie.. Ja niewiem czemu ja mam takiego pecha, poprzednia moja suczka też to miała i teraz Viki.. Biedna Viki to musi być tragedia dla Viki i jej organizmu, eh.:-( Quote
Skibka Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Jesteśmy już po wizycie u weta.. Jest to ciąża urojona ale Viki nie musi nic na to brać tylko musimy czekać aż mleko zejdzie.. Za to mamy problem z uszami dostaliśmy jakieś kropelki rozpuszczające woskowinę i ma same przejść.. Do tego kupiliśmy witaminki, obcieliśmy pazurki i już wszystko dobrze.:lol: Quote
LadyK Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [CENTER]Szczęśliwego Nowego Roku :multi: Oby był lepszy niż miniony :)[/CENTER] Quote
Skibka Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Owczarkowa Dzięki, ale niby mówi się że jak jest w sylwka to cały kolejny rok..To ja na starcie podziękuję..:angryy: Martyska dziękujemy bardzo..;) Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I VIKUNI:loveu::loveu::loveu: Quote
LadyK Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Skibka']Owczarkowa Dzięki, ale niby mówi się że jak jest w sylwka to cały kolejny rok..To ja na starcie podziękuję..:angryy: Nieprawda :razz: Będzie dobrze i rok będzie super :multi: Quote
Skibka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Owczarkowa'] Nieprawda :razz: Będzie dobrze i rok będzie super :multi: Obyś miała racje:lol: Mamy kilka fotek to wklejam, a juz niebawem powinny być zdjęcia robione aparatem.:multi: Tak Viki spędziała rodzinne święta: Tu dwie fotki ze spacerku w lesie: Tu taka smutna bo obudzona: A teraz kilka fotek psiaków kolegi. Oto Funia: cdn. Quote
Skibka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 To dalej ona: A to Hektor: I to robione przed chwilą: cdn. Quote
Skibka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 To jeszcze ostatnia: Pozdrawiamy i zachęcamy do komentowania! [SIZE="1"]Do setki już tuż,tuż! Quote
Recommended Posts